شایعه Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ما اطلاعات جالبی درباره Xbox بعدی و برنامه های ماکروسافت داریم
همه ی ما می دانیمWii U در 2012 عرضه خواهد شد ولی مثل اینکه ماکروسافت نمی خواد بزاره Wii U فروش خوبی داشته
باشه و می خواد بازار رو بدست بگیره
ماکرو سافت معمولا محصولات خود را چند ما پس از تاریخ تایید شده توسط خود عرضه می کند پس انتظار می رود
Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه می شود
این اطلاعات در برنامه هفتگی ویندوز اعلام شد که شما می توانید این برنامه را از here دانلود کنید
مهمترین چیزی که در این برنامه اعلام شد این بود که :
Xbox بعدی در CES 2012 تایید خواهد شد
و اسم رمز ان TEN خواهد بود . TEN همان سیستم مترو است که در ویندوز 8 به کار رفته است و اپل مانند می باشد

کرایتک چون سر هر بازی جدیدش انجین هم تغییر میده و هر عنوانی که میده بیرون به عنوان نسل بعد ذکر میشه اصلا 8 گیگ رم دور از ذهن نیست! یه احتیاج مبرمه واسشون چون به دراز مدت فکر میکنن.
8 گیگ خیلی کم نیست؟ :d
بالای 16 گیگ باشه بهتره
لپ تاپه باقالیه من فقط 12 گیگ رم داره که اون وقت کنسوله جدید فقط 8؟ :|

میگم کلا به خبر توجه کنید اسمش شایعه 200% هم شایعه هست ماکروسافت کلا بعید سال دیگه کنسولش بده بیرون 100تا دلیل داره ولی مهمترین دلیلش اینه که نمیاد تاریخ عرضه کنسولش با بزرگترین فرانچزش همزمان کنه یعنی کلا بیخیال 2012 بشید دیگه :d تا وقتی ماکروسافت معرفی نکنه اینا همش حرفه
به نظرم تو نسل بعد بیشتر روی 720 تمرکز میشه تا 1080 البته به نظرم قابلیت 3D بودن بیشتر خواهیم دید چیزی که هست استفاده بهینه و کامل از 720 هست که به نظر من عاقلانه تر و بهتر هست
ولی بحث دیگه ای هم مهم تر از این موارد بالاست حجم دیسک نسل بعدی تنهامشکل 360 همین فضای دیسکش بود که اواخر نسل به مشکل برخوردیم ماکروسافت سر این موضوع فقط آینده نگری نکرد به نظرم ولی از هر نظر دیگه 360 بدون مشکل بوده و سازنده ها بازی ها هم باهاش خوب کنار اومدن ولی چیزی که هست ماکروسافت نمیاد از بلوری استفاده کنه اگه میخواست قطعا تو اسلیم بلوری میزاشت نه همون درایو فت البته بلوری ضمن اینکه قیمت بالایی داره کلا ماکرو هم قبولش نداره تا چند سال دیگه همین بلا DVD9 سرش میاد پس بعید نیست ماکرو داره روی یک درایو و دیسک با حجم بالا تر از بلوری با قیمت مناسب کار میکنه حالا خودش نه شرکت ها دیگر که درخواست کرده یعنی بعید میدونم تا الان فکری نکرده باشه به نظرم مهمترین مورد به جز بحث کیفیت سخت افزاری و اینا همین درایو کنسول هست حالا باید دید چقدر ماکرو میاد تو این زمینه سرمایه گذاری میکنه امیدوارم خبر هایی تو CES 2012 بشه یکم تکلیفمون برای نسل بعدی روشن بشه

به نظر میرسه که نسل بعد شرایط برای اول شدن پلی استیشن بعدی هست از لحاظ فروش. یه مدت پیش یه نظرسنجی کرده بودن از ژاپنی ها 90 درصد گفته بودن هیچ علاقه ای به wii u و vita ندارن! ا

سونی از لحاظ قیمت و زمانبندی انتشار کنسولش درست عمل کنه میتونه عین اب خوردن نسل بعد رو بقاپه. البته نیاز داره یه خورده ایده جدید و اوریجینال هم تو چنته داشه باشه وگرنه دوباره باید از مایکرو و نینتندو تو ایده هاشون تقلید کنه

با حرفات مخالفتی ندارم. ولی نگاه کن که 2012 یکی از بزرگترین بازی های 360 داره میاد که تا یه مدته طولانی باز رو فروش 360 تاثیر میذاره!!!
فکر میکنی میاد همچین کاری کنه پسره خوب؟
اگه من اشتباه میکنم باشه شما آدمه با منطقی هستی.
با حرف شما تا حدی موافق هستم و قبول دارم ولی مطمعنا تا قبل از انشار الن ویک بعدی این ایکس باکس جدید نمیاد اگر هم سال ۲۰۱۲ بیاد ۲ ماه اخر سال میارنش...هیلو ۴ و این ویک بعدی باید فروششون به اندازه کافی باشه تا نسل بعدی رو وارد کنن

• Like
Reactions: .Evanescence.
بالای 16 گیگ باشه بهتره
رمهای داخلی کنسول فعلی الان 512-256 هست تازه کرایتک خیلی دست بالا گرفته گفته حداقل واسه نسل بعد 8گیگ نیاز هست حالا چند برابر میشه خودت حساب کن.قطعا اگه crytek با این مقدار حافظه رم مشکل نداشته از سر شرکت های دیگه تازه زیاد هم میاد !

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Behnam_Yakuza
بالای 16 گیگ باشه بهتره

شاید اعداد رو اشتباه گرفتی. 12 گیگ باشه، لپ تاپ دیگه باقالی نیست. تقریبا هیچ وقت تو بازی به اون مقدار رم نیاز نمی شه. فکر نمی کنم تا 10 سال آینده هم نیازی بشه. باید یه چیزی رو کنسول بذارن که علی رغم کیفیت و کارایی بالا، دمای کم تولید کنه و کم هزینه هم باشه. پس چیز اضافی نمی ذارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or