X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
SOTC یه شاهکار هنریه ، دور قبلی بهش رای دادم دیدید که دو تا نسخه ازش دارم ولی الان به U3 رای دادم ... چون دوست دارم :D:x از بس بی انصافی نسبت به U3 تو این فروم دیدم که نمیتونم بهش رای ندم
نیتن رو تنها نذارید ... U4 و U1 هم قبلا حذف کردید

چیو داریم به چی مقایسه میکنیم؟ یکی از شاعرانه ترین، یونیک ترین و تاثیرگذار ترین گیم های تاریخ رو با یه سوم شخص شوتر مدیوکر آبرنگی؟:D بکوب رو اون گزینه SotC :D
قبول دارم شادو شاهکاره ولی این U3 هم دیگه اینطور نبود.

• Like
Reactions: ShahryR
SOTC یه شاهکار هنریه ، دور قبلی بهش رای دادم دیدید که دو تا نسخه ازش دارم ولی الان به U3 رای دادم ... چون دوست دارم :D:x از بس بی انصافی نسبت به U3 تو این فروم دیدم که نمیتونم بهش رای ندم
نیتن رو تنها نذارید ... U4 و U1 هم قبلا حذف کردید
ezgif-6-c2e103f5b1ef.gif

یادش بخیر SOC از رو کاورش دیدم خوشم اومد دیسکش خریدم 800 تومن (تک تومن) بعد رفتم خونه شروع کردم بازی کردن بعد نیم ساعت دیسکش درآوردم و برای همیشه رفت قاطی بقیه دیسکا و دیگه بازیش نکردم و دوباره رفتم سراغ Black که اون زمان خواب خوراکم شده بود :D
ezgif-6-c2e103f5b1ef.gif

یادش بخیر SOC از رو کاورش دیدم خوشم اومد دیسکش خریدم 800 تومن (تک تومن) بعد رفتم خونه شروع کردم بازی کردن بعد نیم ساعت دیسکش درآوردم و برای همیشه رفت قاطی بقیه دیسکا و دیگه بازیش نکردم و دوباره رفتم سراغ Black که اون زمان خواب خوراکم شده بود :D

• Smile
Reactions: Tidus & Shayne

151572

سر هورایزن و بلادبورن به هورایزن رای بدم چه گیفی میذاری ؟ :)) قشنگ فکر کنم ترور شم اول از همه @voldmort منو میکشه
والا من از دیشب و اون صحبت ها و بعد حذف گاو دیگه میلی ندارم که فعالیت کنم:(
سر بلاد هم میدونم همه طبل تو خالین و بهش رای نمیدن دیگه کلا از bc باید ساین اوت کنم‌ اونموقع:(
تازه فکر کن هنوزم‌رای ندادم این سری:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or