XBOX 360 ، هنوز به نیمه ی راه هم نرسیده است!

Silent Death

کاربر سایت
xbox360.jpg

مایکروسافت اعلام کرد که هیچ عجله ای برای ساخت یک جایگزین برای XBOX 360 ندارد، چرا که این کنسول هنوز حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است.

آقای David Hufford در گفتگو با Guardian UK در نمایشگاه CES، یادآور شد که به وسیله ی Project Natal، سرویس های بیشتر و ارتقاءهای نرم افزاری، می توان عمر این کنسول را افزایش داد.

آقای هافورد گفت: " لازم می دانم که بگویم کنسول XBOX 360، برای ما یک کنسول با عمر طولانی است." آقای Hufford، سرپرست بخش مدیریت محصولات XBOX اضافه کرد: " نیاز به عرضه ی کنسول جدید فعلا احساس نمی شود، چرا که ما می توانیم با ارتقاءهای نرم افزاری و یا سخت افزاری هم چون Project Natal، عمر تازه ای به کنسول فعلی خود بدهیم."

"XBOX 360، به عنوان یک پروژه ی درازمدت ساخته شد، و هنوز مشخص نیست که آیا این کنسول، حتی به نیمه ی راه خود رسیده است یا خیر."

آقای هافورد در طول نمایشگاه CES ضمن تایید سخنان Aaron Greenberg، درباره ی تمرکز بر امکانات 3D نیز چنین گفت: " ما هنوز با روزی که بتوانیم این تکنولوژی را در خانه های خود ببینیم خیلی فاصله داریم." او همچنین یادآور شد که XBOX 360، برای پشتیبانی از قابلیت های 3D نیازی به ارتقاء یافتن ندارد. قابلیت Avatarهای 3D و همچنین بازی های 3D، در نمایشگاه CES رونمایی شد.

" من نمی گویم که تکنولوژی متوقف خواهد شد، اما ما معتقد هستیم که یک کنسول با کیفیت را عرضه کرده ایم، و از این کیفیت نهایت بهره را خواهیم برد. ما در حال حاضر و با نزدیک شدن به عرضه ی ناتال، جایگاه مناسبی را در صنعت بازی در اختیار داریم."

منبع

یعنی هنوز باید متحوّل شیم ؟!
بابا دیگه دل و روده برامون نموند انقدر با این اره برقی رومانتیک متهوّع شدیم :smile:

پ.ن: تازه دنیا که داره 2012 تموم میشه .. دیگه بقیه اش مهم نیست :دی

با توجه به گذشت تقریبا 4 سال از زمان عرضه ی 360 و نرسیدن به نیمه ی راه میتونیم این نتیجه رو بگیرم که تا 5 سال آینده هم 360 داریم(حتی بعد از نابودی زمین در سال 2012!) ، همچنین با در نظر گرفتن به عمر بسیار بالای این کنسول که حداکثر 1 سال ـه( نه برای کسانی که هفته ای 1 ساعت بازی میکنن کلا) ، و با استناد به 2 مورد ذکر شده شما در 5 سال آینده باید 5 تا 360 بخرین که اگر هر کنسول رو 200 دلار هم در نظیر بگیریم یعنی 1000 دلار سود برای مایکروسافت:دی
خیلی خوبه خب دیگه:دی
مدارک محکمی برای این بخش داریم البته:دی

این از اون حرفها بود اگر درست مصرف کنی خراب نمی شود من که کنسولم را 2.5 سال هست که دارم پس چرا خراب نشده به گفته شما

حرف درستی زده و به نظرم 2 تا کنسول ها حالا حالا ها وقت زیاد دارند !

پ.ن : بعد از این خبر میکروسافت تصمیم گرفت که کرم ضد سوزش حلزون 360 رو به بازار عرضه کنه

اینو قبلا هم گفته بودند. :biggrin1:
چیز جدیدش همون جمله خنده دارش بود دیگه. :biggrin1:
این انتخاب جک سال هم دیگه خیلی داره دشوار و دردسر ساز میشه ها. :-"

بابا تازه بچشون 4 سالو چند ماهشه-:biggrin1:تا دوسال پیش تاتی تاتی راه میرفت،می افتاد 3 چراغ میشد!
بعد از 4 سال و اندی و داریوش راه رفتن یاد گرفته- بزارید تا دوم سوم دبستان درس بخونه گناه داره:biggrin1:

تفاوت گرافیک کنسول و پی سی خیلی کمه و اکثر عناوین مهم و زیبا برای کنسولها میان و تقریبا میشه گفت پی سی به فراموشی سپرده شده و کسی سرمایه گذاری برای عناوین پی سی نمیکنه پس عشق است کنسول که هیچ نیازی به کارت گرافیک و مادربردو رمو ارتقاء و اینجور چیزا نداره:biggrin1:
1-راست میگی خیلی کمه تفاوتشون...خیلی کمه...اصلاً برابری هم میکنه با AA 4X!!
2-بلیز داره گِل لگد میکنه دیگه:)

