X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
SOTC یه شاهکار هنریه ، دور قبلی بهش رای دادم دیدید که دو تا نسخه ازش دارم ولی الان به U3 رای دادم ... چون دوست دارم :D:x از بس بی انصافی نسبت به U3 تو این فروم دیدم که نمیتونم بهش رای ندم
نیتن رو تنها نذارید ... U4 و U1 هم قبلا حذف کردید

چیو داریم به چی مقایسه میکنیم؟ یکی از شاعرانه ترین، یونیک ترین و تاثیرگذار ترین گیم های تاریخ رو با یه سوم شخص شوتر مدیوکر آبرنگی؟:D بکوب رو اون گزینه SotC :D
قبول دارم شادو شاهکاره ولی این U3 هم دیگه اینطور نبود.

• Like
Reactions: ShahryR
SOTC یه شاهکار هنریه ، دور قبلی بهش رای دادم دیدید که دو تا نسخه ازش دارم ولی الان به U3 رای دادم ... چون دوست دارم :D:x از بس بی انصافی نسبت به U3 تو این فروم دیدم که نمیتونم بهش رای ندم
نیتن رو تنها نذارید ... U4 و U1 هم قبلا حذف کردید
ezgif-6-c2e103f5b1ef.gif

یادش بخیر SOC از رو کاورش دیدم خوشم اومد دیسکش خریدم 800 تومن (تک تومن) بعد رفتم خونه شروع کردم بازی کردن بعد نیم ساعت دیسکش درآوردم و برای همیشه رفت قاطی بقیه دیسکا و دیگه بازیش نکردم و دوباره رفتم سراغ Black که اون زمان خواب خوراکم شده بود :D
ezgif-6-c2e103f5b1ef.gif

یادش بخیر SOC از رو کاورش دیدم خوشم اومد دیسکش خریدم 800 تومن (تک تومن) بعد رفتم خونه شروع کردم بازی کردن بعد نیم ساعت دیسکش درآوردم و برای همیشه رفت قاطی بقیه دیسکا و دیگه بازیش نکردم و دوباره رفتم سراغ Black که اون زمان خواب خوراکم شده بود :D

• Smile
Reactions: Tidus & Shayne

151572

سر هورایزن و بلادبورن به هورایزن رای بدم چه گیفی میذاری ؟ :)) قشنگ فکر کنم ترور شم اول از همه @voldmort منو میکشه
والا من از دیشب و اون صحبت ها و بعد حذف گاو دیگه میلی ندارم که فعالیت کنم:(
سر بلاد هم میدونم همه طبل تو خالین و بهش رای نمیدن دیگه کلا از bc باید ساین اوت کنم‌ اونموقع:(
تازه فکر کن هنوزم‌رای ندادم این سری:(

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or