@rahyarpaul
@Love Console
ممنونم از شما دوستان
من از همون زمان پلی ۱ با بانو ولنتاین پیوند خونی بستم!
@Love Console
ممنونم از شما دوستان
رپچر vs کلمبیاضمن اینکه نظر سنجی در حال اتمامه، بیایین پیشنهاد بدین واسه راند های بعدی و اینکه اگر کسی نظر داد و بقیه موافق بودن، پستش رو نقل و قول کنن و بگن که موافقن تا راحت تر بشه انتخاب کرد.
خواهش میکنم.این مشاوره ها کلی هزینشه که مجانی در اختیارت گذاشتم@rahyarpaul
@Love Console
ممنونم از شما دوستان
اینم خوبه. میتونیم هم Andrew Ryan Vs. Comstock هم بریم که خیلی فلسفی بشه نظر سنجیرپچر vs کلمبیا
نه ولی میتونه از نظر سنجی هایی باشه که بالاخره سایت رو فیلتر کنهتا حالا هات ترین های تاریخ گیمینگ رو گذاشتین؟
Assassin's Creed Classic vs New Ubisoft RPGضمن اینکه نظر سنجی در حال اتمامه، بیایین پیشنهاد بدین واسه راند های بعدی و اینکه اگر کسی نظر داد و بقیه موافق بودن، پستش رو نقل و قول کنن و بگن که موافقن تا راحت تر بشه انتخاب کرد.
اخه اندرو رایان واقعا با فاصله و اختلاف زیاد از کامستاک جلوتر خواهد بود احتمالا ولی ۲ تا شهر هر دو عالی بودن.اینم خوبه. میتونیم هم Andrew Ryan Vs. Comstock هم بریم که خیلی فلسفی بشه نظر سنجی
نه ولی میتونه از نظر سنجی هایی باشه که بالاخره سایت رو فیلتر کنه
بستگی داره کدوم الی! من میگم الیTLOU1 در مقابل الی TLOU2پیشنهادات من:
نظرسنجی کلاسیک Sonic vs Mario
Ellie vs Abby (این میتونه به من و امیر فرصت شیطنت های زیادی رو بده به نسبت چیز داغی هم هست)
No Man's Sky vs Fallout 76
Shinji Mikami vs Hideo Kojima (رقابت استاد نهایی )
Leviathan Axe vs Chaos Blades
یه سری دیگه هم تو ذهنم بود که خب سری هاشون این جا اصن فن بیس نداره
ضمن اینکه نظر سنجی در حال اتمامه، بیایین پیشنهاد بدین واسه راند های بعدی و اینکه اگر کسی نظر داد و بقیه موافق بودن، پستش رو نقل و قول کنن و بگن که موافقن تا راحت تر بشه انتخاب کرد.