شایعه Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ما اطلاعات جالبی درباره Xbox بعدی و برنامه های ماکروسافت داریم
همه ی ما می دانیمWii U در 2012 عرضه خواهد شد ولی مثل اینکه ماکروسافت نمی خواد بزاره Wii U فروش خوبی داشته
باشه و می خواد بازار رو بدست بگیره
ماکرو سافت معمولا محصولات خود را چند ما پس از تاریخ تایید شده توسط خود عرضه می کند پس انتظار می رود
Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه می شود
این اطلاعات در برنامه هفتگی ویندوز اعلام شد که شما می توانید این برنامه را از here دانلود کنید
مهمترین چیزی که در این برنامه اعلام شد این بود که :
Xbox بعدی در CES 2012 تایید خواهد شد
و اسم رمز ان TEN خواهد بود . TEN همان سیستم مترو است که در ویندوز 8 به کار رفته است و اپل مانند می باشد

بابا چی زود؟ ساله دیگه تایید میشه تازه. اینُ عمه هممون میدونستن :d
خودمونیما این مایکرو رفته تو کاره هایپ :| جانه من بیخیال شو :|

آخرین ویرایش:
همچین میگید چه زود انگار همین دیروز x369 اومده !!!
6 سال گذشت و قطعات قدیمی شد و رفت ........ من منتظر نسل بعد هستم چون حتما یکیشو میخرم تا از دست pc راحت بشم

به نظر من دیگه وقت عرضه کنسولها رسیده است ... شرایط جالبی نیست ... چون کنسولهای حاضر برای همه سازندگان دست و پاگیر نیستن ... متوجه عرضم که هستین ... از اون طرف هم همه سازنده ها با وضعیت فعلی و هزینه های ساخت نمیتونن یه بازی آنچنانی بسازن که یه جهش چشمگیر باشه... ساخت بازی هم با تکنولوژیهای نچنانی برای واقعی جلوه دادن هم یه ریسک مثلا برای همین la noir ... به خاطر همین اگر کنسول نسل جدید مایکروسافت در 2012 عرضه بشه به احتمال زیاد عمرش بیشتر از 5 سال نخواهد بود ...

عمرا 2012 ماکروسافت بیاد کنسول جدیدشو عرضه کنه.مطمئنا تو E3 امسال رونمایی میشه و سال 2013 عرضه میشه.البته به این نکته هم باید اشاره کرد که سونی هم بیکار نمیشینه.

هیچ جوره امکان نداره تا 2014 ما 360 جدید رو ببینیم ! ... چون N تا بازی قراره فقط 2013 بیان ! .... شاید 2012 معرفی بشه ولی 2014 ریلیز میشه !
علاوه بر چیزی که دوستان در مورد بازی های مشترک گفتن (یه نسخه برای این نسل و یه نسخه بهتر برای نسل بعد) ، همیشه بازی های زیادی هستن که تقریبآ همزمان با نسل بعد ، روی کنسول نسل قبل عرضه میشن. مثلآ دفعه قبل بازی خیلی معروفی مثل God of War 2 سال 2007 برای PS2 اومد !! یعنی چند ماه بعد از اومدن PS3 و یک سال و چند ماه بعد از 360 ! یا مثلآ FF XII هم تقریبآ یه همچین حالتی داشت. یا Forza فقط چند ماه قبل از اومدن 360 عرضه شد. خیلی مثال های دیگه هم هست که الآن یادم نیست.
الآن هم اگه کنسول های نسل بعد 2012 یا 2013 بیان خیلی از بازی ها از جمله Rainbow Six احتمالآ روی هر دو نسل عرضه بشن و مشکلی هم پیش نمیاد.
تنها چیزی که باعث میشه روی 2012 شک داشته باشم Halo 4 هست که مهم ترین بازی مایکروسافته و خیلی بعیده دو نسخه ازش بیاد. اگه فقط برای 360 هم بیاد ، زیر سایه کنسول بعدی قرار میگیره.

