شایعه Xbox بعدی - Anaconda و Lockhart ؟

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
این شایعه طبق منابع Windows Central پخش شده که با توجه به سابقه سایت، میشه گفت تقریبا درستن:

Xbox One بدون درایو دیسک
خبری که ابتدا توسط Thurrott منتشر شده بود درست است و مایکروسافت در سال 2019 یک ورژن از Xbox One را که به صورت دیجیتالی و فاقد دیسک خواهد بود، معرفی میکند. طبق چیزی که ما شنیده ایم مایکروسافت از این کنسول احتمالا در ژانویه 2019 به همراه برنامه disc-to-digital (اینکه دیسک های خود را تحویل دهید و بازی دیجیتال بر روی اکانت خود دریافت کنید) رونمایی خواهد کرد. البته این موضوع نباید باعث نگرانی شود چون طبق شنیده های ما خانواده Xbox بعدی که با نام Scarlett شناخته میشوند، دارای درایو دیسک خواهند بود و موفقیت مایکروسافت در این برنامه تعیین میکند که آیا شرکت در آینده ورژن بدون دیسک از این کنسول ها تولید کند یا خیر.

Xbox Anaconda و Xbox Lockhart
طبق گفته منابع ما Xbox بعدی در دو نسخه و در تعطیلات 2020 عرضه خواهند شد. یک مدل ارزان تر مانند Xbox One S که با رمز Lockhart در حال حاضر شناخته میشود، و یک مدل پرمیوم تر مانند Xbox One X که در حال حاضر نام مار Anaconda بر روی آن قرار دارد. که البته این نام ها احتمالا برای Dev Kit های این کنسول ها هستند. Lockhart احتمالا قدرتی در حد One X خواهد داشت، در حالی که آناکوندا یک کنسول پیشرفته و بسیار قدرتمند از لحاظ تکنولوژی خواهد بود. همچنین اطلاع داریم که مایکروسافت در حال بررسی تکنولوژی هایی است که میزان لودینگ را به طور چشم گیر کاهش میدهد و یا حتی استفاده از SSD در پکیج کنسول ها.

f1ov_mephala_by_violetta_altory-dakzj1j.jpg

Game Core
ما از مدتی قبل خبر دادیم که مایکروسافت به شدت در حال کار بر روی Windows Core OS خود است و برای قسمت بازی نیز موارد ویژه ای در آن در نظر گرفته. تمام بازی های Xbox One، Xbox 360 و Xbox اول، برروی این کنسول قابل اجرا خواهند بود. همچنین مایکروسافت در حال کار بر روی یک پلتفرم ویژه به نام Game Core بر روی Windows Core OS است و برروی خانواده Scarlett قرار خواهد داشت. این پلتفرم باعث خواهد شد تا ساخت بازی روی Xbox و Windows 10 برای سازندگان بسیار راحت تر شود.

پلتفرم های قابل حمل
Project X Cloud به نوعی ساخته شده که بتوانید بازی های xbox خود را بر روی هر دستگاهی اجرا کنید. اگرچه وسایل جانبی برای موبایل ها به اندازه کافی خوب نیستند و بازی های FPS برروی صفحه تاچ ممکن است تجربه جالبی نباشد، اما مایکروسافت به شدت از این موضوع آگاه است و در حال حاضر مشغول همکاری با کمپانی هایی مانند Razer و دیگران است تا وسایل جانبی لازم را در اختیار همه قرار دهد.

2019 سال جالبی است
خانواده Scarlett اولین پروژه اصلی و نسل بعدی زیر نظر اسپنسر و تیم جدید مایکروسافت استودیو با بودجه بالاتر خواهد بود. چیزی که استراتژی های مایکروسافت را دنبال میکند و کمپانی میخواهد در این زمینه قدرتمند ظاهر شود. این در حالی است که کمپانی هایی مانند آمازون و Google هنوز هم مشغول بررسی بازار بازی ها و ورود به آن هستند.

Source

آخرین ویرایش:
۱۲ ترافلاپ ؟!!
۱۵ ترافلاپ ؟!!!!
الان ۲۰۸۰ تی آی هم ۱۵ ترافلاپ نیست :))

2080 ti سال 2018 عرضه شده 13.4 ترافلاپس و 11 گیگابایت رم GDDR6 داره. کنسول نسل بعدی هم اگه 2020 عرضه بشه میشه انتظار جهش نسبت به این ارقام داشت. کما اینکه سال 2017 ماکرو با 500 دلار کنسول 6TFP/12GB ای عرضه کرده.

