X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
رپچر ظاهرش خوب بود تا موقعی که سر و کله ما پیدا شد :D
از همون ثانیه اولش من هرچی یادم میاد نابود بود:دی ظاهر خوبش کجا بود:دی

کلا یه الیزابت برای نورانی کردن کلمبیا کافیه:دی چنین نوری داشتیم ما تو رپچر؟ خیر! :p

بالاخره ابی تو اینوری هستی یا اونوری؟!
اگه اونوری هستی چرا از همین اول نمیگی و از پشت خنجرت رو میزنی.:D

معلومه دیگه من عاشق کلمبیام:D:x

خاطرات منو با الیزابت در کلمبیا محاله یادم بره!:D

اون پست اولی هم اشتباه تایپی بود>:):D

من که با توجه به شجاعت مثال زدنی خودم در بازی‌هایی که حتی رگه‌ای از ترسناکی داشته باشن، تکلیفم معلومه و به کلمبیا رای می‌دم:>
بالاخره ابی تو اینوری هستی یا اونوری؟!
اگه اونوری هستی چرا از همین اول نمیگی و از پشت خنجرت رو میزنی.:D
ابی و رفقای پلیدش در این تاپیک که دیگه برای همه شناخته شده هستن... مثل بادکنکی هستن که اگر سوراخشون کنی همین جوری توی فضای اتاق به جهات مختلف حرکت می‌کنن اما به جای سوت زدن، میگن: «خیانت خیانت خیانت خیانت...»
آخر سر هم که فکر می‌کنی بادشون خالی شده و ناپدید شدن، متوجه میشی پشت سرت ایستادن و یه چیزی خنجر مانند بهت می‌زنن.

از منظر فلسفی و دلیل به وجود اومدن شهر هم نگاه کنیم، باز رپچر خفن تره انصافا:D جالبه که شهرسازی و ستینگ رپچر کاملا با تفکرات اندرو رایان همخونی داره و بسیار سیاه و ترسناکه. قشنگ میشه تفکرات اندرو رایان رو توی جا به جای شهر دید:D و اینکه جدا از علاقه-م به رپچر (من عاشق دیستوپیا و دلایل به وجود اومدنشون هستم)، خود رایان رو میشه یه کتاب درس در نظر گرفت:D دقیقا از همون شروع بازی و زمانی که توی اون زیر دریایی کوچک و قبل از دیدن اول نگاهمون به رپچر هستیم، رایان حرف های فوق العاده ای راجع به دین و مذهب و سیاست میزنه و قشنگ ذهن مخاطب رو برای اون چیزی که در انتظارش هست محیا میکنه. رایان و رپچر به خوبی سیاهی انسان ها و تفکراتشون, به خصوص اینکه انسان کاملا آزاد هم یه معضل دیگه هست رو نشون میدن. اینکه اگر فرصتش محیا باشه انسان ها حتی در اوج آزادی هم بی قید و بند هستن و همه چیز رو نابود میکنن.

Utopia ی من که قطعا vice city و اون کلابه ی شهره که وسطش میرقصیدن ولی خب بین این دوتا هیچ گونه کششی احساس نمیکنم. ولی از کلمبیا بنظرم بیشتر خوشم بیاد.
پ.ن: یه سوال utopia به معنی یه شهر کاملا خیالیه یا اینکه شهری مثل سن اندریاسو اینا هم حسابه؟ چون فکر میکنم بچه های اینجا خیلی بیشتر با سن اندریاس یا وای سیتی خاطره دارن. من واقعیتش این دوتا شهر تو نظرسنجی رو اصلا یادمم نمیاد چه شکلی بودن :D شهر فاینالو نمیدونم همونه که تو xv بود یا اونی دیگه است که تو عکس ها دیدم :D
ویرایش: خدا لعنت کنه! رپچر که بازم شهر بایوشاکه! یعنی بین اینهمه شهر معروف مجبور بودید این دوتا شهر رو انتخاب کنید! :D من فکر میکردم شهر فاینال فانتزیه همونی که دورتا دورش دیواره!

• Like
Reactions: ..Preacher..
پ.ن: یه سوال utopia به معنی یه شهر کاملا خیالیه یا اینکه شهری مثل سن اندریاسو اینا هم حسابه؟ چون فکر میکنم بچه های اینجا خیلی بیشتر با سن اندریاس یا وای سیتی خاطره دارن. من واقعیتش این دوتا شهر تو نظرسنجی رو اصلا یادمم نمیاد چه شکلی بودن :D شهر فاینالو نمیدونم همونه که تو xv بود یا اونی دیگه است که تو عکس ها دیدم :D
هیچ کدوم:D یوتوپیا یعنی آرمان شهر. شهری که توش هیچ چیز بد یا منفی ای وجود نداره و همه چیز در بهترین حالت ممکنه. همچین شهری قاعدتا وجود نداره چون اصولا آدما آدم نیستن:D رپچر و کلمبیا هم بیشتر دیستوپیا یا همون پاد آرمان شهر به حساب میان که با وجود ظاهر پیشرفته-شون، همه چیز در پست ترین و داغون ترین حالت خودش قرار داره و کثافت موج میزنه توشون.

من که با توجه به شجاعت مثال زدنی خودم در بازی‌هایی که حتی رگه‌ای از ترسناکی داشته باشن، تکلیفم معلومه و به کلمبیا رای می‌دم:>

ابی و رفقای پلیدش در این تاپیک که دیگه برای همه شناخته شده هستن... مثل بادکنکی هستن که اگر سوراخشون کنی همین جوری توی فضای اتاق به جهات مختلف حرکت می‌کنن اما به جای سوت زدن، میگن: «خیانت خیانت خیانت خیانت...»
آخر سر هم که فکر می‌کنی بادشون خالی شده و ناپدید شدن، متوجه میشی پشت سرت ایستادن و یه چیزی خنجر مانند بهت می‌زنن.
باز هم یک دلیل زیبا و درست حسابی>:) (فردا میان جفتمون رو بن میکنند، به دلیل: اثبات اینکه شما یک نفرید، و الکی دوتا یوزر ساختید:)) )

البته همون کلمبیا بدترین jump scare رو کرد تو پاچه م:)) خدا لعنتشون کنه:)) :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or