گاو ۲۰۱۸ باشه و به چیز دیگه رای بدم؟
البته تلو۱ رو اینجا داریم نه ۲!من دارم درست میبینم ؟ گاد جلو افتاده!؟ جوئل و الی ، عشق این دو رو به اون کچل زبون نفهم چکش بدست فروختید؟ این تا دیروز نمیفهمید اخلاق چیه هرکی رو میدید جر میداد بعد همین هم نشینی با جوئل باعث شد این اواخر یکم "به ظاهر" ادم باشه! شرم به همه تون
View attachment 158280
خود تلو هم از RE4 و ICO و باقی دوستانمن دیگه حرفی ندارم
خود GOW از TLOU الگوبرداری کرده بعد میایی اینجا میبینی GOW جلوتره
View attachment 158284
به خود بارلوگ بگی GOW بهتره بهت میخنده تو بهترین بازی دهه هم که دیدی کدوم بهتره الکی نزن جاده خاکی خیانت شما تاریخیهخود تلو هم از RE4 و ICO و باقی دوستان
و خب داریم بسیاری موارد که یه اقتباس از خود اثر اصلی پیشی میگیره
پ.ن : Meta means nothing.
اسپویل که نشده چیزی! همینطور میخواد توطئه راه بندازید پست های تاثیر گذار تلو پاک بشهالبته تلو۱ رو اینجا داریم نه ۲!
هم صحبت هات و هم حسی که الان بیانش کردی و هم گیفی که گذاشتی تماما مربوط به نسخه ی ۲ عه
و در کل مراقب باش اسپویل نکنی واسه مابقی
ریلی ؟ خود گاو الان به شدت پتانسیل گیم آو د جنریشن رو داره (جنریشنی که روش تلو ریمستر هم داشتیم ) ، بعد خنده داره که بگیم از تلو بهتره لعنتی حتی شوخیشم زشتهبه خود بارلوگ بگی GOW بهتره بهت میخنده تو بهترین بازی دهه هم که دیدی کدوم بهتره الکی نزن جاده خاکی خیانت شما تاریخیه
چرا تو انتخاب بهترین بازی دهه شده هشتم؟ الان جنگ نابرابره، هم باید با شما خیانتکارا بجنگیم هم هیترای دراکمنریلی ؟ خود گاو الان به شدت پتانسیل گیم آو د جنریشن رو داره (جنریشنی که روش تلو ریمستر هم داشتیم ) ، بعد خنده داره که بگیم از تلو بهتره لعنتی حتی شوخیشم زشته
به خود بارلوگ بگی GOW بهتره بهت میخنده تو بهترین بازی دهه هم که دیدی کدوم بهتره الکی نزن جاده خاکی خیانت شما تاریخیه
البته تلو به انتخاب سایتها دوم شده نه متا
خنده هات حس میکنم عصبیه رامینمن دیگه حرفی ندارم
خود GOW از TLOU الگوبرداری کرده بعد میایی اینجا میبینی GOW جلوتره
View attachment 158284