..................................

@LiviNG D3AD

من زیاد با ارقام کار ندارم. اون ها را برای نمونه گفتم. منظورم بیشتر خود کلیت بحث بود. کنسول پایه باید در حد PS5 باشه.

• Like
Reactions: Cj_sa
دوستان من یه مطلبی هم در مورد قدرت کنسول ها بگم که اون ترافلاپس که مایکروسافت و سونی میگن مجموع قدرت CPU و GPU هست!:boo:

و اون قدرتی که مثلا Nvidia میگه فقط قدرت خام GPU هستش در نتیجه وقتی CPU هم بیاد کنارش شاهد افزایش قدرت خواهیم بود!:yes:

• Like
Reactions: Only Xbox
2080 ti سال 2018 عرضه شده 13.4 ترافلاپس و 11 گیگابایت رم GDDR6 داره. کنسول نسل بعدی هم اگه 2020 عرضه بشه میشه انتظار جهش نسبت به این ارقام داشت. کما اینکه سال 2017 ماکرو با 500 دلار کنسول 6TFP/12GB ای عرضه کرده.

..................................

@LiviNG D3AD

من زیاد با ارقام کار ندارم. اون ها را برای نمونه گفتم. منظورم بیشتر خود کلیت بحث بود. کنسول پایه باید در حد PS5 باشه.
اون 2080ti که میخوای جهشم پیدا کنه الان ۱۰۰۰ دلاره فقط خود کارت تازه نه نسخه فاندر :دی
اوایل ۲۰۱۲ کارت ۶۷۰ اومد با قدرت ۲.۵ ترافلاپ و ۴۰۰ دلار قیمت اواخر ۲۰۱۳ کنسول نسل جدید اومد با ۱.۸ ترفلاپ و ۴۰۰ دلار !
نسل بعد بین ۸ تا ۱۰ قدرت خواهد داشت بسته به اینکه چه قیمتی داشته باشه
دوستان من یه مطلبی هم در مورد قدرت کنسول ها بگم که اون ترافلاپس که مایکروسافت و سونی میگن مجموع قدرت CPU و GPU هست!:boo:

و اون قدرتی که مثلا Nvidia میگه فقط قدرت خام GPU هستش در نتیجه وقتی CPU هم بیاد کنارش شاهد افزایش قدرت خواهیم بود!:yes:
تفاوت محسوسی ایجاد نمیکنه ۸ هسته هم باشه فرکانس ۳.۵ گیگ بگیریم حتی ۶ دستور هم توی ۱ کلاک ۱۶۸ گیگافلاپ که میشه ۰.۱۶ ترافلاپ

@LiviNG D3AD

من میدونم منظورت چی هست. ولی این ارقام و چیزهایی که گفتم معنی دار هستن و نمیشه انتظار معجزه داشت از تکنولوژی روز. برای اجرای یه بازی که در حالت پایه 4k/30fps اجرا میشه شما حداقل به دو برابر قدرت گرافیکی و دو برابر قدرت پردازشی (یکم بیشتر یا کمتر) نیاز داری و AMD چنین تکنولوژیی نداره، نه الان و نه اواخر 2019 (درست زمانی که معماری کنسولهای نسل بعد باید نهایی شده باشن).

این تصور که اگر لاکهارت همقدرت PS5 باشه آناکوندا میتونه در همون بازه زمانی 2 برابرش خروجی بده عملا نشدنی هست. چون این تکنولوژی هنوز بوجود نیومده. مگر اینکه مایکرو نخواد از APU استفاده کنه که این هم بعیده.

