شایعه Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ما اطلاعات جالبی درباره Xbox بعدی و برنامه های ماکروسافت داریم
همه ی ما می دانیمWii U در 2012 عرضه خواهد شد ولی مثل اینکه ماکروسافت نمی خواد بزاره Wii U فروش خوبی داشته
باشه و می خواد بازار رو بدست بگیره
ماکرو سافت معمولا محصولات خود را چند ما پس از تاریخ تایید شده توسط خود عرضه می کند پس انتظار می رود
Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه می شود
این اطلاعات در برنامه هفتگی ویندوز اعلام شد که شما می توانید این برنامه را از here دانلود کنید
مهمترین چیزی که در این برنامه اعلام شد این بود که :
Xbox بعدی در CES 2012 تایید خواهد شد
و اسم رمز ان TEN خواهد بود . TEN همان سیستم مترو است که در ویندوز 8 به کار رفته است و اپل مانند می باشد

فکر نکنم این خبر صحت داشته باشه حتی معرفی نشده
چطور انقدر سریع؟! ماکروسافت اینکارو کنه 1 یا 2 سال بعدش توسط ps4 به زیر کشیده خواهد شد 8-|

کاری به راست و دروغش ندارم ولی اگر بر فرض محال این خبر واقعیت داشته باشه به احتمال خیلی زیاد ایکس باکس بعدی از نظر سخت افزار و تکنولوژی از کنسول بعدی سونی شکست میخوره چون هرکاری که بکنن سونی چون فرصت بیشتری داره بهترش رو میسازه و ایراداتی هم که اون کنسول خواهد داشت برطرف میکنه.در کل این حرکت به سود ماکروسافت نیست.
به نظر خودم کنسول های این نسل تا سال 2013 به راحتی ظرفیت دارن.
مثلا دفعه قبل بازی خیلی معروفی مثل God of War 2 سال 2007 برای PS2 اومد !!
البته GOW II سال 2006 اومد...
همون 2007 درسته :biggrin1:
آها آره اشتباه شد :d

آخرین ویرایش:
من به شخصه فکر می کنم تو E3 2012 به طور کامل معرفی بشه و عرضه ـش بیفته واسه سال 2013. دلیلش هم اینه که عرضه Halo 4 و کنسول جدید تو یه بازه زمانی خیلی واسم عجیبه :دی
البته GOW II سال 2006 اومد...
همون 2007 درسته :دی

کاری به راست و دروغش ندارم ولی اگر بر فرض محال این خبر واقعیت داشته باشه به احتمال خیلی زیاد ایکس باکس بعدی از نظر سخت افزار و تکنولوژی از کنسول بعدی سونی شکست میخوره چون هرکاری که بکنن سونی چون فرصت بیشتری داره بهترش رو میسازه و ایراداتی هم که اون کنسول خواهد داشت برطرف میکنه.در کل این حرکت به سود ماکروسافت نیست.
به نظر خودم کنسول های این نسل تا سال 2013 به راحتی ظرفیت دارن.
ساختن کنسول این طوری نیست که مثلآ سونی بشینه و ببینه مایکروسافت چی ساخته و بعد قوی ترش رو بسازه ! :دی اینا از مدت ها قبل (شاید بشه گفت چند سال قبل) به فکر نسل بعد هست و یه چیز حدودی از امکانات نسل بعد رو میدونن. دیگه از یکی دو سال قبل از عرضه هم تقریبآ میدونن چی میخوان بفرستن بازار و نمیتونن توی یه سال زیاد دستکاریش کنن. موضوع قیمت هم خیلی مهمه و دستشون باز نیست که برای رقابت با کنسول های دیگه سخت افزار خیلی بهتر عرضه کنن چون اون طوری باید قیمت بالاتری هم بدن و ...

من به شخصه فکر می کنم تو E3 2012 به طور کامل معرفی بشه و عرضه ـش بیفته واسه سال 2013. دلیلش هم اینه که عرضه Halo 4 و کنسول جدید تو یه بازه زمانی خیلی واسم عجیبه :biggrin1:
من یه نیمچه احتمالی در مورد سونی میدم که 2012 عرضه کنه ! :دی شاید از نسل قبل عبرت گرفته باشه و بازی خیلی بزرگی هم که برای 2012 نداره (به جز The Last Guardian و یکی دو تای دیگه که در حد عقب انداختن کنسول نیستن) و بعید نیست این کارو بکنه !

من به شخصه فکر می کنم تو E3 2012 به طور کامل معرفی بشه و عرضه ـش بیفته واسه سال 2013. دلیلش هم اینه که عرضه Halo 4 و کنسول جدید تو یه بازه زمانی خیلی واسم عجیبه :دی

همون 2007 درسته :دی

محمد جان تو صفحه پیش به کوروش هم گفتم ، تا زمانی که پول در میون باشه همه چیز ممکنه.
اتفاقا ایده بدی نیست که اختلاف کیفی دو نسل رو بخوان با این آیپی عظیم و فوق العاده محبوب (Halo 4) به رخ کاربرا بکشن. خودش یک تبلیغ اساسیه.