این از اون حرفها بود اگر درست مصرف کنی خراب نمی شود من که کنسولم را 2.5 سال هست که دارم پس چرا خراب نشده به گفته شما
والا من از 6 سالگی که Atari 2600 داشتم و بعدش هم حدودآ 6 تا کنسول دیگه , هیچ کدوم به مشکل نخورد (البته مثلآ آداپتور میکرو یا همون NES خراب میشد ولی با یه مبلغ خیلی کم دوباره درست میشد) ولی در مورد 360 ...
کنسول اولم که یک سال کار کرد و ترکید. (مادربورد لانچ) بعد دیگه گفتم برم الیت بگیرم (فالکون) که ایشالله سالم بمونه. یک سال و خورده ای کار کرد و 3 روز رفتم مسافرت و وقتی برگشتم 3 چراغ شده بود ! (احتمالآ از غم فراغ !) یعنی یه کنسول به خاطر 3 روز خاموش موندن از بین رفت و اروری داد که حتی نمیشد تعمیرش کرد. این جدیده رو هم قبل از روشن کردن چند تا دعای مخصوص میخونم و موقع خاموش کردن هم قربون صدقه ـش میرم که لطف کرده وسط بازی 3 چراغ نشده !
قدیما کنسول از روی میز می افتاد پایین بلندش میکردی عین روز اول کار میکرد ! الآن باید 2 متر از دیوار و 3 متر از تلویزیون فاصله داشته باشه تا یه وقت داغ نکنه ! بعضی دوستان که زیرش دم و دستگاه هم میذارن که هوا رد بشه ! فنش هم که باید دستکاری بشه و خلاصه ...

میشه به من بگی درست مصرف کردن یعنی چی؟
من پول میدم کنسول میخرم که باهاش بازی کنم نه اینکه 1 ساعت بازی کنم 10 ساعت استراحت بدم بهش و 220 مدل سیستم خنک کننده هم براش جور کنم که احیانا خدایی نکرده خراب بشه.
و اما در مورد 360 ؛ تقریبا 3 سال پیش اولین کنسولم رو خریدم( لانچ بود) ، دقیقا بعد از 3 ماه 3 چراغ شد ، خلاصه دادیم تعمیر و 6 ماهی کار کرد و دوباره خراب شد! یعنی کلا نزدیک 10 ماه( با احتساب زمان های مابین) این کنسول برای من کار کرد. جالب اینه که تعمیر شده ی این کنسول بیشتر از آکبندش کار کرد! این خودش کلی جای بحث داره.
1ماه بعد دومین کنسول رو خریدم که فالکون بود ، چقدر خوشحال بودیم که تا اون زمان میگفتن آمار خرابی فالکون خیلی کمه ، خلاصه این هم 6 ماه کار کرد E73 شد و دادیم تعمیر ، بعد از اون هم 6 ماه کار کرد و غزل خداحافظی رو خوند! دومی هم نزدیک 1 سال و 1 ماه کار کرد.
الان هم 6-7 ماهی هست که کار دارم و فرصت بازی نداشتم ولی مطمئنا اگر سومین کنسول رو خریده بودم که چند ماه دیگه میخرم تا حالا برای باراول خراب شده بود! حتی 1 درصد هم شک ندارم.
من حاضر بودم پول بالای کنسول 1 میلیونی بدم ولی حداقل دیگه خراب نشه ؛ چون هزینه ای که برای این کنسول ها و تعمیرشون دادم از 1 میلیون رد شده تاحالا.
حالا من روزی 6-7 ساعت ( به طور میانگین) بازی میکردم، در مورد پست بالایی چه توضیحی داری بدی؟ شما که هیچی مایکروسافت هم فک نکنم قادر به توضیح دادن باشه!

والا من از 6 سالگی که Atari 2600 داشتم و بعدش هم حدودآ 6 تا کنسول دیگه , هیچ کدوم به مشکل نخورد (البته مثلآ آداپتور میکرو یا همون NES خراب میشد ولی با یه مبلغ خیلی کم دوباره درست میشد) ولی در مورد 360 ...
کنسول اولم که یک سال کار کرد و ترکید. (مادربورد لانچ) بعد دیگه گفتم برم الیت بگیرم (فالکون) که ایشالله سالم بمونه. یک سال و خورده ای کار کرد و 3 روز رفتم مسافرت و وقتی برگشتم 3 چراغ شده بود ! (احتمالآ از غم فراغ !) یعنی یه کنسول به خاطر 3 روز خاموش موندن از بین رفت و اروری داد که حتی نمیشد تعمیرش کرد. این جدیده رو هم قبل از روشن کردن چند تا دعای مخصوص میخونم و موقع خاموش کردن هم قربون صدقه ـش میرم که لطف کرده وسط بازی 3 چراغ نشده !
قدیما کنسول از روی میز می افتاد پایین بلندش میکردی عین روز اول کار میکرد ! الآن باید 2 متر از دیوار و 3 متر از تلویزیون فاصله داشته باشه تا یه وقت داغ نکنه ! بعضی دوستان که زیرش دم و دستگاه هم میذارن که هوا رد بشه ! فنش هم که باید دستکاری بشه و خلاصه ...

