XBOX 360 ، هنوز به نیمه ی راه هم نرسیده است!

Silent Death

کاربر سایت
xbox360.jpg

مایکروسافت اعلام کرد که هیچ عجله ای برای ساخت یک جایگزین برای XBOX 360 ندارد، چرا که این کنسول هنوز حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است.

آقای David Hufford در گفتگو با Guardian UK در نمایشگاه CES، یادآور شد که به وسیله ی Project Natal، سرویس های بیشتر و ارتقاءهای نرم افزاری، می توان عمر این کنسول را افزایش داد.

آقای هافورد گفت: " لازم می دانم که بگویم کنسول XBOX 360، برای ما یک کنسول با عمر طولانی است." آقای Hufford، سرپرست بخش مدیریت محصولات XBOX اضافه کرد: " نیاز به عرضه ی کنسول جدید فعلا احساس نمی شود، چرا که ما می توانیم با ارتقاءهای نرم افزاری و یا سخت افزاری هم چون Project Natal، عمر تازه ای به کنسول فعلی خود بدهیم."

"XBOX 360، به عنوان یک پروژه ی درازمدت ساخته شد، و هنوز مشخص نیست که آیا این کنسول، حتی به نیمه ی راه خود رسیده است یا خیر."

آقای هافورد در طول نمایشگاه CES ضمن تایید سخنان Aaron Greenberg، درباره ی تمرکز بر امکانات 3D نیز چنین گفت: " ما هنوز با روزی که بتوانیم این تکنولوژی را در خانه های خود ببینیم خیلی فاصله داریم." او همچنین یادآور شد که XBOX 360، برای پشتیبانی از قابلیت های 3D نیازی به ارتقاء یافتن ندارد. قابلیت Avatarهای 3D و همچنین بازی های 3D، در نمایشگاه CES رونمایی شد.

" من نمی گویم که تکنولوژی متوقف خواهد شد، اما ما معتقد هستیم که یک کنسول با کیفیت را عرضه کرده ایم، و از این کیفیت نهایت بهره را خواهیم برد. ما در حال حاضر و با نزدیک شدن به عرضه ی ناتال، جایگاه مناسبی را در صنعت بازی در اختیار داریم."

منبع

این ژاپنیا بهتره برن بازی های آرکید دهه نود رو بازی بکنن و DS بازی کنن ! :sick: نمیدونم این ملت احمق چرا گیمر شدن اصلا ؟ :biggrin1:
مخين براي خودشون:biggrin1:
تو يه مورد نميدونم چي ديدن از ds!!!!!!!!

دیگه مگه چقدر میخواد گرافیک ها پیش رفت کنه همین الانم بازی ساز های دارن می نالد از هزینه ساخن بازی ها . حالا بیان انجین های جدید هم درست کنن !!
اگه الان باشه كه نيست به صورت كامل
بعد من گفتم چند ساله ديگه
حالا چند سال ديگه چي؟؟

آخرین ویرایش:
این ژاپنیا بهتره برن بازی های آرکید دهه نود رو بازی بکنن و DS بازی کنن ! :sick: نمیدونم این ملت احمق چرا گیمر شدن اصلا ؟ :biggrin1:
اخ که دلم خنک شد:biggrin1:گل گفتی:biggrin1:حالا تا ما بگیم میگن تو با ژاپنیا مشکل داری:biggrin1:خوب معلومه که مشکل دارم:cheesygriاینا براشون بازیهایی مثل ماریو از heavy rain و alan wake و mafia با ارزشتره:sick:

