XBOX 360 ، هنوز به نیمه ی راه هم نرسیده است!

Silent Death

کاربر سایت
xbox360.jpg

مایکروسافت اعلام کرد که هیچ عجله ای برای ساخت یک جایگزین برای XBOX 360 ندارد، چرا که این کنسول هنوز حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است.

آقای David Hufford در گفتگو با Guardian UK در نمایشگاه CES، یادآور شد که به وسیله ی Project Natal، سرویس های بیشتر و ارتقاءهای نرم افزاری، می توان عمر این کنسول را افزایش داد.

آقای هافورد گفت: " لازم می دانم که بگویم کنسول XBOX 360، برای ما یک کنسول با عمر طولانی است." آقای Hufford، سرپرست بخش مدیریت محصولات XBOX اضافه کرد: " نیاز به عرضه ی کنسول جدید فعلا احساس نمی شود، چرا که ما می توانیم با ارتقاءهای نرم افزاری و یا سخت افزاری هم چون Project Natal، عمر تازه ای به کنسول فعلی خود بدهیم."

"XBOX 360، به عنوان یک پروژه ی درازمدت ساخته شد، و هنوز مشخص نیست که آیا این کنسول، حتی به نیمه ی راه خود رسیده است یا خیر."

آقای هافورد در طول نمایشگاه CES ضمن تایید سخنان Aaron Greenberg، درباره ی تمرکز بر امکانات 3D نیز چنین گفت: " ما هنوز با روزی که بتوانیم این تکنولوژی را در خانه های خود ببینیم خیلی فاصله داریم." او همچنین یادآور شد که XBOX 360، برای پشتیبانی از قابلیت های 3D نیازی به ارتقاء یافتن ندارد. قابلیت Avatarهای 3D و همچنین بازی های 3D، در نمایشگاه CES رونمایی شد.

" من نمی گویم که تکنولوژی متوقف خواهد شد، اما ما معتقد هستیم که یک کنسول با کیفیت را عرضه کرده ایم، و از این کیفیت نهایت بهره را خواهیم برد. ما در حال حاضر و با نزدیک شدن به عرضه ی ناتال، جایگاه مناسبی را در صنعت بازی در اختیار داریم."

منبع

Microsoft has said it’s not in any hurry to create a replacement for Xbox 360, as the console is not even “at the midpoint yet”.

Speaking with Guardian UK at CES, Microsoft’s David Hufford state that Project Natal, content services, and new software upgrades will help prolong the life of the console.
“I think it’s important to say that the Xbox 360 is the console of the long future for us,” said Hufford, senior director of Xbox product management. “There is no need to launch a new console, because we’re able to give this console new life either with software upgrades or hardware upgrades like Project Natal.
“The Xbox 360 was designed for a long life, and I don’t even know if we’re at the midpoint yet.”
Regarding the 3D-centric focus of different outlets during CES, Hufford reiterated Aaron Greenberg’s comment that “we’re a long ways away” from seeing the technology in our living room, by stating that the Xbox 360 did not need an upgrade to support 3D games – as both Avatar and 3D game Scrap Metal were both shown at the booth during the event.
“I don’t want to say that technology stops, but we believe we have a high quality console, and we stand by that quality with an unprecedented warranty, so we think we’re in a good place now heading into the Natal era.”
اینم متن اصلی! :دی استاد بزرگوار خسته-تنها بفرما ترجمه کن بده برات تو یه تاپیک جدا بزنن!

عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج:biggrin1:
دوستان همه بخندین! ها ها ها
این همه آدم منجمله شما گفتی سه سوت 3 چراغ میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیشه؟ من از مریخ اومدم لابد که برای من اینجوری شده. اونم 2 سری! آریا هم آدم فضایی ـه.
در ضمن برای درست بودن باید اثبات کرد برای غلط بودن باید مثال نقض آورد.
اون جناب هم منظورش از کیفیت همینا بوده.همین چیزا باعث کیفیت یک کنسول میشه.
کیفیت با امکانات فرق داره دوست عزیز این 100 بار!
شما از همین حالا ردی:biggrin1:ثبت نام هم نمیشی:biggrin1:
سری قبلی دیدم پولمون هدر رفت این سری اصلا نمیایم برای ثبت نام!

خوبی خسته تنها ؟ :smile:
we believe we have a high quality console, and we stand by that quality with an unprecedented warranty
این رو آقای David Hufford گفته ، اینم ترجمه کلمه به کلمه برای درک هر چه بیشتر برای شما :

اعتقاد ما بر این است که یک کنسول با " کیفیت * Quality " داریم و ما با یک گارانتی بی نظیر روی این کیفیت تاکید می کنیم .

