X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
ولی من قبلا میخواستم ایده بدم الان که اخر نسله یک نظر سنجی های کلی در مورد ترین های نسل بزاریم. نه به صورت کلی "بهترین". مثلا بهترین گیمپلی ها. بهترین ip های جدید. بهترین داستان ها، نا امید کننده ترین ها و ... . خیلی خواستم ایده شو بدم اگر اینجا نشد در یک فرمت دیگه در یک تاپیک دیگه راه اندازی شه ولی خب فعلا اینجا بگم

اینا خیلی X vs Y ـی نیست :دی
وگرنه من خودم تو فکر همچین چیز هستم یه مدته :دی

تو این انتخاب سخت بحث سن، دیدگاه و به قول معروف Taste ـه طرف هم خیلی مهمه :D من 9 سال پیش که 18 سالم بود تو ویچر 2 مثلاً تریس برام صرفاً ok بود و بعد تو ویچر 3 یعنی 4 سال بعدش عاشق ینفر بودم انصافاً هم خوب چیزی بود مخصوصاً برای مشکی پسند ها :D ولی همین چند ماه پیش که گوتی ویچر 3 رو رفتم به خودم می گفتم کور بودما تریس خیلی هات تره و زن زندگی ام هست :D
آخر سر هم به شانی ختم میشی
Not my type :D

آخرین ویرایش:
تو این انتخاب سخت بحث سن، دیدگاه و به قول معروف Taste ـه طرف هم خیلی مهمه :D من 9 سال پیش که 18 سالم بود تو ویچر 2 مثلاً تریس برام صرفاً ok بود و بعد تو ویچر 3 یعنی 4 سال بعدش عاشق ینفر بودم انصافاً هم خوب چیزی بود مخصوصاً برای مشکی پسند ها :D ولی همین چند ماه پیش که گوتی ویچر 3 رو رفتم به خودم می گفتم کور بودما تریس خیلی هات تره و زن زندگی ام هست :D
آخر سر هم به شانی ختم میشی

• Like
Reactions: TwistedFate
خب نظر سنجی با پیروزی Yennefer به پایان رسید. تشکر از دوستان Horny که در این نظر سنجی شرکت کردن:D

اگر پیشنهادی مد نظر هست بدین و اگر نیست، خودمون یه چیزی بذاریم;;)

این همه صفحه چی می گفتیم پس :|

د بذار اون رپچر vs کلمبیا رو دیگه :D
البته باز بخون عقبتر ببین چیز جالبی هست خودت کووت کن ببینیم بازخوردها چجورین

آخرین ویرایش:
خب نظر سنجی با پیروزی Yennefer به پایان رسید. تشکر از دوستان Horny که در این نظر سنجی شرکت کردن:D

اگر پیشنهادی مد نظر هست بدین و اگر نیست، خودمون یه چیزی بذاریم;;)
بهترین شخصیت همراه در بازی ها:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or