وقتی میگه روی OSی دارن کار میکنن که دقیقا شبیه ویندوز و PC باشه معماریش ، عملا دارن یک استیم ماشین میسازن که کدهاش دستخوش تغییرات میشن و فروشگاه مایکرو رو پوشش میده . همون شعاری که قبلا دادن پلتفورمها بهم پیوند بخورن ! حالا بهتر میخوان اجراییش کنن . پیوندشان مبارک :D

عجب. اکوسیستمو میگه. :D

حالا که میتونم روی هر پلتفورمی از عناوین آینده استفاده کنم ، برنامه ی خود کنسول جز قیمت تمام شده نسبت به PC چه خواهد بود ، GAME PASS ؟ بکوارد ؟ کاری که در بیشتر موارد میکنه ، نسخه XBOX رو میده ، بعد یه مدت روی استور PC هم میاد . TPهایی هم که خریده با این سیاست گذاریها ، احتمال این امر به حقیقت نزدیکه .

خدایی خودت فهمیدی چی میگی؟ :D بازیهای استودیوهای مایکرو که همزمان با عرضه روی کنسول، روی گیم پس (چه کنسول چه ویندوز و در آینده نزدیک xCloud) و ویندوز هم عرضه میشن. گیم پس هم که سال بعد برای ویندوز 10 هم عرضه میشه. بکوارد هم بعید نیست روی ویندوز بیارن (اگر بتونن و قوانین و مجوزها بذارن حتما این کار رو هم میکنن). الان حرف جدیدت چی بود؟

بمبی که هر نسل سونی میندازه وسط بحبوحه جنگ قدرت سخت افزاری ، جلوتر بودن از سخت افزار ! و خود نسله ، نمایش چیزهایی که در حال حاضر نه اینکه امکانپذیر نباشه ولی ممکن هم نیست ! ، از همین الان میدونم نمایش HZD 2 سونامی عظیمی ایجاد میکنه ، میدونم انحصاریایی که سونی ولشون کرده به امان خدا ! ، که اگه دست پلتفورم دیگه ای بود همین الان تبلیغ عظیمی برای نسل بعد ازش ایجاد میکرد، فقط اسماشونو بیاره نه زمان ورودشون ، یک ابرنواختر اتفاق میافته :D ، حالا بیاین در مورد داشته هایی که به راحتی قابل شمارش نیستن بحث کنیم ! ، ببینین دوستان من :D ، اگر سخت افزار همه چیز بود ، الان سونی یکه تاز نبود ، سونی میتونه به راحتی وارد این بازی بشه ولی به قول سردبیر یکی از مجلات خارجی : این عنصری نیست که سونی رو ذره ای عقب بندازه از رقیبش .

ابر نو اختر؟ :D الان داشته سونی چیه واقعا؟ تو تاپیک شایعه کنسول نسل بعدی مایکرو اومدی داری ابرنواختر سونی رو هوا میکنی؟ فازت چیه واقعا؟ :D

از نظر من نسل 9 فرصت خوبیه برای مایکروسافت ، که اعتماد از دست رفتشو به جامعه ای که بهش یک نسل فرصت دادن برگردونه .

و نسل 9 برای سونی نمایش تاجو تخت .

جمله آخرت واقعا کمرم رو شکست، خدا ازت نگذره. :D

آخرین ویرایش:
باید دید اختلاف این دو در چه حده اگه فاصله زیاد باشه اصلا خوب نیست سازنده گیج میشه من اگه بودم یه کنسول 549 دلاری و یه مدل ارزونتر بدون بلو ری (دیجیتال) .

من میدونم منظورت چی هست. ولی این ارقام و چیزهایی که گفتم معنی دار هستن و نمیشه انتظار معجزه داشت از تکنولوژی روز. برای اجرای یه بازی که در حالت پایه 4k/30fps اجرا میشه شما حداقل به دو برابر قدرت گرافیکی و دو برابر قدرت پردازشی (یکم بیشتر یا کمتر) نیاز داری و AMD چنین تکنولوژیی نداره، نه الان و نه اواخر 2019 (درست زمانی که معماری کنسولهای نسل بعد باید نهایی شده باشن).

این تصور که اگر لاکهارت همقدرت PS5 باشه آناکوندا میتونه در همون بازه زمانی 2 برابرش خروجی بده عملا نشدنی هست. چون این تکنولوژی هنوز بوجود نیومده. مگر اینکه مایکرو نخواد از APU استفاده کنه که این هم بعیده.

پس میرسه به همون حرف من که همچین کنسولی بی فایده اس از اساس.

