به جان خودم منم بعد از S گرفتن یا زدن باس ها توی درجه Revengenceه MGR از این حس ها گرفتما!سخت بودن بازی های میازاکی این نیست که ۳ ساعت تیزی بزنی به حریف ببینی میمیره یا نه!
یعنی تجهیزات مناسبو انتخاب کنی ، حرکات دشمنتو یاد بگیری و ضربه مناسب رو در لحظه مناسب وارد کنی! تو این حین باید حواست به اطرافت باشه، حواست به جون و به فلاسکت باشه تا زرتی نمیری!چون مردن کشکی کشکی نیست عواقب داره.. دیگه اگه این گیمپلی نیست پس چیه
داستان بازی و جهان بازی کلا بر اساس همین سخت بودن و چالشی بودن طراحی شده. شما بعد از هر باس چنان احساس خفن بودنی بهت دست میده که تا تجربش نکنی نمیفهمی چی میگم
و در آخر اینکه بازی های میازاکی کاری میکنن که واقعا پیشرفتت تو بازی رو حس کنی و بعد هر بار تموم کردنشون آسون تر میشن!!
یا چلنج های ونکوییش(اون چلنج آخرش... فقط میشه گفت فلان فلانشون )
و ...
در این راستا اینو بگم هی نگید Git Gud ، من NioH رو زدم...حالا یه عده میگن آسونتر؛ یه عده میگن سخت تر، یه عده هم میگن کلهم اسکی...
این ایرادات به اونم وارده ها به نظرم
و به نظرم گذاشتن درجه سختی هیچ مشکلی براش بهم نمیزد! (و کلا غیر از اولین دوئل و اون چندتا 1vs2 یا بیشتر باس هایی گه بعد از تموم کردن بازی باز شدن، اکثر باس ها رو بدون مردن یا نهایت یکی دو بار مردن میزدم بحث کلا چیز دیگه ایه ، پ.ن : غیر DLC که همون مرحله اول DLC اول، اندازه کل بازی اصلی فکر کنم باختم سر باس )
یا برای پیرمردهایی مثل من و @AMIN-SCORPION داشتن چک پوینت های بیشتر که الکی نخوایم تو راه باس با کسی بجنگیم و ... هیچ مشکلی برای بازی بهم نمیزنه
میری ده بار مثلا پشت سر هم از باس میبازی، ولی مکانیزمشم یاد بگیری... نه اینکه یهو وارد فاز جدید بشه و حرکات عجیب غریب بزنه حالا بباز... حالا تو راه باس درگیر 4تا سرباز نخودی بشو! (که اگر قوی تر باشی وجودشون اضافیه، و اگر ضعیف تر چه کاریه 4ساعتم با چندتا سرباز درگیر بشی و از جو مبارزه با باس در بیای ، اگر میونبر رو پیدا کرده باشی 4تا سرباز... پیدا نکرده باشی که هیچ )
کلا من تو کتم نمیره این ساختار و واقعا هرجوری نگاه میکنم اگر سیستم بازی خوب باشه، درجه سختیش به هیچیش ضربه نمیزنه!
و اونی که دوست داره اول آسون تر میرا و با مکانیزم آشنا میشه بعد اگر خواست حودش رو چالش میکشه(میتونه NG+ هم نره که بیشتر به چالش کشیده بشه)، اگرم نخواست که مثل قبل مازوخیسم داره و یه راست میره درجه سختی آخر و به قول خودش لذت میبره
من درجه سختی رو جوری نمیبینم که به بازی ضربه بزنه... برای همین الان نبودش رو در ناتوانی میبینم
اینکه میگم اگر درجه سختی برداشته بشه جذابیتش رو از دست میده ، ایراد گرفتنم از حرف طرفداراشه که دارن حرف رو بد میزنند بار منفی داره حرفتون نه مثبت! خودتون دارید زیر سوال میبرید
---
همچنان میگم، همه ی این حرفاتون با داشتن درجه سختی به جایی بر نمیخوره بازی بر این اساسه؟ یه Classic Difficulty میزارن، کنارش مینویسند : پیشنهاد سازنده، برای فرو رفتن بیشتر در عمق فضای بازی
---
بلی، این حرف شما هم درسته!تو هیچ بازی میازاکی مجبور نیستی گرایند کنی. اتفاقا بازی تشویقت میکنه بازیو یاد بگیری تا اینکه گرایند کنی و صرفا یه اپشنه گرایند کردن.
ولی دارم میگم اگر کسی نمیتونه بره، چرا الکی فارم کنه؟ به خدا میشه درجه سختی پایین تر گذاشت که نیاز به فارم نداشته باشه
و هرکی بر اساس خواسته ش و یا تواناییش درجه سختی رو انتخاب میکنه!
آخرین ویرایش: