XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من اخر سر ندونستم اين بازي crackdown چه ربطي داره به بازي halo3 ؟:confused:

اخه هيچ چيز اين بازي شبيه هم نيست با اون گرافيك كارتني نكنه مايكرو ميخواد بگه كه گرافيك halo3 كارتني هست .:(
مگر اينكه گيم پلي بازي را نشون بده .:biggrin1:

crackdownکی منتشر میشه؟؟؟:love:
این بازی بیستم فبریه منتشر میشه . تنها دلیل اینکه نسخه ی آزمایشی Halo تو این بازی هست اینه که مایکروسافت هر دو رو منتشر میکنه و می تونه به فروش crackdown کمک کنه مثل zoE2 که متال گیر 2 توش بود

من اخر سر ندونستم اين بازي crackdown چه ربطي داره به بازي halo3 ؟:confused:

اخه هيچ چيز اين بازي شبيه هم نيست با اون گرافيك كارتني نكنه مايكرو ميخواد بگه كه گرافيك halo3 كارتني هست .:(
مگر اينكه گيم پلي بازي را نشون بده .:biggrin1:

ربطش اینه که این طوری فروش crackdown تضمین میشه:)

سلام: میگن قرار Blue dragon توی 3تا دیسک منتشر بشه:eek: :eek: :eek:
کارگردان final fantasy، تیم آهنگ سازی final fantasy ، داستانی تو حال و هوای final fantasy و........................................
چه شود:biggrin1:

یه خبر برای J دارها :
قراره که از بیش از 100 عنوان بازی که در سال 2007 برای 360 میاد تقریبا %50 عنوان از این عدد فقط مخصوص ژاپن باشه و در کشورهای دیگه هم عرضه نمی شن که البته ازی این تعداد 90% دارای زبان انگلیسی هستند!
پی نوشت : نقل شده از Peter Moore در Tokyo Game Show 2006 ( رجوع شود به مجله بازی رایانه صفخه 58 )

یه خبر برای J دارها :
قراره که از بیش از 100 عنوان بازی که در سال 2007 برای 360 میاد تقریبا %50 عنوان از این عدد فقط مخصوص ژاپن باشه و در کشورهای دیگه هم عرضه نمی شن که البته ازی این تعداد 90% دارای زبان انگلیسی هستند!
پی نوشت : نقل شده از Peter Moore در Tokyo Game Show 2006 ( رجوع شود به مجله بازی رایانه صفخه 58 )

يعنی خوشحال باشيم که j داريم؟....چه خبر خوبی بود:p

Xbox360 January 2007 (small) Dashboard Upgrade

یه اپدیت کوچولی قراره بیاد که dashboard رو از 2.0.4548 به 2.0.4552 تبدیل میکنه امکاناتش هم به شرح زیره:
Improvements to the Xbox Guide.
Option to retain your saved games when you delete a profile.
Increased accuracy of "last time played."
Network configuration improvements for Xbox Live® members in the Netherlands.
More detailed messaging for unreadable disk or region errors.

یه اپدیت کوچولی قراره بیاد که dashboard رو از 2.0.4548 به 2.0.4552 تبدیل میکنه امکاناتش هم به شرح زیره:
Improvements to the Xbox Guide.
Option to retain your saved games when you delete a profile.
Increased accuracy of "last time played."
Network configuration improvements for Xbox Live® members in the Netherlands.
More detailed messaging for unreadable disk or region errors.

آین آپدیتی که شما میگی اومده و من دارم داشبوردم رو آپدیت می کنم!
برای فیرم ویر هم هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه! این رو به نقل از Forum های Xbox-scene میگم!
ولی با این حال وقتی که آپدیت شد بهتون اطلاع میدم!

من داشبورد رو آپدیت کردم در ظاهر هیچ فرقی نداره ولی مشکلی ایجاد نمیکنه لااقل برای من که اینجوری بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or