قطعا گارانتی به کنسول و سخت افزار مربوط میشه . اینم گفتم تا بدونی که با پیچوندن کلمه ها و اینجور حرف زدن کسی به قول معروف پیچیده نمیشه . نه اینجا اون تاپیک تحول ِ و همه فرق کلمه کیفیت و امکانات رو میدونن .
این پست رو فقط به این خاطر دادم که بگم خیلی زیاد فکر نکن . :smile:
از احمدرضا هم به خاطر اینکه دوباره بخشی از خبر رو ترجمه کردم عذر میخوام وگرنه ترجمه هیچ ایرادی نداره .

نمیشه؟ من از مریخ اومدم لابد که برای من اینجوری شده. اونم 2 سری! آریا هم آدم فضایی ـه.

خوب پس شما بگو منظورش از با کیفیت چی بوده؟؟؟؟؟

حالا تو نمی خواد خون خودت رو کثیف کنی :d

ولی جدی 360 الآن ما هم به سومیش رسیدیم و فکر کنم این موضوع دیگه بعد 3بار واقعا جالبه ! هرچند که با گارانتی که اینجا هیچ ارزشی نداره ، خود مایکروسافت درست می کنه ! اما بالاخره این یه مشکل هست که خیلی هامون دچارش شدیم و فکر نمی کنم گفتن کلمه با کیفیت در مورد سخت افزار درست باشه !

اما با این وجود فکر کنم این جدید ها دیگه خراب نشدن (یادم نیست کجا خوندم اما دنبال لینکش می گردم) که بازی خوبه بالاخره مایکروسافت تونست این مشکل رو حل کنه !

در مورد نیمه راه هم حرفشون از نظر سخت افزاری درسته ! اما از نظر کیفیت بازی های انحصاری فکر کنم باید یه تکونی به خودشون بدن ! امسال البته Lineup خوبی دارن اما باید دید دیگه چی می خوان معرفی کنن (برای تعطیلات و سال آینده) و به شدت منتظر E3 هستم

خب دوست عزیز درست استفاده کن دیگه ! اریا که از امضاش معلومه Alien هست :d
همین شما بی جنبه ها هستین که همه فکر میکنن 360 بی کیفیته ! lol ! وگرنه کی گفته باید با کنسول بیشتر از 1 ساعت بازی کرد ؟ بنده با 360 قبلی روزی 2 ساعت بازی میکردم شهید شد در راه حق :d البته الان با راهنمایی دوستان فهمیدم درست باهاش رفتار نمیکردم !
طریقه ی صحیح رفتار با کودک ، ببخشید منظورم X360 بود :
شما باید 5 تا 10 دقیقه بازی کنی 3-4 ساعت استراحت بدی باز دوباره 3 تا 4 دیقه بازی کن 3-4 ساعت استراحت بده ! بعد که بازیت تموم شد میری نوازشش میکنی لی لی لی لی حوضک براش میخونی تا خوابش ببره در تمام این دقایق باید فوتش هم بکنی تا گرما زده نشه !
هر 5 دیقه بهش سر میزنی ببینی کم و کسری چیزی نداشته باشه ! هر روز برای سلامتیش نذری میدی ! از امام جماعت محل میخوای سر نماز تو مسجد برای سلامتیش دعا کنن ! در اخر این که عاشقانه باهاش رفتار کن تا دپرس نشه ! بهش بر بخوره 3 چراغ بده !
اینها رفتار درست با کنسول بود که بدون رفتن به کلاس کنکور و توجیحی و غیره به صورت فشرده بهتون یاد دادم ! :biggrin1:

Last edited by a moderator:
واقعا کار درستی هست چون من یکی که با این نسل حال کردم و میکنم آخه دیگه چقدر بهتر کنن الان مشخص شده بازی اگر روش کار بشه بهترین میشه نمونه بارز
COD5 World At War
Cod Modern Warfare 2
خودتون میدونید منظورم چی هست

این بنده خدا گفته نیمه ی راه یعنی هنوز کلی مونده دیگه
الان تا حدود زیادی این مشکل 3 چراغ رفع شده هر چند که وجود همچین مشکلی از ابتدا هم غیر قابل توجیه بود
.
پ.ن:من می ترسم اگه تاپیک 2-3 صفحه ی دیگه جلو بره به همدیگه فحش های rated-R بدید.خواهشا یک مقدار مراعات کنید
ممنون

.
جناب خسته تنها من معمولا وارد بحث ها نمی شم ولی یک سوال دارم
با یک گارانتی بی نظیر روی این ظرفیت تاکید داریم.
به نظر شما منطقی که برای اثبات ظرفیت یک وسیله از گارانتی اون حرف بزنیم؟
به نظر شما این که از گارانتی استفاده کرده ثابت نمی کنه که منظورش کیفیت بوده؟!

