U1 از همه ضعیف تره خداییbruh
ضعیف ترین بازی سری اصلی رو واقعا میخوای با یکی از بهترین بازیای تاریخ مقایسه کنی؟
U1 از همه ضعیف تره خداییbruh
ضعیف ترین بازی سری اصلی رو واقعا میخوای با یکی از بهترین بازیای تاریخ مقایسه کنی؟
از U2 و U1 که بهتره تو سری اصلیbruh
برو جمع کن اقا.از U2 و U1 که بهتره تو سری اصلی
پس آره...مقایسه نمیکنم البته...راحت میزارم بالا سرش
همه جاش غیر لازارویچبرو جمع کن اقا.
کجای U3 از 2 بهتره
جدی کل U باید جلو نسخه یک لنگ بندازن فضاسازی و طراحی مرحله U1 از تمام نسخه های بعدی بهتره بخش آخرشم از کل نسخه های دیگه رو هم بهترهU1 از همه ضعیف تره خدایی
اونکه ارههمه جاش غیر لازارویچ
U1 که نتیجه زمان خودشه و تو زمان خودشم عالی بود من رفتم.از U2 و U1 که بهتره تو سری اصلی
پس آره...مقایسه نمیکنم البته...راحت میزارم بالا سرش
والا من از دیشب و اون صحبت ها و بعد حذف گاو دیگه میلی ندارم که فعالیت کنم
سر بلاد هم میدونم همه طبل تو خالین و بهش رای نمیدن دیگه کلا از bc باید ساین اوت کنم اونموقع
تازه فکر کن هنوزمرای ندادم این سری
تو این نظر سنجی میزان رو رای ملت میدونم و فرقی برام نداره ولی نهایت به u3 رای دادم , اون زمان که shotc اومد تست کردم و حال نکردم باهاش.
هر طرف ببرد استقبال میشه
نه آقا...جدیم U1م آره دوست داشتم... خوب بود...ولی شاهکار نبودU1 که نتیجه زمان خودشه و تو زمان خودشم عالی بود من رفتم.
U2 هم که کلا داری شوخی میکنی یحتمل.
U3 فوق العادست ولی کام ان جلو SotC اخه.
اول اینکه ... U4 که بهترینه با یه اختلاف عجیب غریبی و به نظرم بهترین بازی ND بعد از دوران PS1 هستاونکه اره
صحرا از برف خفن تره ولی کشتی به قطار نمیرسه.
شهر 2 خفن تر از 3 بود.
اون کرکتر محلی 2 هم همینطور.
هواپیما هم کوتاه بود.
U4 هم بیشترش رو ندونست.
ولی حداقل هیت هم نمیورزم
امید همون کلید منظورته با تدبیرجای امید رو یا پر کردی یا شدی اکانت دوم امید با این رای های عمله خفه کنت ?
این جمله رو هر مسلمانی ببینه و از درد نمیره از ما نیست!از U2 و U1 که بهتره تو سری اصلی
پس به زودی معلوم میشه یا مسلمان نداریم، یا جمله م درست بودهاین جمله رو هر مسلمانی ببینه و از درد نمیره از ما نیست!
منطقیه نظرت تا حد زیادی هر چند بازی تو درجه سختی hard که سخته (علاوه بر هلت بار کلا با درجه سختی بالاتر بیشتر وول میخورن و خب بعضی کلوسوس ها نقطه ضعف های جدید دارن) و رو تایم اتک ها که دیوانت میکنه سری های اول. من شاید 7 بار بازی رو رفتم و پلاتشم کردم که خیلی حال داد کلا. (با تایم اتکا 9 بار!)نه آقا...جدیم U1م آره دوست داشتم... خوب بود...ولی شاهکار نبود
من کلا U3 رو بیشتر دوست دارم همه جوره! هم مراحلش، هم فلش بک بچگی های نیتن، هم حس کویری(و کلا با مراحل برفی زیاد حال نمیکنم!) و آنلاینشم بسی حال داد
SOTC ... برام اونقدرا گولاخ نبود، رو زمان PS2 که تمومش نکرده بودم بازی سختی بود و بسی چالش داشت!
ولی رو PS4 که ریمیک رو گرفتم، بازی خیلیییییی آسون بود! یعنی کافی بود چند ثانیه محیط رو ببینی تا بفهمی باس رو چجوری بزنی! حالا یا انقدر المان هاش جاهای دیگه استفاده شده که چیز تازه ای نداشتن!(گرچه یادم نمیاد مثلا کجا نمونه ش رو داشتیم!) یا هم آسون هستن دیگه...(هیچی از زمان PS2 یادم نبوده که بگم چون اون زمان زدم یادم بود چجوری شکستشون بدم!)
داستان هم خوب...آره احساسی هست... ولی کلا داستانش به دو خط نمیرسه
من با شخص نیت و اتفاقاتی که براش میفته خیلی بیشتر حال میکنم تا صرفا این دو خط داستان SOTC