XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه اين چيزی که شما میگی خيلی بعيد هست امکان پذير بشه....
يعنی مايکروسافت بياد پورت hdmi برای کنسول های جديد بزنه بعد اين همه از قبل کنسول
فروخته شده از اين مزيت نتونن استفاده کنن !!!!!
خودت يه لهظه فکر کن ببين چه گندی به پا میشه؟؟؟ يعنی شرکت به اين بزرگی به نظرت
يه همچين کاريو میکنه؟؟؟؟
من که احتمالش رو بسيار بسيار کم میدونم.........و مطمئناً اگر همچين چيزی بياد
بيرون تبديلی چيزی برای کنسول های قديميم مياد...
شما خودت به عنوان يه دارنده 360 ناراحت نمیشی؟؟؟ اگر نشه رو کنسول های
قديمی اين مزيت رو نصب کرد مطمئناً جنگ کنسول هارو میبازه !!!!....
اونام خودشون بهتر از ما و شما میدونن که دارن چيکار میکنن !!!
ولی اين چيزی که من گفتم که کنسول دارن قبلی ناراحت میشن خوب اين يه چيز کاملاً
واضحی هست......پس مطمئناً رو اين مساله تأکيد خواهن داشت
شما مطمئنی قصدت این بوده که جواب منو بدی یا پست رو اشتباه نقل قول کردی؟ چون حرفات همون حرفای خودمه و اصلا حرفی در این مورد نزدم که این خبر اضافه شدن hdmi درسته یا غلطه من فقط یه تحیلی کردم که اگر این خبر واقعیت داشته باشه این موضوعات پیش میاد.
در مورد اینی هم که می گید بعید است و برای کنسول های قبلی یه چیزی میاد توضیح دادم! اصلا همچنین چیزی امکان نداره که یه سر سیم آنالوگ وارد شه و از طرف دیگه دیجیتال خارج شه! یعنی با عقل جور در نمیاد مگر اینکه مایکروسافت بخواد از یه راهکار دیگه ای استفاده کنه!

حالا اگرم اون خبر راست باشه زياد خودتون رو ناراحت نكنين.
ما كمتر كسي رو داري تو ايران كه tv 1080 p داشته باشه و گيمر هم باشه.من خودم شخصا توي پر كردن 13 گيگ هاردش موندم(اگر بخوام اهنگ گوش كنم ميرم هارد اكسترنال ميخرم)
hd dvd درايو هم كه حرفي نزده.حالا اگرم باشه بازم سودي به ما نميرسه واسه ي گيم كپي چون قيمت hd dvd خام گرونه.
البته ادم دوست داره سيستمش به رورزتر و بهتر باشه.بودنه اون ها بهتر از نبودنشه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حالا اگرم اون خبر راست باشه زياد خودتون رو ناراحت نكنين.
ما كمتر كسي رو داري تو ايارنم كه tv 1080 p داشته باشه و گيمر هم باشه.من خودم شخصا توي پر كردن 13 گيگ هاردش موندم(اگر بخوام اهنگ گوش كنم ميرم هارد اكسترنال ميخرم)
hd dvd درايو هم كه حرفي نزده.حالا اگرم باشه بازم ودي به ما نميرسه واسه ي گيم كپي چون قيمت hd dvd خام گرونه.
البته ادم دوست داره سيستمش به ورزتر و بهتر باشه.بودنه اون ها بهتر از نبودنشه:biggrin1:

سایت www.dailytech.com یکی از معروفترین سایت های مربوط به IT هستش و من همیشه به خاطر مطالب سخت افزاری چک می کنم و خبرش همیشه درست بوده،در مورد صحت خبر بحث نکنن دوستان.

دوستانی که به لایو دسترسی دارن میتونن از این سایت اکانت بخرن ولی به نظر من خیلی گرونه تقریبا رو هر محصول 30 هزار تومن میکشه به هر حال این لینکش http://www.iranbin.com/EnVideoGames...ng=pmrank&imgSearchMore.x=8&imgSearchMore.y=3

این قیمتاش خیلی پرته،اگه خواستید براتون می گیرم دلاری 1150،نه اینکه آکانت یک ماهه را 45 تومن بدم:eek:

سایت www.dailytech.com یکی از معروفترین سایت های مربوط به IT هستش و من همیشه به خاطر مطالب سخت افزاری چک می کنم و خبرش همیشه درست بوده،در مورد صحت خبر بحث نکنن دوستان.