علاوه بر چیزی که دوستان در مورد بازی های مشترک گفتن (یه نسخه برای این نسل و یه نسخه بهتر برای نسل بعد) ، همیشه بازی های زیادی هستن که تقریبآ همزمان با نسل بعد ، روی کنسول نسل قبل عرضه میشن. مثلآ دفعه قبل بازی خیلی معروفی مثل God of War 2 سال 2007 برای PS2 اومد !! یعنی چند ماه بعد از اومدن PS3 و یک سال و چند ماه بعد از 360 ! یا مثلآ FF XII هم تقریبآ یه همچین حالتی داشت. یا Forza فقط چند ماه قبل از اومدن 360 عرضه شد. خیلی مثال های دیگه هم هست که الآن یادم نیست.
الآن هم اگه کنسول های نسل بعد 2012 یا 2013 بیان خیلی از بازی ها از جمله Rainbow Six احتمالآ روی هر دو نسل عرضه بشن و مشکلی هم پیش نمیاد.
تنها چیزی که باعث میشه روی 2012 شک داشته باشم Halo 4 هست که مهم ترین بازی مایکروسافته و خیلی بعیده دو نسخه ازش بیاد. اگه فقط برای 360 هم بیاد ، زیر سایه کنسول بعدی قرار میگیره.
یه مسئله دیگه هم اینه که تبلیغات و هایپ کنسول مثل بازی اصلا تو 6 ماه امکان نداره :d مثل نسل الآن دو تا E3 برای معرفیشون لازمه :d فکر کنم 2012 اولین نمایش باشه ! 2013 هم دیگه رسما همه چیز رو نشون بدن و اکتبر و نوامبر بدن تو بازار

عرض کردم.یه عده فقط میان میگن عمراً اگه تا 2014 بیاد یا کار خیلی احمقانه ایه اگه زودتر اومد ! به ما یا مایکروسافت مربوط نمیشه شما 2 روزه Xbox خریدید.

اینا تا 2013 بازی معرفی کردن !!!!!
یعنی بازی وسه کنسول قدیمی یکسال بعد از منتشر شدن کنسول جدید ؟
فکرشو نکنید :d

تو چرا این حرف رو میزنی کوروش ؟ :دی تا زمانی که براشون سود داشته باشه چرا اینکار رو نکنن ؟‌
حرفه اول رو تو این صنعت پول میزنه. فقط همین.

یه مسئله دیگه هم اینه که تبلیغات و هایپ کنسول مثل بازی اصلا تو 6 ماه امکان نداره :d مثل نسل الآن دو تا E3 برای معرفیشون لازمه :d فکر کنم 2012 اولین نمایش باشه ! 2013 هم دیگه رسما همه چیز رو نشون بدن و اکتبر و نوامبر بدن تو بازار
آره اینم هست ! :دی ولی خب همین نسل مایکروسافت 2005 کنسولش رو معرفی کرد و چند ماه بعد هم عرضه شد ! :دی

عرض کردم.یه عده فقط میان میگن عمراً اگه تا 2014 بیاد یا کار خیلی احمقانه ایه اگه زودتر اومد ! به ما یا مایکروسافت مربوط نمیشه شما 2 روزه Xbox خریدید.
خیلی ها فقط به شرایط داخلی فکر میکنن و خب حق هم دارن ! :دی وقتی نسل جدید شروع بشه ، قیمت کنسول ها اوایل به طرز فجیعی بالا هست. هنوز کپی خور نشدن و حتی بازی های اوریجینالشون هم به دلایل ماوراالطبیعه احتمالآ گرون تر از اوریجینال های PS3 , 360 خواهد بود ! بعد کپی خور هم که بشن ، پول کپی خور کردنشون اون اوایل چند برابر ارزش واقعی هست ! برای همین بروبچ علاقه دارن توی همین نسل بمونن !! ولی کسی که اون ور آب باشه ، به نظرم دعا میکنه همین فردا نسل بعد شروع بشه چون قیمت بازی هاش که فرقی نمیکنه یا دیگه در بدترین حالت 10 دلار گرون تر میشه. فقط باید اولش پول یه کنسول رو بده ولی بعدش تا 5،6 سال باهاش سرگرم هست و کیفیتی چند برابر این نسل رو هم تجربه میکنه با هزینه همین نسل.

اینا تا 2013 بازی معرفی کردن !!!!!
یعنی بازی وسه کنسول قدیمی یکسال بعد از منتشر شدن کنسول جدید ؟
فکرشو نکنید :d
دو ساعت توضیح دادم که ! :دی دیگه بازی هایی که تا 2013 معرفی شده در حد God of War II که نبوده ! :دی GoW II بعد از عرضه PS3 تازه برای PS2 اومد ! :دی

این عکس قیافه نهایی کنسولشونه !!!!
rockeur03.gif
این که شبیه WALL-E می مونه !!!!
هر چند تصویر واقعی نیست بلکه گرافیکی هست ! 3D درست شده !
به هرحال هایپ هاتون رو از همین الان شروع کنید
7g55dtp4i83pi0balag.gif

خوشم میاد هی‌ یه خبری میاد فلان کنسول در فلان تاریخ عرضه خواهد شد.2012-2013-2014:d

هنوز آب این نسل کامل کشیده نشده. فکر نکنم تا 2013 بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or