از همون ثانیه اولش من هرچی یادم میاد نابود بود ظاهر خوبش کجا بودرپچر ظاهرش خوب بود تا موقعی که سر و کله ما پیدا شد
کلا یه الیزابت برای نورانی کردن کلمبیا کافیه چنین نوری داشتیم ما تو رپچر؟ خیر!
از همون ثانیه اولش من هرچی یادم میاد نابود بود ظاهر خوبش کجا بودرپچر ظاهرش خوب بود تا موقعی که سر و کله ما پیدا شد
بابا یک سال بعد جنگ میایم تا اونموقع زدن ترکوندنشرپچر ظاهرش خوب بود تا موقعی که سر و کله ما پیدا شد
از همون ثانیه اولش من هرچی یادم میاد نابود بود ظاهر خوبش کجا بود
کلا یه الیزابت برای نورانی کردن کلمبیا کافیه چنین نوری داشتیم ما تو رپچر؟ خیر!
بالاخره ابی تو اینوری هستی یا اونوری؟!
بالاخره ابی تو اینوری هستی یا اونوری؟!
اگه اونوری هستی چرا از همین اول نمیگی و از پشت خنجرت رو میزنی.
ای خائنمعلومه دیگه من عاشق کلمبیام
خاطرات منو با الیزابت در کلمبیا محاله یادم بره!
اون پست اولی هم اشتباه تایپی بود
ای خائن
ابی و رفقای پلیدش در این تاپیک که دیگه برای همه شناخته شده هستن... مثل بادکنکی هستن که اگر سوراخشون کنی همین جوری توی فضای اتاق به جهات مختلف حرکت میکنن اما به جای سوت زدن، میگن: «خیانت خیانت خیانت خیانت...»بالاخره ابی تو اینوری هستی یا اونوری؟!
اگه اونوری هستی چرا از همین اول نمیگی و از پشت خنجرت رو میزنی.
قبل رای دادن نتیجه ها رو نشون نمیده که چطور دیدیمن به کلمبیا رای دادم چون اولش شدید عقب بود... رای رو دادم رقابت گرم شه
فکر نمی کردم جلو بیفته
هیچ کدوم یوتوپیا یعنی آرمان شهر. شهری که توش هیچ چیز بد یا منفی ای وجود نداره و همه چیز در بهترین حالت ممکنه. همچین شهری قاعدتا وجود نداره چون اصولا آدما آدم نیستن رپچر و کلمبیا هم بیشتر دیستوپیا یا همون پاد آرمان شهر به حساب میان که با وجود ظاهر پیشرفته-شون، همه چیز در پست ترین و داغون ترین حالت خودش قرار داره و کثافت موج میزنه توشون.پ.ن: یه سوال utopia به معنی یه شهر کاملا خیالیه یا اینکه شهری مثل سن اندریاسو اینا هم حسابه؟ چون فکر میکنم بچه های اینجا خیلی بیشتر با سن اندریاس یا وای سیتی خاطره دارن. من واقعیتش این دوتا شهر تو نظرسنجی رو اصلا یادمم نمیاد چه شکلی بودن شهر فاینالو نمیدونم همونه که تو xv بود یا اونی دیگه است که تو عکس ها دیدم
باز هم یک دلیل زیبا و درست حسابی (فردا میان جفتمون رو بن میکنند، به دلیل: اثبات اینکه شما یک نفرید، و الکی دوتا یوزر ساختید )من که با توجه به شجاعت مثال زدنی خودم در بازیهایی که حتی رگهای از ترسناکی داشته باشن، تکلیفم معلومه و به کلمبیا رای میدم
ابی و رفقای پلیدش در این تاپیک که دیگه برای همه شناخته شده هستن... مثل بادکنکی هستن که اگر سوراخشون کنی همین جوری توی فضای اتاق به جهات مختلف حرکت میکنن اما به جای سوت زدن، میگن: «خیانت خیانت خیانت خیانت...»
آخر سر هم که فکر میکنی بادشون خالی شده و ناپدید شدن، متوجه میشی پشت سرت ایستادن و یه چیزی خنجر مانند بهت میزنن.