دوست عزیز خودم هم میتونستم لینک ها رو به صورت مستقیم توی تاپیک قرار بدم و یا حتی رمز اون رو انگلیسی تایپ کنم...ولی برای این کار دلیل خاص خودش رو داشتم....قانون کپی رایت باعث میشه که سریعاً فایل ها توی سرچ انجین ها شناسایی بشند و لینک ها رو پاک کنند، چیزی که سابقاً هم برام بعد از آپلود برای اعضا پیش امده...دقیقاً توی همین تاپیک هم پیش آمده...پس لطفاً دیگه لینک ها رو به صورت مشخص و معلوم قرار ندید.
راهنما
دوستانی که میخواند از Hotspeeds دانلود کنند، اون زمانی که صبر می کنید کلید تا کلید Create Download Link فعال بشه، بعد از کلیک روش، بسته به وضعیت سایت Generating... کمی طول میشکه تا صفحه یک رفرش بخورده....بعد دقیقاً زیر عنوان This direct link will be available for your IP next 8 hours یک کادر سفید رنگ هست، تو اون کادر آدرس مستقیم دانلود قرار داره.
در نهایت لینکی که میده بر خلاف گفته ی سایت که فقط برای 8 ساعت روی اون IP هست...لینک کاملاً دائمی هست و میتونید طی هفته ها بدون تمدید لینک در سایت برای ادامه دانلود، فایل خودتون رو دانلود کنید.
P.S
جدیداً سرورشون مشکلات زیادی داشته و یک هفته ای هم Down بوده...ممکنه بعضی از اوقات قاطی کنه و روی دانلود نره و یا لینک دانلود رو نده، برای همین فایل ها رو توی ifile.it هم آپلود کردم
Soap McTavish
تو پست اول همین صفحه از تاپیک (پست 376)، اولین تورنت موجود از این دیمو رو دیشب قرار دادم
دستتون درد نکنه بازی های خوبی رو گزاشتین
اگه ممکنه دمو قابل بازی SMACKDOWN VS RAW 2011 رو برای XBOX 360 بگزارید
ممنون می شم
(خرید پ دانلود)
وبه ایمیل بنده خبر بدید ARMAN.LOVELY@YMAIL.COM
دستتون درد نکنه بازی های خوبی رو گزاشتین
اگه ممکنه دمو قابل بازی SMACKDOWN VS RAW 2011 رو برای XBOX 360 بگزارید
ممنون می شم
(خرید پ دانلود)
وبه ایمیل بنده خبر بدید ARMAN.LOVELY@YMAIL.COM
حتماً فایل خوب توی فلش کپی نشده، بهتره که دوباره فلش رو فورمت کنید و از دوباره با صبر زیاد بازی رو کپی کنید توی مسیر صحیح خودش در USB Flash
چون من همین نسخه رو دانلود کردم، مقداری از Hotspeeds و مقداری هم از مگاآپلود با هم قاطی شدند حتی تو دانلود یک فایل هم در هم دانلود کردم، ولی بازم بازی سالم اجرا شد.!!!
P.S
تو موقع Extract کردن برنامه Winrar که خطایی نمیده!!؟
نسخه سالم هست، من خودم مقداریش رو از مگاآپلود آوردم و مقداری از اون رو لیچ کردم و از رپیدشیر و هات اسپید دانلودش کردم..در کل سورس اصلی کاملاً سالم هست و خودم بازیش کردم