اتفاقا چون از کلمه گارانتی استفاده کرده منظورش همون ظرفیت های بالای این کنسول بوده.
و چون در ابتدای صحبتش هم گفته که ما هنوز در نیمه راه هستیم و کنسول ما ظرفیت بالائی داره.

ببینید اگر اشتباه می گم حرفم رو اصلاح کنید
وقتی برای تایید وسیله ای از گارانتی استفاده می کنیم به این معنیست که اطمینان داریم اگر از اون وسیله صحیح استفاده کنند(مثلا تو آب نیندازنش) آسیب فیزیکی بهش وارد نمی شه
اما ظرفیت به این معناست که یا این وسیله قابلیت پیشرفت سخت افزاری داره و یا اینکه هنوز کسانی که از کارایی این وسیله استفاده می کنند(در اینجا یعنی بازی سازها) از نهایت توان این وسیله استفاده نکردند

"دوستان البته من نه ادعایی در زمینه زبان دارم نه از کسی طرفداری میکنم،فقط نظر میدم"
این شخصی که این مصاحبه رو داده اشاره ای به کیفیت سخت افزاری نکرده،کرده؟
فقط گفته با کیفیت،اصولاً اصطلاح با کیفیت برای یک محصول که چندین بخش و کارایی داره(Multimedia)معنی سخت افزار نیست،بدون شک MS در بخش سخت افزار که "یکی" از معیارهای سنجش کیفیت کنسول بازی هست حرفی برای گفتن نداره ولی آیا در زمینه ی نرم افزار هم حرفی برای گفتن نداره؟در زمینه ی کانتنت(که تو مصاحبه هم اشاره شده)مثه فیلم های On Demand،Last fm HD و خیلی چیزهای دیگه و مهمتر تجربه ی بازی آنلاین و کلاً سرویس های آنلاین و آپدیت های نرم افزاری(NXE نه آپدیت Firmware)و مهمتر از همه گارانتی(که اینو همه باید قبول کنن شرکت های امریکایی در زمینه ی گارانتی رقیبی ندارن از شرکت های زیر مجموعه ی GM تا Motorola و Microsoft و Chrisler همه و همه در زمنیه ی گارانتی و خدمات پس از فروش بی رقیبن) و هر چیز دیگه که اشاره بهش در این مطلب نمی گنجه هم حرفی برای گفتن نداره؟!
MS هیچوقت از کیفیت سخت افزاری کنسولش(در این نسل)تعریف نکرده و نخواهد کرد(هرچند که من هنوز یک دستگاه Xbox دارم الآن رفت تو ششمین سال حیاتش و بدون مشکل و برعکس PS2 مخصوصاً مدل های Slim که بعد از 1 یا نهایتاً 2 سال به دلیل کیفیت ضعیف لنز به مشکل میخوردن هنوز داره کار میکنه)پس وقتی صحبت از کیفیت میشه حتماً منظور سخت افزار نبوده...

"دوستان البته من نه ادعایی در زمینه زبان دارم نه از کسی طرفداری میکنم،فقط نظر میدم"
این شخصی که این مصاحبه رو داده اشاره ای به کیفیت سخت افزاری نکرده،کرده؟
فقط گفته با کیفیت،اصولاً اصطلاح با کیفیت برای یک محصول که چندین بخش و کارایی داره(Multimedia)معنی سخت افزار نیست،بدون شک MS در بخش سخت افزار که "یکی" از معیارهای سنجش کیفیت کنسول بازی هست حرفی برای گفتن نداره ولی آیا در زمینه ی نرم افزار هم حرفی برای گفتن نداره؟در زمینه ی کانتنت(که تو مصاحبه هم اشاره شده)مثه فیلم های On Demand،Last fm HD و خیلی چیزهای دیگه و مهمتر تجربه ی بازی آنلاین و کلاً سرویس های آنلاین و آپدیت های نرم افزاری(NXE نه آپدیت Firmware)و مهمتر از همه گارانتی(که اینو همه باید قبول کنن شرکت های امریکایی در زمینه ی گارانتی رقیبی ندارن از شرکت های زیر مجموعه ی GM تا Motorola و Microsoft و Chrisler همه و همه در زمنیه ی گارانتی و خدمات پس از فروش بی رقیبن) و هر چیز دیگه که اشاره بهش در این مطلب نمی گنجه هم حرفی برای گفتن نداره؟!
MS هیچوقت از کیفیت سخت افزاری کنسولش(در این نسل)تعریف نکرده و نخواهد کرد(هرچند که من هنوز یک دستگاه Xbox دارم الآن رفت تو ششمین سال حیاتش و بدون مشکل و برعکس PS2 مخصوصاً مدل های Slim که بعد از 1 یا نهایتاً 2 سال به دلیل کیفیت ضعیف لنز به مشکل میخوردن هنوز داره کار میکنه)پس وقتی صحبت از کیفیت میشه حتماً منظور سخت افزار نبوده...