من در مورد صحت خبر بحث كردم؟
منم نگفتم ديلي تك معتبر نيستش.ولي هنوز از طرف مايكروسافت كه چيزه دقيقي گفته نشده.البته به نظره منم خبر درسته و اين مايكرو دار نامردي ميكنه

اگه از من بپرسين نظرم را ميگم . خدايي تا حالا هرچي گفتم درست از اب دراومده .

من حق را به اشكان ميدم چون يجورايي داره درست ميگه حالا بعد از حرفهاي اشكان منم يه چيز بگم اگه قرار بود با يه تبديل تونست كه از پورت hdmi استفاده كرد يا بشه از خروجي درگاه av يه پورت hdmi گرفت و به اين سادگي بود اونوقت اصلا نيازي نبود كه مايكرو بياد يه پورت hdmi براي xbox360 جديد اضافه كنه . فقط يكم فكر كنين .

من اينطوري فكر ميكنم و صددرصد هم قول ميدم كه عملي ميشه اگه قرار باشه كه در ورژن جديد xbox360 پورت hdmi باشه حتما همرا با درايو hddvd خواهد بود . به همين سادگي هم ميشه يه نتيجه هايي گرفت .

خوب اگه ميگين چطوري مايكرو ميتونه در xbox360 هاي فعلي كه ما داريم استفاده ميكنيم را بتونه حل كنه و اونا رو هم به پورت hdmi فراهم كنه اينكه كساني كه درايو جداگانه hddvd براي xbox360 خود خريدند ميتونن يه تبديلي بخرند كه بشه در درايو hddvd از hdmi استفاده كرد چون اين كار با درايو hdvdv شدني هست .

اين روش با عقل جور در مياد نه چيز ديگه اي . يعني مايكرو انتخاب در اينده به مردم ميده و كساني كه كلا دوست دارن كنسولشون مجهز به همه چي باشه و پورت hdmi داشته باشه ميتونن اين ورژن جديد xbox360 را خريداري كنند و كساني كه تمايل ندارند كنسولشون مجهز به اون بشه ميتونن همين xbox360 فعلي را بخرند و هر زمان ميل كردند درايو hddvd را بخرند و از hdmi استفاده كنند .

من فكر نكنم حتي مايكرو در اينده بخواد بازي ها را در hddvd ذخيره كنه چون اونوقت يه جنگ درست حسابي ميوفته و مايكروسافت را به اتيش ميكشند . اگه اين اتفاق هم بيوفته با مايكرو راه كار داره اونم اينه كه مايكرو بازي ها را در دو فرمت dvd و hddvd عرضه ميكنه و كساني كه درايو hddvd يا ورژن جديد xbox360 را دارند ميتونن بازي ها را در ديسك hddvd تهيه كنند و كساني كه همين xbox360 معمولي و فعلي را دارند ميتونن بازي ها را روي چند تا dvd تهيه كنند .

چيزي كه كاملا از اين خبر اشكار هست معلومه كه مايكرو ميخواد در اينده بازي ها را در رزوليشن 1080p هم عرضه كنه و وقتي ميبينه كه حجم بازي با اين كار ميره بالا و dvd هاي معمولي جوابگوي حجم اون نيستند يا بازي را در چند dvd عرضه ميكنه مثل (بلو دراگون) و يا روي يك hddvd

hldn متوجه حرفهام بشين و اشتباه برداشت نكنيد درسته به تاپيك ربطي نداشت ولي به موضوعي كه در روال بود ربط داشت :biggrin1:

خیلی خنده داره مایکرو همه رو دست انداخته خوش بحال خودم که تاحالا 360 نخریدم هر وقت این مدلش اومده فکر کنم وقت خوبیه;)

شما مطمئنی قصدت این بوده که جواب منو بدی یا پست رو اشتباه نقل قول کردی؟ چون حرفات همون حرفای خودمه و اصلا حرفی در این مورد نزدم که این خبر اضافه شدن hdmi درسته یا غلطه من فقط یه تحیلی کردم که اگر این خبر واقعیت داشته باشه این موضوعات پیش میاد.
در مورد اینی هم که می گید بعید است و برای کنسول های قبلی یه چیزی میاد توضیح دادم! اصلا همچنین چیزی امکان نداره که یه سر سیم آنالوگ وارد شه و از طرف دیگه دیجیتال خارج شه! یعنی با عقل جور در نمیاد مگر اینکه مایکروسافت بخواد از یه راهکار دیگه ای استفاده کنه!

