X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
حقیقتش من چون خودم بین GoW و Bloodborne نمی‌تونستم راحت انتخاب کنم، تبلیغ خاصی هم نکردم! :D هر دو برام بازی‌های به شدت خفنی بودن و جزو بهترین‌های این سال‌ها.
واقعاً آهنگ‌های محشری داشت این بازی! به نظرم اگه کلکسیون آهنگ‌های بازی‌های نسل رو در نظر بگیریم، Bloodborne می‌تونه راحت جزو ۵ تای اولی باشه که نه یکی دو تا، بلکه کلی آهنگ خفن دارن.
اصل کار هم اینه که آدم این آهنگ‌ها رو وسط مبارزه با باس‌ها بشنوه. :D همین‌طوری هم خیلی قشنگ هستن، ولی وسط مبارزه ارزش اینا صد برابر میشه و ترکیبش با هیجان نبرد و حالت دو فازی بودن مبارزات، آدرنالین رو به اوج می‌رسونه!

حیف این پکیج کامل از موسیقی، گیم پلی، طراحی مرحله، اتمسفر، داستان، باس فایت نبود که نره بالا :(
نفرین حاج کاظم (kosm) بر شما :D

والا من خودمو پاره کردم دیگه نمیدونم چکاری باقی موند که نکردم واسه اینکه بازی رو به بقیه معرفی کنم
از داستان و معرفی باس ها و توضیحات انمی ها و محیط و.. هر چی داشتم گذاشتم
فقط شلوارمو نکشیدم پایین قمبل نکردم
اونی که با این توضیحات هایپ نشد میخوام صد سال سیاه نیاد سمت بازی
والا:D
ببین تو تلاشتو کردی. نشد. ولی دمت گرم

اینو جدی دارم میگم ، من وقتی آهنگ های بازی رو تو Spotify گوش کردم قشنگ فر خوردم از بس خفن بودن و با خودم گفتم حتما باید یه روز این بازی رو برم بخاطر این آهنگ های خفن هم که شده باید تمومش کنم.
از همه خفن تر برام همین آهنگی که گذاشتم بود ، یه سوال این آهنگ برا کدوم قسمت بازی هست ؟ :-?
اگه اشتباه نکنم، این آهنگ تریلر معرفی یا CGI ابتدای بازی بود. شایدم هر دوشون :D ولی خب ببینید آهنگ تبلیغاتیش تازه این بود، آهنگای اصلی دیگه چین :D
اگه خوشتون اومده از آهنگا، این آلبوم Soulsbourne از Alex Roe رو حتما گوش کنید.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
برای نظرسنجی بعدی پیشنهاد میدم بازیساز ها رو بگذارید ، مثلا :
بارلاگ vs دراکمن :D
به بازی سازها هم میرسیم نگران نباش:D اینقدر ایده داریم که دلم میخواد فینال رو کنسل کنم و برم سراغ اونا:)):D
جادوی سیاه؟
مشکلتون همینه که فکر میکنید باید چنین چیزی در کار باشه! ولی در کل رقابت ها تنها چیزی که باعث شد من به یک GOW رای ندم، اتفاقا جلوی همین GOW 2018 بود و Puppeteer نام داشت>:)

معلوم جادوی سیاه و هانتر و ... تاثیری رو من ندارن:D Dark Resistance جزو قابلیت های شاخص آکیباهاست>:)
برید با Puppeteer برگردید:p
ezgif-7-13af4a117c2a.gif

پ.ن: آها راستی این:
در عکس زیر لرد کریتوس کبیر به همراه جانشین برحقش آتریوس رو مشاهده می‌کنید که بعد از شتک کردن و جر دادن جک و جونور های Yharnam دارن خاکستر هاشون رو به باد میدن. <):);))
این هنوز نمیدونه که اگر خاکسترهامون رو پخش کنه، در قالب Ashen One یا Unkindled One برمیگردم و به Lord of Cinderـی خواهیم رسید>:):D

هیچ راه فراری از طرفدارای سولزبورن نیست:D

@voldmort

آخرین ویرایش:

این هنوز نمیدونه که اگر خاکسترهامون رو پخش کنه، در قالب Ashen One یا Unkindled One برمیگردم و به Lord of Cinderـی خواهیم رسید>:):D

@voldmort
ezgif.com-resize-6.gif

مارو از به اتیش کشیده شدن میترسونن!
درصورتی که معنای "ساکرفایس" توی خون و رگ‌های ما تزریق شده