شما خیلی خودت رو ناراحت نکن فدات شم . :smile:
همین ژاپنی ها نبودند الان تو اینجا پست نمیدادی ، الان صنعت بازی هم اینجوری نبود . فکر کردن قبل از اظهار نظر فراموش نشود . همین ژاپنی ها بودند که الان ما به اینجا رسیدیم و داریم بازی می کنیم ، همین ها بودند که مبدع خیلی از سبک های پرطرفدار نسل حاضر هستن .
همین نتال رو که الان میبینی Microsoft گوش دنیا رو باهاش کر کرده یا سونی با Motion Controller اش اولین بار همین ژاپنی های احمق به تو معرفی کردن .
حرف شما صحیح ! من به بازیسازش کار ندارم به گیمر های داغونش کار دارم !
دلیل نمیشه چون ژاپنی ها 360 نمیخرن احمق و کودن حساب بشن ! داغون حساب بشن . مطمئنا تا وقتی دو تا غول وطنی شون داره برای کل دنیا کنسول و گیم میسازه خیلی کمتر سمت یک شرکت امریکایی میرن .

آخرین ویرایش:
شما خیلی خودت رو ناراحت نکن فدات شم . :smile:
همین ژاپنی ها نبودند الان تو اینجا پست نمیدادی ، الان صنعت بازی هم اینجوری نبود . فکر کردن قبل از اظهار نظر فراموش نشود . همین ژاپنی ها بودند که الان ما به اینجا رسیدیم و داریم بازی می کنیم ، همین ها بودند که مبدع خیلی از سبک های پرطرفدار نسل حاضر هستن .
حرف شما صحیح ! من به بازیسازش کار ندارم به گیمر های داغونش کار دارم ! :biggrin1:

عد اگه گرافيك چند سال ديگه بازي هارو ساپورت نكنه ميخواد نرم افزاري ارتقاش بده؟؟؟

خوب از این به بعد دیگه پرش گرافیکی روی کنسول نخواهیم داشت!!

نسل بعد با عرضه MC و Natal شروع میشه نه کنسول های جدید...

آقا خواهشا یه خورده درست تر پست بدین . نمیگم فحش نده ، بده اما سعی کن بدونی که کی فحش بدی از این جملات پیچیده استفاده کنی !! درسته که بعضی از حرفهاش یه کمی غیر قابل باوره اما دلیل نمیشه بیاید هی از این پست ها که اخیرا مد شده بدید !!
اقا خداوکیلی بهت زور نیومد :biggrin1:من که خیلی بهم فشار اومد (((((( با کیفیت)))))))))) :laughing:

مایکروسافت اعلام کرد که هیچ عجله ای برای ساخت یک جایگزین برای XBOX 360 ندارد، چرا که این کنسول هنوز حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است.
با توجه به گذشت تقریبا 4 سال از زمان عرضه ی 360 و نرسیدن به نیمه ی راه میتونیم این نتیجه رو بگیرم که تا 5 سال آینده هم 360 داریم(حتی بعد از نابودی زمین در سال 2012!) ، همچنین با در نظر گرفتن به عمر بسیار بالای این کنسول که حداکثر 1 سال ـه( نه برای کسانی که هفته ای 1 ساعت بازی میکنن کلا) ، و با استناد به 2 مورد ذکر شده شما در 5 سال آینده باید 5 تا 360 بخرین که اگر هر کنسول رو 200 دلار هم در نظیر بگیریم یعنی 1000 دلار سود برای مایکروسافت:دی
خیلی خوبه خب دیگه:دی
همچنین با در نظر گرفتن به عمر بسیار بالای این کنسول که حداکثر 1 سال ـه( نه برای کسانی که هفته ای 1 ساعت بازی میکنن کلا)
مدارک محکمی برای این بخش داریم البته:دی

آخرین ویرایش:
چی میگه؟حالش خوبه مایکروسافت......؟!
اگه با کیفیت بود که این همه خرابی به بار نمی اورد.آشغالترین بین کنسولهای قرنه از نظر فیزیکی.داغونه!!
اینورشو بگیری،اونورش میلنگه....حالا فردا برو 300$ جور کن بریز تو حلق عمو بیلی:biggrin1:
------------------------------------------------------------------------------------------
پ:میگم اینجا تاپیک تبادل نظر یا جنگ؟!
تو این 2 صفحه حسابی از خجالت هم در اومدین:biggrin1:

اقا خداوکیلی بهت زور نیومد :biggrin1:من که خیلی بهم فشار اومد (((((( با کیفیت)))))))))) :laughing:

برادر سوزش زده بالا كِرم هست اگه خواستي بدم خدمتتون .

