XBox 360 Demo Zone

آیکون دمو هست ولی وقتی اجراش میکنم کنسول هنگ میکنه.حجم دمو رو تو قسمت مموری زده 1Gb.
الآن دوباره فرمت کردم ولی باز همون ارور رو داد.با ورژن 32 xtaf هم این دمو رو انتقال دادم.قبلا چندتا تم رو بدون مشکل انتقال داده بودم.

میدونم، منم بار اولی که کپی کردم توی فلش (البته با یک برنامه ی دیگه انجام داده بودم) کنسول هنگ میکرد و توی بازی نمیرفت (تصویر سیاه می شد)
ولی دوباره که انجام دادم جواب داد.

شما بهتره که پشت سیستم دیگه ای تست کنید و یا از روش رایت DVD استفاده کنید.

میدونم، منم بار اولی که کپی کردم توی فلش (البته با یک برنامه ی دیگه انجام داده بودم) کنسول هنگ میکرد و توی بازی نمیرفت (تصویر سیاه می شد)
ولی دوباره که انجام دادم جواب داد.

شما بهتره که پشت سیستم دیگه ای تست کنید و یا از روش رایت DVD استفاده کنید.
آخه مشکل اینه که به هارد منتقل نمیشه و آخراش ارور there was a problem میده.
یعنی ممکنه اشکال از کنسول باشه؟
شما خودتون از فلش دمو رو بازی کردید؟

آخرین ویرایش:
من که هر کاری کردم نشد از راهنمایه صفحه اول استفاده کردم بازم نیومد!
من قبل هر چی دمو میگرفتم با NERO میزدم مشکلی نداشت ولی این نمیشه!

برای اولین بار خواستم که دموی یه بازی رو دانلود کنم ولی الان بعد از 2 روز و هدر دادن کلی dvd و هزار بار فرمت کردن فلش آخرین دستاوردم هنگ کردن کنسول بود:))
یه چندتا صفر کم داشت!
حالا اگه اگه صفرها از 9 تا بشه 16 تا اجرا میشه؟ من دیگه dvd خام ندارم:(
اصلا کسی تا حالا این دمو رو از رو فلش یا روش رایتی بازی کرده؟

برای اولین بار خواستم که دموی یه بازی رو دانلود کنم ولی الان بعد از 2 روز و هدر دادن کلی dvd و هزار بار فرمت کردن فلش آخرین دستاوردم هنگ کردن کنسول بود:))

حالا اگه اگه صفرها از 9 تا بشه 16 تا اجرا میشه؟ من دیگه dvd خام ندارم:(
اصلا کسی تا حالا این دمو رو از رو فلش یا روش رایتی بازی کرده؟

این لینکایی که اقا خلیل گذاشتن هیچ مشکلی نداره فقط
تو پوشه دوم بجای 9تا صفر 16تا باید بذارید همین!!!
من خودم تست کردمش!

یک معذرت خواهی بزرگ از تمام دوستان برای کم بودن تعداد صفرها (چهارتا صفر) در آدرس ای که برای Demo بازی MAFIA II قرار دادم، الان تصحیح شد

P.S
آموزش صفحه ی اول این تاپیک با یک آپدیت می برم روی صفحه ی اصلی سایت

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . من اگه بازی مافیا 2 رو دانلود کنم برای 360 چجوری باید اجراش کنم تو کنسول ؟؟؟؟؟؟؟
کمک ؟؟؟؟؟؟؟ تو فلش بریزم چجوی میتونم بازی کنم . کنسول من ارکید هست و هارد هم نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اگه با فلش نمیشه . چجوری باید دمو رو رایت کرد که کنسول بتونه اجراش کنه و ؟ممنون دوستان .
راهنمایی استفاده از فلش رو هم بزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روش صفحه اول کامله ؟؟؟؟
من چند وقت پیش هر کاری کردم بازی 360 رو رایت کنم و کنسول بخونه نتونستم . رایت درست میشد ولی کنسول نمیخوند . دووی دی رایترم sony

بابا تو رو خدا کمک کنید، من هم رو Dvd رایت کردم ،هم رو فلش ریختم ولی اجرا نشد که نشد .
یه آموزش ساده بذارید خواهشن فقط مختص ریختن مافیا رو فلش:d

من فلشمو اول گذاشتم تو کنسول بعد Configure Now زدم و به عنوانه هارد شناخت بعد گذاشتم تو کامپیوتر بعد برنامه USBXTAFGUI اجرا کردم بعد Inject Folder زدم بعد رفتم مسیر نصب و E:\mafia\content\0000000000000000\54548864\00080000 و آخرین پوشه وMafia2.DEMO_EPIDEMZ vh را open کردم بعد چند دقیقه طول کشید و اون پاین لود شد بعد لود که کامل شد باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
من بدونه اینکه برنامه رو ببندم فلش رو کشیدم بیرون و زدم به Xbox ولی Demo نیومده بود بچه تو رو خدا یکی کمک کنه:((:((

بالاخره موفق شدم، حیف بود اگر بعد از این همه زحمت اجرا نمیشد.
خیلی ممنون بابت راهنمایی ها و لینکها و البته صفرها، چهار تا صفر با آدم چیکار میکنه:d
حالا اگه اگه صفرها از 9 تا بشه 16 تا اجرا میشه؟
تو پوشه دوم بجای 9تا صفر 16تا باید بذارید همین!!!
9 نه 12:d
بابا تو رو خدا کمک کنید، من هم رو Dvd رایت کردم ،هم رو فلش ریختم ولی اجرا نشد که نشد .
یه آموزش ساده بذارید خواهشن فقط مختص ریختن مافیا رو فلش
روش فلش که اکثرا مشکل داشتن ولی با روش رایتی اصلاح شده راحت اجرا میشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or