من قبلا بارها توضیح دادم هدف و رویکرد مایکروسافت رو ولی خب شما قبول ندارید. مثل 2 سال قبل (تصحیح میکنم، 3 سال قبل) که حرفهایی زدم و یه عده قبول نکردن یا حتی متوجه هم نشدن الان هم دیگه بحث کردن فایده‌ای نداره. صبر میکنیم 2 سال دیگه در عمل میبینیم به درد میخوره یا بی فایده هست. :D

آخرین ویرایش:
من قبلا بارها توضیح دادم هدف و رویکرد مایکروسافت رو ولی خب شما قبول ندارید. مثل 2 سال قبل که حرفهایی زدم و یه عده قبول نکردن یا حتی متوجه هم نشدن الان هم دیگه بحث کردن فایده‌ای نداره. صبر میکنیم 2 سال دیگه در عمل میبینیم به درد میخوره یا بی فایده هست. :D
داداش مطمئن باش ، فایده حرفای الانتم 2 سال بعد فقط خودت میفهمی و خودت :D مثل الانم که حرفای قبلتو فقط خودت فهمیدی و غیر از خودت و مایکروسافت کسی درک و لمسشون نکرد :D.
.
.
به نظر lockhart کنسولیه صرفا برای عمر بیشتر xbone x تا اینقدر سریع از دور خارج نشه و اناکوندا هم برای رقابت با PS5 و شعار اجرای 4k 60fps.
نسل قبل این مواقع نت پر بود از گزارشای مختلف از قدرت سخت افزاری PS4 و Xb1 ، برام جالبه چرا تا الان مشخصات خاصی از سخت افزار احتمالی PS5 لو نرفته !

سهیل
میشه بگی چرا بی فایده هست؟
الان X1X بی فایده هست؟ خب اناکوندا هم نقش X1X رو برای نسل بعد بازی میکنه یه کنسول پرمیوم برای اجرای بهتر بازی ها نسبت به سایر کنسول ها
کجای این بی فایده هست؟
حتی 30 درصد هم از اون کنسول ها قوی تر باشه یعنی کلی تفاوت

داداش مطمئن باش ، فایده حرفای الانتم 2 سال بعد فقط خودت میفهمی و خودت :D مثل الانم که حرفای قبلتو فقط خودت فهمیدی و غیر از خودت و مایکروسافت کسی درک و لمسشون نکرد :D.
.
.
به نظر lockhart کنسولیه صرفا برای عمر بیشتر xbone x تا اینقدر سریع از دور خارج نشه و اناکوندا هم برای رقابت با PS5 و شعار اجرای 4k 60fps.
نسل قبل این مواقع نت پر بود از گزارشای مختلف از قدرت سخت افزاری PS4 و Xb1 ، برام جالبه چرا تا الان مشخصات خاصی از سخت افزار احتمالی PS5 لو نرفته !

صبح عالی متعالی :D
البته شما یکی که خب واقعا حق داری متوجه نشی و ایرادی بهت وارد نیست :D چون خواندن و نوشتن رو هم مشکل جدی داری انگار :D

مایکروسافت با یه کنسول 400-450 دلاری هم میتونه دوباره تبدیل به یه رقیب بزرگ برای سونی بشه به شرط ساخت بازیهای باکیفیت.سوییچ یه نمونه زندس که تونست با عناوین عالی نینتندو رو دوباره سربلند کنه" در حالیکه بیشتر گیمرا با روشن شدن مشخصات سخت افزاریش"پیش از عرضه براش مراسم یادبود گرفته بودن از جمله خودمون تو همینجا:D
خبرها و شایعات اینطور نشون میدن برخلاف روال گذشته اینبار سونی میخواد لانچ یا دستکم سال لانچ کنسولش رو با عناوین بزرگ شروع کنه کاری که نینتندو کرد و خیلی خوب نتیجه گرفت! این یعنی اینکه کلید سربلندی دوباره مایکروسافت بازیها هستن نه سخت افزار فوق قوی.