کدوم حرف شمارو من تکرار کردم؟؟
اگه يه مقدار بيشتر دقت میکردی تو متن من حتماً میفهميدی که من دقيقاً منظورم ايينه که
امکانش خيلی کمه که برای کنسول های قديمی با امدن اين دستگاه جديد پورت
hdmi نزنن.....پس نتيجه کلی چی میشه؟؟ يعنی اين که مطمئن باش اين چيزی که میگی
نخواهد بود...وه هر طريقی که شده اين پورت رو برای کنسول های قديميم میزارن !!
من اينطور از حرف های شما برداشت کردم که شما میگی
اصلاً همچين چيزی امکان نداره که برای کنسول های قبلی ورودی hdmi بزنن

بچه ها سلام در مورد 360 با پورت اضافی زیاد منتظر نباشید(hdmi) چراشو بگذریم
اما چیزی که میخوام بگم این نیست میخوام بگم به linux360 سلام کنید که تا مدتی دیگه میاد
اگر سوالی بود در این زمینه در صورت داشتن وقت حتماَ پاسخ میدهم با تشکر از همه

بچه ها سلام در مورد 360 با پورت اضافی زیاد منتظر نباشید(hdmi) چراشو بگذریم
اما چیزی که میخوام بگم این نیست میخوام بگم به linux360 سلام کنید که تا مدتی دیگه میاد
اگر سوالی بود در این زمینه در صورت داشتن وقت حتماَ پاسخ میدهم با تشکر از همه
خب به چه دردی میخوره این inux360 ؟؟؟

خب به چه دردی میخوره این inux360 ؟؟؟

هه هه .
امين جان اينم از اون حرفها بود . اين لينوكس هيچكاري نميكنه كه فقط xbox360 را تبديل به يك pc تمام عيار ميكنه :biggrin1:

اين خبر من داشتم ولي حوصله نكردم بزارم و باز يه بحث ديگه بيوفته ;)

حالا اطالاعات زيادي ميفته اونطور كه من خوندم همون لينوكسي هست كه داره تو كامپيوتر ها استفاده ميكنند حلا اومدن به 360 هم نصب كردند. :cheesygri

هیچم بعید نیست عزیز جان !! فقط ممکنه مثه BlueRay یکم طول بکشه . ( البته BlueRay هنوز هک و کپی خور نشده ها !!!! )

هکرها در هک کردن نرم افزارهای مایکروسافت احساس وظیفه می کنن:biggrin1: ;) :-" :groupwave: :clap:

هه هه .
امين جان اينم از اون حرفها بود . اين لينوكس هيچكاري نميكنه كه فقط xbox360 را تبديل به يك pc تمام عيار ميكنه :biggrin1:

اين خبر من داشتم ولي حوصله نكردم بزارم و باز يه بحث ديگه بيوفته ;)

حالا اطالاعات زيادي ميفته اونطور كه من خوندم همون لينوكسي هست كه داره تو كامپيوتر ها استفاده ميكنند حلا اومدن به 360 هم نصب كردند. :cheesygri

این خبر دروغه و از آقا تکاوچ بعیده،چون سی پی یو ایکس باکس 360 که مثله ایکس باکس قبلی بر پایه معماری x86 نیستش که بشه روش لینوکس نصب کرد......

سی پی یو قبلی ایکس باکس مدل 733 مگاهرتزی اینتل بود که همزمان در خط تولید پنتیوم و سلرون هم تولید می شد،ولی سی پی یو مدل 360 که ماله اینتل یا AMD نیستش که x86 باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or