XBOX 360 ، هنوز به نیمه ی راه هم نرسیده است!

Silent Death

کاربر سایت
xbox360.jpg

مایکروسافت اعلام کرد که هیچ عجله ای برای ساخت یک جایگزین برای XBOX 360 ندارد، چرا که این کنسول هنوز حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است.

آقای David Hufford در گفتگو با Guardian UK در نمایشگاه CES، یادآور شد که به وسیله ی Project Natal، سرویس های بیشتر و ارتقاءهای نرم افزاری، می توان عمر این کنسول را افزایش داد.

آقای هافورد گفت: " لازم می دانم که بگویم کنسول XBOX 360، برای ما یک کنسول با عمر طولانی است." آقای Hufford، سرپرست بخش مدیریت محصولات XBOX اضافه کرد: " نیاز به عرضه ی کنسول جدید فعلا احساس نمی شود، چرا که ما می توانیم با ارتقاءهای نرم افزاری و یا سخت افزاری هم چون Project Natal، عمر تازه ای به کنسول فعلی خود بدهیم."

"XBOX 360، به عنوان یک پروژه ی درازمدت ساخته شد، و هنوز مشخص نیست که آیا این کنسول، حتی به نیمه ی راه خود رسیده است یا خیر."

آقای هافورد در طول نمایشگاه CES ضمن تایید سخنان Aaron Greenberg، درباره ی تمرکز بر امکانات 3D نیز چنین گفت: " ما هنوز با روزی که بتوانیم این تکنولوژی را در خانه های خود ببینیم خیلی فاصله داریم." او همچنین یادآور شد که XBOX 360، برای پشتیبانی از قابلیت های 3D نیازی به ارتقاء یافتن ندارد. قابلیت Avatarهای 3D و همچنین بازی های 3D، در نمایشگاه CES رونمایی شد.

" من نمی گویم که تکنولوژی متوقف خواهد شد، اما ما معتقد هستیم که یک کنسول با کیفیت را عرضه کرده ایم، و از این کیفیت نهایت بهره را خواهیم برد. ما در حال حاضر و با نزدیک شدن به عرضه ی ناتال، جایگاه مناسبی را در صنعت بازی در اختیار داریم."

منبع

اما ما معتقد هستیم که یک کنسول با کیفیت را عرضه کرده ایم، و از این کیفیت نهایت بهره را خواهیم برد.

فقط می تونم بگم جک سال رو گفته:biggrin1: آخه من نمی دونم منظورش کدوم کیفیت هست. بابا من خودم حدود 4 سال Xbox دارم و این Xbox الانم سومین کنسول من هست. دیگه خودتون کیفیت رو حساب کنید. هیچکدوم هم بن نشده ولی همشون 3چراغ یا E74 دادن.

اما در مورد خود مطلب تاپیک موافقم با عرضه ناتال به عمر این کنسول افزوده میشه ولی به نظرم باید یک فکر اساسی در مورد خود Xbox بکنند که این قدر خرابی نده چون رو گارانتی ها هم خودش خیلی ضرر می کنند. حالا نمیدونم الان چند سال شده گارانتی ولی قبلا طولانی مدت بود فکر کنم 2-3 سال بود

فقط می تونم بگم جک سال رو گفته:biggrin1: آخه من نمی دونم منظورش کدوم کیفیت هست. بابا من خودم حدود 4 سال Xbox دارم و این Xbox الانم سومین کنسول من هست. دیگه خودتون کیفیت رو حساب کنید. هیچکدوم هم بن نشده ولی همشون 3چراغ یا E74 دادن.
عزیزم منظرش کیفیت نرمافزاری و سخت افزاری و پشتیبانیه وگرنه خودشونم میدونن کیفیت این دستگاه خیلی پایینه هرچند در مورد مادر بردهای جاسپر این قضیه سه چراغ به ندرت دیده میشه.