خیلی ها فقط به شرایط داخلی فکر میکنن و خب حق هم دارن ! :biggrin1: وقتی نسل جدید شروع بشه ، قیمت کنسول ها اوایل به طرز فجیعی بالا هست. هنوز کپی خور نشدن و حتی بازی های اوریجینالشون هم به دلایل ماوراالطبیعه احتمالآ گرون تر از اوریجینال های PS3 , 360 خواهد بود ! بعد کپی خور هم که بشن ، پول کپی خور کردنشون اون اوایل چند برابر ارزش واقعی هست ! برای همین بروبچ علاقه دارن توی همین نسل بمونن !! ولی کسی که اون ور آب باشه ، به نظرم دعا میکنه همین فردا نسل بعد شروع بشه چون قیمت بازی هاش که فرقی نمیکنه یا دیگه در بدترین حالت 10 دلار گرون تر میشه. فقط باید اولش پول یه کنسول رو بده ولی بعدش تا 5،6 سال باهاش سرگرم هست و کیفیتی چند برابر این نسل رو هم تجربه میکنه با هزینه همین نسل.
آریا من این حرف رو قبول دارم بجز جمله آخر. همیشه اوایل نسل، میشه گفت نهایت 10 درصد پیشرفت نسبت به نسل قبل میشه دید. به خصوص اینکه هرچه گیم سازی پیشرفته تر میشه، روند ساختن بازی ها با کیفیت چند برابر سخت تر میشه چون جای پیشرفت تنگ تر میشه. الان یعنی نسل جدید شروع، میشه من حاضرم شرط ببندم یک سال اول نهایتِ نهایت میتونن گرافیک آنچارتد 2 رو سازنده ها بتونن واسه بازیهاشون ظراحی کنن ( بجز 1st party ها! ). البته همیشه یه چیزی هست، اینه که اول نسل یه سری بازی ها به طرز شدیدی میترکونن از لحاظ گرافیکی. من توی PS2 یادمه بازی اول Spiderman یا مثلا Tekken Tag از نظر گرافیکی اون زمان امپراطوری بود واسه خودش :دی! یا مثلا Ghost Recon.
کلا نسل های جدید 2 سال اولشن کاملا بیخوده! نه بازی به اون شکل درست حسابی، نه مسیر مشخصی، کلی خرابی و ایراد همون اوایل کار، و البته قیمت فضایی توی ایران که دیگه بدتر هم میشه!

ساختن کنسول این طوری نیست که مثلآ سونی بشینه و ببینه مایکروسافت چی ساخته و بعد قوی ترش رو بسازه ! :دی اینا از مدت ها قبل (شاید بشه گفت چند سال قبل) به فکر نسل بعد هست و یه چیز حدودی از امکانات نسل بعد رو میدونن. دیگه از یکی دو سال قبل از عرضه هم تقریبآ میدونن چی میخوان بفرستن بازار و نمیتونن توی یه سال زیاد دستکاریش کنن. موضوع قیمت هم خیلی مهمه و دستشون باز نیست که برای رقابت با کنسول های دیگه سخت افزار خیلی بهتر عرضه کنن چون اون طوری باید قیمت بالاتری هم بدن و ...
حرفهات کاملا درسته. اینایی هم که گفتم با توجه به همین نسل و PS3 و Xbox 360 گفتم.
مثلا استفاده کردن از درایو بلوری زمانی که به هرکی میگفتی بلوری بالا سرش علامت تعجب در میومد :d یا دسته ی وایرلس بدون نیاز به باتری با حسگر حرکتی. یا برطرف کردن ایرادات سخت افزاری مثل 3 چراغ شدن و ضعف مادربورد.
کاری به بازده کنسول های این نسل ندارم فقط از نظر تکنولوژی مقایسه کردم.
در مورد قیمت هم فکر نمیکنم دیگه سونی اشتباه این نسل رو مرتکب بشه. چون در مورد PS VITA دیگه این اشتباه رو مرتکب نشد و با اینکه تکنولوژی بسیار قوی داره ولی قیمتش کاملا مناسب هست.
----------------------------------------------------------------------
در هر صورت امیدوارم نه سونی و نه ماکروسافت تا قبل از 2013 کنسول های جدیدشون رو وارد بازار نکنن. :d

نه........چرا اینقدر زوووووود ، من هنوز پولامو جمع نکردم :-o
منم همینطور :-o تازه میخوام یه 360دیگه بخرم... چیکار کنم؟ :-?
ولی چرا انقدر زود؟! حتما میدن بیرون بعد دوباره چندتا قطعه ارتقاع میدنو تغییر ایجاد میکنن یه سری دیگه میدن بیرون :|

مهم نيست 2013 بيان يا 2014, مهم اينه كه به اندازه كافي قدرتمند باشند كه جهش بزرگي تو هوش مصنوعي و فيزيك ببينيم, از لحاظ گرافيكي هم بايد 1080p و حداقل 4x MSAA استاندارد همه بازيها باشه تا از شر لبه هاي لعنتي خلاص شيم, براي برآورده كردن همه اينها كنسول هاي جديد بايد چندين برابر قويتر از كنسول هاي فعلي باشن. مسئله مهمتر اينه كه ساختار و معماري و قدرت كنسول هاي مايكروسافت و سوني خيلي نزديك به هم باشه و سازنده ها دردسر پورت بازي رو نداشته باشن و وقتشون رو صرف اين كارها نكنن يعني جوري باشه كه وقتي بازي رو واسه هر كنسولي ميسازن رو كنسول ديگه با تغييرات جزئي همون كيفيت رو بتونن داشته باشن.
بازي هاي اين نسل هم ديگه كم كم دارن خسته كننده ميشن برام چون خيلي تكراري و شبيه هم شدن جوري كه امسال بيشتر وقتم رو بازي هاي Arcade و موبايلي گرفت و بيشتر ازشون لذت بردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or