اين آرش با اينكه فن پلي 3 هستش اما قشنگ پست ميده ! :biggrin1: كلا نسبتا انسان منطقي هستش . :biggrin1: قبلا يكي يه جا گفته نسل بعد كنسول ها 2012 زودتر شروع نميشه همينه ديگه ! پلي هم كه اين قدرت رو داره ! Wii هم كه در هر شرايطي فروش خودش رو ميكنه :biggrin1: Natal و MC بيان شركت هاي بازي سازي كلي ميرن سر كار مارم ميبرن سر كار . اين جاپني ها هم زيادي وطن پرست هستن و آرش كامل توضيح داد

پ.ن: آرش قبلا ميگفتي من فن بي منطق نيستم باور نميكردم اما كم كم دارم باور ميكنم :biggrin1:
پ.ن2: راستي آرش جنبه ي شوخي كه داري ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب کیفیتش از لحاظ بازدهی گرافیکی خوبه دیگه:biggrin1: تازه این تو ایرانه که تا کنسول به دار فانی پیوست باید دوباره پاش پول بدی، توی اونور ضمانت 3ساله داره(البته فکر کنم داشت:biggrin1:) اگه 360شون خراب بشه براشون مفتی تعویض میکنن تازه الانم که میزان خرابیا به شدت پایین اومده خب دیگه چی..

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
اه اه اه یعنی ما باید چند سال دیگه اینا رو تحمل کنیم :(:(:( !!!
ما پی سی باز ها باید چی کار کنیم ؟؟؟تا چند سال دیگه باید زباله های DX9 پورت شده این کنسول ها رو با بد ترین کیفیت روی پی سی ببینیم ؟؟!!!:sick::sick::sick:
پس تکنولوژی و پیشرفت و گرافیک . اینا پس چی میشه ؟
اینجاست که باید دو شرکت Nvidia و AMD کمی دست تو جیب مبارکشون کنن و بجای اینکه همش به فکر چاپیدن جیب من و امثال من باشن بیان با چند تا شرکت قرارداد ببندن و .......... .
ولی واقعا حیفه این DX11 هم مثل DX10 به خاطر کنسولا بسوزه ...:-":-":-".

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
اه اه اه یعنی ما باید چند سال دیگه اینا رو تحمل کنیم :(:(:( !!!
ما پی سی باز ها باید چی کار کنیم ؟؟؟تا چند سال دیگه باید زباله های DX9 پورت شده این کنسول ها رو با بد ترین کیفیت روی پی سی ببینیم ؟؟!!!:sick::sick::sick:
پس تکنولوژی و پیشرفت و گرافیک . اینا پس چی میشه ؟
اینجاست که باید دو شرکت Nvidia و AMD کمی دست تو جیب مبارکشون کنن و بجای اینکه همش به فکر چاپیدن جیب من و امثال من باشن بیان با چند تا شرکت قرارداد ببندن و .......... .
ولی واقعا حیفه این DX11 هم مثل DX10 به خاطر کنسولا بسوزه ...:-":-":-".

انشاالله Crysis 2 مياد شما PC Gamer ها ( ! ) تا چند سال سرگرم هستين !
البته خدايي نكرده توهين به PC Gamer هاي واقعي نشه .

تفاوت گرافیک کنسول و پی سی خیلی کمه و اکثر عناوین مهم و زیبا برای کنسولها میان و تقریبا میشه گفت پی سی به فراموشی سپرده شده و کسی سرمایه گذاری برای عناوین پی سی نمیکنه پس عشق است کنسول که هیچ نیازی به کارت گرافیک و مادربردو رمو ارتقاء و اینجور چیزا نداره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or