منم فکر میکنم عرضه ناتال خیلی به 360 کمک میکنه مخصوصا در بازار ژاپن.امیدوارم به اهدافشون برسن

عزیزم منظرش کیفیت نرمافزاری و سخت افزاری و پشتیبانیه وگرنه خودشونم میدونن کیفیت این دستگاه خیلی پایینه هرچند در مورد مادر بردهای جاسپر این قضیه سه چراغ به ندرت دیده میشه.

منم فکر میکنم عرضه ناتال خیلی به 360 کمک میکنه مخصوصا در بازار ژاپن.امیدوارم به اهدافشون برسن
عزیز میشه جمله یک کنسول با کیفیت ساختیم رو برای من معنی کنی؟ شما همه جا باید در طرف مقابل باشین؟ خوب معنی این جمله این هست که ما کنسولمون رو به بهترین شکل ساختیم. OK؟

پ.ن: چون موضوع ربطی به تاپیک نداره من دیگه پستی نمیدم.
موفق باشی

منم فکر میکنم عرضه ناتال خیلی به 360 کمک میکنه مخصوصا در بازار ژاپن.
اتفاقا ژاپنی ها اصلا نتال براشون مهم نبوده، یعنی اصلا خوششون میومده:
  1. PS3 Slim announcement
  2. Final Fantasy XIII dated in Japan
  3. Dragon Quest IX sells two million in two days
  4. DSi LL releases in Japan
  5. The PSPgo is announced
  6. Nintendo’s R4 lawsuit
  7. PSP-3000’s price-cut
  8. Project Natal’s announcement
  9. Final Fantasy XIV Online’s Reveal
  10. The Last Guardian revealed
با این حساب اگه هدف MS بازار ژاپن بوده (که نبوده!)، شکست خورده!

فقط خدا کنه وقتی نسل جدیدش بیاد که blue ray یا هر دیسکی که روش بازی میزنند ارزون بشه .
من تازه میخوام برم xbox بخرم . غلط کردن یه چیز دیگه جایگزین کنند ! :p

عزیز میشه جمله یک کنسول با کیفیت ساختیم رو برای من معنی کنی؟ شما همه جا باید در طرف مقابل باشین؟ خوب معنی این جمله این هست که ما کنسولمون رو به بهترین شکل ساختیم. OK؟

پ.ن: چون موضوع ربطی به تاپیک نداره من دیگه پستی نمیدم.
موفق باشی
دوست من منظوری نداشتم.من فقط برداشتمو از این صحبت گفتم.ولی فکر میکنم اینکه بگه 360 به نیمه راه نرسیده و بعد بگه کنسول با کیفیت ساختیم منظورش به کیفیت 360 نیست بلکه منظورش همون چیزهایی هست که گفتم.بنده هم کسی نیستم که بخوام در طرف مقابل باشم.به هر حال اگه ناراحت عذر میخوام:blushing:

به نظر من ماکروسافت داره الکی انرژی خودشو تو بازار کثیف ( :دی ) ژاپن هدر میده . اون انرژی رو تو اروپا بزاره خیلی بهتر نتیجه میبینه ، تو آمریکا هم که خوب کار میکنه .
Thanks احمدرضا !

به نظر من ماکروسافت داره الکی انرژی خودشو تو بازار کثیف ( :دی ) ژاپن هدر میده . اون انرژی رو تو اروپا بزاره خیلی بهتر نتیجه میبینه ، تو آمریکا هم که خوب کار میکنه .
این ژاپنیا بهتره برن بازی های آرکید دهه نود رو بازی بکنن و DS بازی کنن ! :sick: نمیدونم این ملت احمق چرا گیمر شدن اصلا ؟ :biggrin1:

بعد اگه گرافيك چند سال ديگه بازي هارو ساپورت نكنه ميخواد نرم افزاري ارتقاش بده؟؟؟:biggrin1:
دیگه مگه چقدر میخواد گرافیک ها پیش رفت کنه همین الانم بازی ساز های دارن می نالد از هزینه ساخن بازی ها . حالا بیان انجین های جدید هم درست کنن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or