دوست عزیز حرفات کاملا بجا و منطقیه. درسته 360 آماره خرابیش از کنسولهایه دیگه این نسل بیشتر بوده ولی کسی نمیتونه منکر کیفیت بالایه این کنسول از لحاظه نرم افزاری، خدمات ( سرویسه لایو، پشتیبانی...) بشه. خوده من سه ساله این کنسولو دارم و واقعا از هر لحاظ ازش راضیم، بزنم به تخته هیچ مشکلی پیدا نکرده، با این همه سی دی هایه کپیه مزخرف که به خوردش دادیم. خیلیها اینجا میگن ما دو تا کنسول خراب کردیم بازم رفتیم یه 360 دیگه خریدیم، یا میگن ما یک میلیون خرجه 360 تمون کردیم. خب اینا یعنی چی؟ یعنی ارزششو داشته که رفتن بازم 360 خریدن. مشکله پولی که نداشتن، اگه نه شما یه PS3 بخری با 10 تا بازی اوریجینال بازم یه ملیون خرج نداره. تبادله بازی هم که مد شده با 10-15 تومن بالا پایین بازیاتو عوض میکنی. البته PS3 هم بدونه شک کنسوله بزرگیه و اگه از 360 بهتر نباشه بدترم نیست. در هر صورت هر کی یه سلیقه ای داره، ولی بنظرم 360 تا همینجایه کار هم راهی رو طی کرده که خیلیها پیش بینیشو نمیکردن و فکر میکنم همچنان پیشرفت میکنه از همه لحاظ.

اگر ببینم باز کسی تاپیک رو به بیراهه میکشونه بدون در نظر گرفتن سابقه یا هر چیز دیگه از یک ماه به بالا دستریش رو به سایت مسدود میکنم..

این که گفته به نیمه راه رسیده یه جورایی حق داره.(البته هنوز بین علما بحثه که کدوم راه مدنظر ایشون بود:biggrin1:)
با وجود natal میشه گفت که تازه میخوان یه خون تازه واره این نسل کنن(و همچنین MC)هر چند که این خون ایدز داره:biggrin1:
به عنوان مثال گرافیک(فقط مثال میرنم.الان نیایید بگید همه چیرو تو گرافیک میبینم)بازی های اولیه 2کنسول رو با بازی های الانش مقایسه کنید.تو بدو تولد این 2کنسول گرافیکی مثل alan wake یا uncharted2 دیده بودیم؟این پیشرفت تا آخر نسل ادامه خواهد داشت.همونجور که ما gow2 رو تو نسل قبل دیدیم که رس کنسول رو کشیده بود(هر چند که بازم PC یه چیز دیگست:biggrin1:)
طریقه ی صحیح رفتار با کودک ، ببخشید منظورم X360 بود :
شما باید 5 تا 10 دقیقه بازی کنی 3-4 ساعت استراحت بدی باز دوباره 3 تا 4 دیقه بازی کن 3-4 ساعت استراحت بده ! بعد که بازیت تموم شد میری نوازشش میکنی لی لی لی لی حوضک براش میخونی تا خوابش ببره در تمام این دقایق باید فوتش هم بکنی تا گرما زده نشه !
هر 5 دیقه بهش سر میزنی ببینی کم و کسری چیزی نداشته باشه ! هر روز برای سلامتیش نذری میدی ! از امام جماعت محل میخوای سر نماز تو مسجد برای سلامتیش دعا کنن ! در اخر این که عاشقانه باهاش رفتار کن تا دپرس نشه ! بهش بر بخوره 3 چراغ بده !
اینها رفتار درست با کنسول بود که بدون رفتن به کلاس کنکور و توجیحی و غیره به صورت فشرده بهتون یاد دادم ! :biggrin1:
یادت رفت پودر بچه رو که!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or