SPILL
کاربر سایت
نه عزیزم گوتی و متا و ... برای کل کل نیست . بلکه نظر بیش ۲۰۰ و خورده ای منتقد بزرگ ، کوچیک ، عام ، خاص ، نظرسنجی مردمی بزرگ و ... هستش و طبیعتا منطق جامعه گسترده ای رو شکل میده . مثلا فکر کن سال ۲۰۱۳ اون همه منتقد IGN جایزه سال رو داخل یک ویدیو با معارفی به TLOU دادن ، واسه خاطر کل کل بود ؟ یا نه طبق منطقی که داشتن نظر دادن ؟ناتی داگ که فقط داره اکشن ادونچر میسازه در حال حاضرحالا اسمش رو بذاریم تلو یا آنچارتد ، جفتش با یه فرمت و فرمول مشابه داره ساخته میشه
(نمی خوام بگم چیز بدیه، ولی اینکه میگی سبک های مختلف مخالفم ، منهای حالا جک که دیگه سراغش نمیرن. یه شایعه هم هست که بازی بعدیشون FPS سایبرپانکیه که نمی دونم چقدر درسته ولی فعلاً همونی که گفتم میشه
)
حالا در مورد بهترین/بدتریناین بهترین داری بین کل بازیا میگی طبیعتاً یا انحصاریا ؟ اگه جواب کلی ـه که همون آناناس
رچت > جک
توی سبک بقا هم باز چیزای بهتری داریمنه از لحاظ متا و گوتی و فلان ، اینا به هزار و یک فاکتور بستگی دارن که از حوصله ی این تاپیک خارجه
ولی صرفاً شیره ی سبک و گیم پلی رو بخوای در نظر بگیری عناوین خیلی معروف تر و بهتری هم داریم
اینکه چون چندتا گوتی گرفتن و متاهای خوبی دارن (قبلاً اشاره کردم اینا به خیلی چیزا بستگی داره) بگیم پس اینا دست به خاک میزنن طلا میشه و اینا فقط من باب کل کله نه بحث منطقیمثال نقض هم زیاد داره ، همین اکشن ادونچر خفن رو بتمن آرکام سیتی با تریلی از روش رد شد
حالا چون بازی مورد علاقتون اونجور که میخواستید خودنمایی نکرده دلیل نمیشه بزنید زیر میز بازی و هر چی روی میز هست بریزید زمینDo not be sorry , Be better
![]()
بنده کاری به بحث شما نداشتم و صرفا این نکته حرف شما توجه من رو جلب کرد و خواستم بگم ناتی داگ پرافتخارترین استودیو بازی سازی هستش که ، بازیهاش بیشترین GOTY جایزه بهترین بازی سال رو نسبت هر استودیو دیگه ای کسب کردند
حالا شما هرچقدر سعی در ضعیف جلوه دادن ایشان داری ، اشتباهه و یک نکته اینکه قبل از اینکه GOW 3 عرضه بشه ، ناتی داگ با UN2 هم سونی رو از منجلاب خارج کرده بود و هم اینکه این سبک رو کلا متحول کرده بود ، حتی فروش این دو بازی کاملا گویای مساله هستش