XBox 360 Demo Zone

چطور رو هارد کپی کنم ؟

اون Net، پسوند نیست...اسم سایت شخصی هست که فایل رو آپلود کرده...اسم سایت ـش رو گذاشته روی فایل که زیاد مهم نیست که چی باشه.

اگر کابل ترنسفر HDD کنسول رو دارید که از اون کمک بگیرید. در غیر این صورت بازی رو روی USB Flash کپی کنید و از اون طریق بازی رو روی HDD کنسول کپی کنید.

تاپیک زیر رو بخوانید، ورژن جدید (32) برنامه ای که آموزش ـش رو گذاشتم در صفحه ی 11 قرار داره.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29593

در ضمن PS پست صفحه ی قبل ای که دادم رو بخوانید بد نیست!

آقا خلیل دمو رو دانلود کردم ریختم تو فلش تو همون مسیری که گفتید.
حالا آیکون دمو تو game library هست اما وقتی میخوام بریزمش تو هارد آخراش این ارور رو میده:
there was a problem performing that action.

آقا خلیل دمو رو دانلود کردم ریختم تو فلش تو همون مسیری که گفتید.
حالا آیکون دمو تو game library هست اما وقتی میخوام بریزمش تو هارد آخراش این ارور رو میده:
there was a problem performing that action.

Demo از توی خود USB Flash پخش میشه؟!
بهتره یک بار دیگه USB Flash رو با کنسول Format کنید و مجدداً فایل رو توسط برنامه USB-Xtaf-gui-Version-32 به USB Flash منتقل کنید (این کار زمان بر هست و حتی ممکنه برنامه نیز هنگ کنه، چون سیستم فشرده سازی فایل ها در کنسول با PC متفاوت هست)

سلام
من این رو تو dvd به صورت Data رایت کردم
گذاشتم تو کنسول رفتم تو game library ولی چیزی اونجا نبود ! :(

پست اول تاپیک که قبلاً به دلیل پاک شدن تصاویر حذف شده بود رو مجدداً درست ـش کردم، یک نگاهی بهش کنید.

کسی مافیا 2 و روزهای سگی رو توی مدیافایر نداره ؟

من لینک های Hotspeeds اون رو گذاشتم که به صورت دائمی هست و خیلی بهتر از سرور مدیافایر کار میکنه (به صفحه ی قبل مراجعه کنید)

من لینک های Hotspeeds اون رو گذاشتم که به صورت دائمی هست و خیلی بهتر از سرور مدیافایر کار میکنه (به صفحه ی قبل مراجعه کنید)
دستت درد نکنه خلیل جون فقط لینک دومیش مشکل داره و این پیغام رو میده !

Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
(ERROR:no_file)

بچه ها من دانلود کردم حالا چندتا سوال داشتم:
1- اگه بخوام demo رو رو فلش بریزم حتما باید از نرم افزار ubs xtaf استفاده کنم؟؟؟ یا میشه به صورت معمولی رو فلش بریزم؟
2-اگه بخوام رو dvd رایت کنم باید حتما باید پوشه بندی کنم :Content\000000000000\54548864\00080000\
یا خود فایل Mafia2.DEMO_EPIDEMZ.NET کپی کنم کافیه؟

دستت درد نکنه خلیل جون فقط لینک دومیش مشکل داره و این پیغام رو میده !

Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
(ERROR:no_file)

OK

درست ـش کردم....
http://tinypaste.com/fe18d

بچه ها من دانلود کردم حالا چندتا سوال داشتم:
1- اگه بخوام demo رو رو فلش بریزم حتما باید از نرم افزار ubs xtaf استفاده کنم؟؟؟ یا میشه به صورت معمولی رو فلش بریزم؟
2-اگه بخوام رو dvd رایت کنم باید حتما باید پوشه بندی کنم :Content\000000000000\54548864\00080000\
یا خود فایل Mafia2.DEMO_EPIDEMZ.NET کپی کنم کافیه؟

1:
USB Flash ای که توسط PC فورمت بشه رو نمیشه برای انتقال فایل های کنسولی استفاده کرد
شما USB Flash رو توسط کنسول Format کنید و بعد با اون برنامه که مخصوص همین کار هست فایل رو به USB Flash انتقال بدید.
P.S: برنامه های دیگه ای در زمینه انتقال اطلاعات به USB Flash هست ولی برنامه XTAF بخصوص ورژن جدیدش (32) تو فایل های حجیم خیلی بهتر عمل میکنه و احتمال وارد شدن صدمه به فایل بسیار کم هست.

2:
بله باید حتماً پوشه بندی کنید و فایل Mafia2.DEMO_EPIDEMZ.NET تو آخرین پوشه باشه و بعدش پوشه ی Content رو رایت کنید
P.S: به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید

Demo از توی خود USB Flash پخش میشه؟!
بهتره یک بار دیگه USB Flash رو با کنسول Format کنید و مجدداً فایل رو توسط برنامه USB-Xtaf-gui-Version-32 به USB Flash منتقل کنید (این کار زمان بر هست و حتی ممکنه برنامه نیز هنگ کنه، چون سیستم فشرده سازی فایل ها در کنسول با PC متفاوت هست)
آیکون دمو هست ولی وقتی اجراش میکنم کنسول هنگ میکنه.حجم دمو رو تو قسمت مموری زده 1Gb.
الآن دوباره فرمت کردم ولی باز همون ارور رو داد.با ورژن 32 xtaf هم این دمو رو انتقال دادم.قبلا چندتا تم رو بدون مشکل انتقال داده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or