به بازی سازها هم میرسیم نگران نباش:D اینقدر ایده داریم که دلم میخواد فینال رو کنسل کنم و برم سراغ اونا:)):D

View attachment 158080

@voldmort
فعلا که با باخت تو این نظرسنجی خاکستراتون هم پرپر شد>:)
دفعات بعد هم برگردید فرقی نمیکنه>:) نتیجه همیشه همینه>:)

فعلا که با باخت تو این نظرسنجی خاکستراتون هم پرپر شد>:)
دفعات بعد هم برگردید فرقی نمیکنه>:) نتیجه همیشه همینه>:)
راستی رنگ پوست کریتوس تو رو یاد یه چیزی نمیندازه؟

tenofdr.gif

خاکستر گناهان و اشتباهات خودش...
نه یه مشت هانتر>:)
کریتوس خودشم یه اشتباه بوده:D دیگه اشتباه هم کرده و خدا میدونه چی از توش در اومده:D زندگی بقیه رو هم نابود کرده:D

پ.ن: هانترها خاکستر ندارن. اون Ashen One ها هستن:p بعدشم Ashen One ها نمیمیرن:-" هی دوباره از بونفایرها متولد میشن>:)

کریتوس خودشم یه اشتباه بوده:D دیگه اشتباه هم کرده و خدا میدونه چی از توش در اومده:D زندگی بقیه رو هم نابود کرده:D

پ.ن: هانترها خاکستر ندارن. اون Ashen One ها هستن:p بعدشم Ashen One ها نمیمیرن:-" هی دوباره از بونفایرها متولد میشن>:)
مهم نیست. کریتوس روحشون رو باclaws of hades پاره میکنه :D دیگه از خود سرنوشت که بالاتر نیستید:)):D

• Smile
Reactions: voldmort
مهم نیست. کریتوس روحشون رو باclaws of hades پاره میکنه :D دیگه از خود سرنوشت که بالاتر نیستید:)):D
توی دنیایی که همش یه لوپ داره اتفاق میوفته، سرنوشت معنی نداره اصن:D از اونور اگر تصمیم بگیریم Lord of Hollows بشیم و از اونجایی که Hollow ها اصلا روح ندارن، کریتوس میتونه بره یه قل دو قل بازی کنه:D:-" خلاصه اینکه تلاشتون شایان تقدیره:D

توی دنیایی که همش یه لوپ داره اتفاق میوفته، سرنوشت معنی نداره اصن:D از اونور اگر تصمیم بگیریم Lord of Hollows بشیم و از اونجایی که Hollow ها اصلا روح ندارن، کریتوس میتونه بره یه قل دو قل بازی کنه:D:-" خلاصه اینکه تلاشتون شایان تقدیره:D
هر موجود و غیر موجودی که باشید، بالاخره کریتوس یه راهی برای پودر کردن پیدا میکنی:دی
همینطور که تا الان هرکی اومده جلوش با هر جلال و جبروتی که داشته... آخرش مجبور شده جلوی کریتوس برای زندگیش التماس کنه:p

کلا کریتوس قاعده ها رو در هم میشکنه>:) و برای همه چیز میتونه نابودی بیاره>:)

هر موجود و غیر موجودی که باشید، بالاخره کریتوس یه راهی برای پودر کردن پیدا میکنی:D

کلا کریتوس قاعده ها رو در هم میشکنه>:) و برای همه چیز میتونه نابودی بیاره>:)
مسئله همینه. همش با زور و قدرت کریتوس میخوایین همه چیز رو حل کنین چون چیز دیگه ای نداره بدبخت:D اگر مغز داشت که بازیچه دست خدایان نمیشد. زن و بچه-ش رو نمیکشت. گند نمیزد به زمین و زمان و در نهایت یه اساطیر رو پاک کنه:D در حدی که خودشم پا شد از اونجا نقل مکان کرد به یه جای دیگه و سعی کرد آدم بشه ولی بازم نتونست:D

در نهایت اینکه توی دنیای سولزبورن چیزی به اسم قاعده و قانون وجود نداره:D حالا شما هر چی دلت میخواد برو قاعده بشکن:D تازه دنیاهاش هم نابودن به طور دیفالت:)) کریتوس بیاد شاید درستش کنه بر عکس:D
همینطور که تا الان هرکی اومده جلوش با هر جلال و جبروتی که داشته... آخرش مجبور شده جلوی کریتوس برای زندگیش التماس کنه
مثل اون موقع که داشت به Ares التماس میکرد؟:))

Ares! Destroy my enemies and my life is yours

عجب التماسی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or