البته نینتندو و wiiu هم مثال خوبی هستند که تنها بازیها کارکرد ندارند. مگر wiiu سوپراسمش بروس نداشت، مگر سوپرماریو 3d نداشت، مگر ماریو کارت نداشت و ... از اخر هم زلدا براش امد دیگه ولی خوب به خاطر سخت افزار اشتباه جزه بدترین شکست ها هست (حالا ضعف سخت افزار چه در قدرت و چه در المان های منحصر به فرد)

مایکروسافت هم برای نسل بعد لانچ تایتل احتمالا Halo 6 رو داره ک بعید میدونم در صورت کیفیت مناسب تو فروش رقیبی داشته باشه

پ ن: برداشت نشه کسی منکر بازیها شد و از این حرفا :D قطعا اهمیت داره همونجوری که سخت افزار داره و باعث شده بازیهای انحصاری سونی این نسل اینقدر جلوه های گرافیکی خوبی داشته باشند

سهیل
میشه بگی چرا بی فایده هست؟
الان X1X بی فایده هست؟ خب اناکوندا هم نقش X1X رو برای نسل بعد بازی میکنه یه کنسول پرمیوم برای اجرای بهتر بازی ها نسبت به سایر کنسول ها
کجای این بی فایده هست؟
حتی 30 درصد هم از اون کنسول ها قوی تر باشه یعنی کلی تفاوت

چون باید بین این دوتا کنسول اختلاف معناداری به لحاظ قدرت وجود داشته باشه (مثلا یکی بتونه 30 فریم اجرا کنه اون یکی 60 فریم در ابعاد 4K) .اول نسل هم نمیشه با یک اختلاف قیمت مناسب همچین پروژه ای را پیاده سازی کرد. یا باید یکیش مثلا 300 دلار گرون تر باشه یا هم کنسول پایه ضعیف تر از رقیب باشه.

• Like
Reactions: Only Xbox and Cj_sa
مایکروسافت با یه کنسول 400-450 دلاری هم میتونه دوباره تبدیل به یه رقیب بزرگ برای سونی بشه به شرط ساخت بازیهای باکیفیت.سوییچ یه نمونه زندس که تونست با عناوین عالی نینتندو رو دوباره سربلند کنه" در حالیکه بیشتر گیمرا با روشن شدن مشخصات سخت افزاریش"پیش از عرضه براش مراسم یادبود گرفته بودن از جمله خودمون تو همینجا:D
خبرها و شایعات اینطور نشون میدن برخلاف روال گذشته اینبار سونی میخواد لانچ یا دستکم سال لانچ کنسولش رو با عناوین بزرگ شروع کنه کاری که نینتندو کرد و خیلی خوب نتیجه گرفت! این یعنی اینکه کلید سربلندی دوباره مایکروسافت بازیها هستن نه سخت افزار فوق قوی.

البته به شروع این نسل نگاه کنی میبینی سونی بازی های با کیفیتی برای لانچ نداشت ولی موفق شد توی فروش به خاطر سخت افزار قوی تر جلو بیفته!

کلا الان همه عوامل تاثیر گذار هستن توی موفقیت یک کنسول و هر قسمت ضعف داشته باشه احتمال شکست کنسول هستش!

• Like
Reactions: g4mer and Only Xbox
چون باید بین این دوتا کنسول اختلاف معناداری به لحاظ قدرت وجود داشته باشه (مثلا یکی بتونه 30 فریم اجرا کنه اون یکی 60 فریم در ابعاد 4K) .اول نسل هم نمیشه با یک اختلاف قیمت مناسب همچین پروژه ای را پیاده سازی کرد. یا باید یکیش مثلا 300 دلار گرون تر باشه یا هم کنسول پایه ضعیف تر از رقیب باشه.
اختلاف قیمت 300 دلاری چرا؟
مگه X1X که همین الان بازی های وان رو مثل گرز4 داره 60 فریم اجرا میکنه چقدر پردازندش با وان فرق داره؟ همون جگوار هست دیگه فقط اورکلاک صورت گرفته فرکانس رو از 1/75 برده به 2/3 الان این خیلی هزینه بره؟
یعنی نسل بعد که دوباره پردازنده Lockhart و Anaconda از یک معماری هست فقط ممکنه یکی فرکانس 3GHZ بده برای 30 فریم اون یکی اورکلاک کنن بده 3/5 GHZ برای 60 فریم کجاش این اختلاف قیمت بالا میخواد؟
توی GPU هم حتی با 3 ترافلاپس قدرت بیشتر بازم 300 دلار اختلاف نمیشه
ته تهش 100 تا 150 دلار اختلاف اگر باشه

• Like
Reactions: g4mer and wii baz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or