فکر کنم یکم بدشانی، من تقریبا 3 ساله 360 دارم (لانچ)، باور کن آخ هم نگفته (بزنم به تخته). شما اگه از اول PS3 میگرفتی و همه بازیاتم اوریجینال میخردی اینقدر خرج رو دستت نمیذاشت. حداقل اگه جایه دیگه بجز ایران بودی میتونستی از گارانتیش استفاده کنی. ولی خب 360 آدمو نمک گیر میکنه، حق داری. البته من اگه 360 م نابود بشه بدونه شک PS3 میگیرم، مگه اینه 360 اسلیم بیاد!!!

ولي من به اين حرف ها كاري ندارم من از بچگي تقريبا با همه كنسول ها كار كردم الان هم تو خونه من ps3 دارم و داداشم xbox360 داره از بحث مشكل حرارتي بگذريم لامثب xbox كنسول كلاس بالا و كلاسيكي هست يعني اوج 3D و HD

خوب بعد از اینکه کلاس آموزش فارسی در مورد کلمه تحول رو گذاشتیم و همه مردود شدن:biggrin1:میخوام کلاس آموزش فارسی در مورد کلمه کیفیت رو باید بزارم.
این کلاس رو به صورت فشرده میزارم که انشااله همگی بچه ها قبول بشن.:biggrin1:
این بدبخت که گفته کیفیت کنسول منظورش بازیهایی که براش میاد-خدمات پس از فروش-شبکه آنلاین قوی-ناتال که در راه هست-قیمت بسیار پائین--پشتیبانی بسیار قوی و .... کلی خوبی دیگه که چون ما تو ایرانیم ازش بی خبریم.توی خارج شما نیم ساعت میری نمایندگی و یه کنسول نو بهت میدن.حالا کشور ما تحریم هست و .... به اونا چه ربطی داره؟؟هرچند که منظور ایشون به هیچ عنوان از لحاظ کیفیت ساخت نبوده.یعنی این آقا انقدر شوت تشریف داره نمیدونه 360 کیفیت ساختش آشغال هست
بعدشم صحبتهای دوستان که کلا off topic هست.
ایشون هم در مورد آینده این کنسول صحبت کرده.اسکول نیست که بیاد در مورد کیفیت ساخت بگه.
بالاخره هرچی باشه هممون میدونیم که از لحاظ کیفیت ساخت وسایل الکترونیکی ژاپن حرف اول رو میزنه.

آخرین ویرایش:
خوب بعد از اینکه کلاس آموزش فارسی در مورد کلمه تحول رو گذاشتیم و همه مردود شدن:biggrin1:میخوام کلاس آموزش فارسی در مورد کلمه کیفیت رو باید بزارم.
این کلاس رو به صورت فشرده میزارم که انشااله همگی بچه ها قبول بشن.:biggrin1:
دبیرش خوب نبود هیچ کس هیچی نفهمید.
این بدبخت که گفته کیفیت کنسول منظورش بازیهایی که براش میاد-خدمات پس از فروش-شبکه آنلاین قوی-ناتال که در راه هست-قیمت بسیار پائین--پشتیبانی بسیار قوی و .... کلی خوبی دیگه که چون ما تو ایرانیم ازش بی خبریم.توی خارج شما نیم ساعت میری نمایندگی و یه کنسول نو بهت میدن.حالا کشور ما تحریم هست و .... به اونا چه ربطی داره؟؟هرچند که منظور ایشون به هیچ عنوان از لحاظ کیفیت ساخت نبوده.یعنی این آقا انقدر شوت تشریف داره نمیدونه 360 کیفیت ساختش آشغال هست
بعدشم صحبتهای دوستان که کلا off topic هست.
ایشون هم در مورد آینده این کنسول صحبت کرده.اسکول نیست که بیاد در مورد کیفیت ساخت بگه.
بالاخره هرچی باشه هممون میدونیم که از لحاظ کیفیت ساخت وسایل الکترونیکی ژاپن حرف اول رو میزنه.
کسی گفت این آقا راجب کیفیت 360 حرف زده!؟ در ضمن اینایی که شما لیست کردی امکانات کنسول ـه نه کیفیت ، چجوری میخوای کلاس بذاری شما؟
نیمه کدوم راه؟!:biggrin1:
جاده ی تهران شمال:دی

دبیرش خوب نبود هیچ کس هیچی نفهمید.
کسی گفت این آقا راجب کیفیت 360 حرف زده!؟ در ضمن اینایی که شما لیست کردی امکانات کنسول ـه نه کیفیت ، چجوری میخوای کلاس بذاری شما؟
جاده ی تهران شمال:دی
عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج:biggrin1:
این همه آدم منجمله شما گفتی سه سوت 3 چراغ میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
اون جناب هم منظورش از کیفیت همینا بوده.همین چیزا باعث کیفیت یک کنسول میشه.
اگر کسی متن انگلیسی رو بزاره خیلی خوبه.ظاهرا چپکی ترجمه شده.
شما از همین حالا ردی:biggrin1:ثبت نام هم نمیشی:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or