شایعه Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

ما اطلاعات جالبی درباره Xbox بعدی و برنامه های ماکروسافت داریم
همه ی ما می دانیمWii U در 2012 عرضه خواهد شد ولی مثل اینکه ماکروسافت نمی خواد بزاره Wii U فروش خوبی داشته
باشه و می خواد بازار رو بدست بگیره
ماکرو سافت معمولا محصولات خود را چند ما پس از تاریخ تایید شده توسط خود عرضه می کند پس انتظار می رود
Xbox بعدی در تعطیلات 2012 عرضه می شود
این اطلاعات در برنامه هفتگی ویندوز اعلام شد که شما می توانید این برنامه را از here دانلود کنید
مهمترین چیزی که در این برنامه اعلام شد این بود که :
Xbox بعدی در CES 2012 تایید خواهد شد
و اسم رمز ان TEN خواهد بود . TEN همان سیستم مترو است که در ویندوز 8 به کار رفته است و اپل مانند می باشد

یعنی چی یعنی می خواد هماهنگ با نینتندو دستگاه جدیدش رو بده بیرون ؟ یعنی چند ماه دیگه ؟ (حدس میزدم دیونه بازی در بیارن ولی نه به این شدت دیگه :-b)

میبینم که علاوه بر کل کل و شاخ و شونه کشیدن تو قدرت کنسولها ترفندهای بیزینسی و استراتژیهای زمان فروش هم داره ایجاد میشه ماکرو هنوز مزه لانچ زودتر و در نتیجه فروش بیشتر یادش نرفته و اگه یه بلف نباشه ۱۰۰۰ درصد میتونه تو مارکتینگ کمکش کنه
البته از اون کمپانی به اون بزرگی و با تجربگی همچی بر میاد فقط امیدوارم اگه درست باشه کیفیت رو فدای رقابت و عرضه زودتر نکنه مثل قبل
اگه درست باشه با این پیشبینی که سونی هنوز تو مرحله R&D هستش واقعا برد میکنه و سونی به مشکل میخوره

آخرین ویرایش:
از همون اولش هم 2012 دور از ذهن نبود ! با این خبرهای پی در پی که اخیرا پشت سر هم از نسل بعد منتشر میشد کاملا مشخص بود خیلی نزدیک تر از اونی که فکرشو کنیم منتشر بشه !

البته تعدادی از اعضای متخصصان بازیسنتر در این زمینه سنگ تموم گذاشتن! خیلی ها تاریخ عرضه رو با قاطعیت کامل 2014 اعلام کردن.(البته منبع موثقشون رو اعلام نکردن)
خیلی ها هم تازه 360 گرفته بودن و نسل بعد رو به سال 2020 تشبیح کردن !!!

اگه کیفیت رو فدای عرضه ی زودتر نکرده باشه خیلی خوبه
من که از اومدن ِ زودتر ِ کنسولهای نسل بعد به شدت استقبال میکنم

هیچ جوره امکان نداره تا 2014 ما 360 جدید رو ببینیم ! ... چون N تا بازی قراره فقط 2013 بیان ! .... شاید 2012 معرفی بشه ولی 2014 ریلیز میشه !

هیچ جوره امکان نداره تا 2014 ما 360 جدید رو ببینیم ! ... چون N تا بازی قراره فقط 2013 بیان ! .... شاید 2012 معرفی بشه ولی 2014 ریلیز میشه !
یه چیزی هست به اسم انتشار مشترک ! تا دوسال بعد از اومدن 360 خیلی از بازیهاش با PS2 مشترک بود !

این الان شایعه هستش؟
یا تایید؟
ما نفهمیدیم؟
.
2012 عمرن نمیاد..
کریسمس 2013 ...احتمال داره..تو 2012 لانچ بازی های بزرگی هستش.
توی اون تاریخ نمی یاد.
چون بالاخره چند تا از این بازی بزرگا رو باید جمع و جور کنه برای لانچ اولیه.
یه گیرز جدیدم بخواد بزنه 2013 زود تر نمیاد.
مطمون.

همیشه میخوان یه چیز جدید اعلام کنن حداقل یک سال طول میکشه پس هر وقت اعلام کردن میخوان دستگاه بدن بیرون یک ساله بعد باید انتظار کشید.فعلا که خبری نیست پس حداقل باید 2013 یا 2014 منتظر باید موند.

اگه CES 2012 معرفی بشه پیش بینی من درست از آب در میاد :d ولی فکر کنم فقط در حد تایید باشه و چندان چیزی ازش نگند ولی بعید میدونم کریسمس 2012 بیاد فکر کنم بره برای همون 2013 کلا چیزی که هست کنسول جدید ماکروسافت کم کم سر و کله اش پیدا میشه و نسل جدید هم دیگه شروع شده سونی و ماکرو هم بزودی تایید می کنند

آقا مگه می خوان آپولو هوا کنن؟ می خواستن همین امسال هم می دادن دیگه. مگه چی توی اون اکس باکس هست که حالا بخواد تا 2014 زمان ببره؟ به جای 3 تا هسته 16 تا هسته یا چه می دونم یه هسته با 16 thread می ذارن و کلی رم و الان با این پیشرفت تکنولوژی کاری می کنن از سیبری هم خنک تر باشه و می دنش بیرون. به نظر من هر دو تا شرکت می تونن چیزی فراتر ازینی که داریم الان رو خیلی زود ارائه کنن. منتها این که نمی کنن شاید برای حساب های دیگه ایه که دارن، مثلا چه می دونم فروش کنسول و بازی های فعلی، یا هزینه بر بودن تعویض خط تولید حالا که این سیستم های فعلی هنوز هم جیبشون رو پر پول می کنه. نمی دونم بالاخره یه دلیلی دارن دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or