X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
هممم... نه سیستم مبارزاتی مثل GOW ازشون دیدیم...
نه اینکه یه گیم پلیی بتونند بسازن که با انواع درجات سختی هم جذاب باشه:-"

خوب بفرما چرا بلادبورن نمیتونه درجه سختی داشته باشه، ولی GOW میتونه؟ :-"
یا سکیرو و فلان و بیسار و ... :-"
من اینو ناتوانی در ارائه میبینم:دی
بخاطر اینکه گاد مخاطبینش مشخص هستن کارای میازاکی هم مشخص هستن، البته توی سکیرو آپدیت دادن easy mode اضافه شد

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

من اینو ناتوانی در ارائه میبینم:D
چرا فکر میکنی تمام بازی ها باید از یک متود و یک شیوه پیروی کنن؟:D
اتفاقا اینکه بازی های میازاکی بدون انتخاب درجه سختی ساخته شدن باعث شده سوا از کیفیت بالا و نقاط قوت دیگه اشون ؛ خاص باشن
الان خوبه اساسین کریدهات همه اوپن ورد شدن؟
یا دوست داشتی با بیلد همیشگیش و داستان خطی بر مبنای مخفی کاری ساخته بشن؟
این یکی از نمونه ها و یا ip های خاص بود که تبدیل شد به هویچ
یه درجه سختی اضافه کردن واسه شخصی که خالق بهترین ipهای تاریخ گیم هست عین جوک میمونه ، با این حرکت که تو میگی دیگه اون ip یونیک نیست
الان همه بازی ها کپی برابر شدن از هر لحاظ و شروعش با همین طرز تفکرات استارت خورده

بخاطر اینکه گاد مخاطبینش مشخص هستن کارای میازاکی هم مشخص هستن، البته توی سکیرو آپدیت دادن easy mode اضافه شد
توی دنیای موازی ایزی مد اضافه شده؟ ایزی مدش کجاست؟:))
فقط یک پچ دادن باعث تغییراتی شده بود بعضی چیزا باف شدن بعضیا هم دیباف شدن.

من اینو ناتوانی در ارائه میبینم:D
شما همون jrpg رو بازی کنید چهار تا دکمه انتخاب کنید که کی به کی حمله کنه;)) و صحبت در مورد درجات سختی بازی رو بسپرین به اهلش:D
خوبه که همه جای دنیا صحبت از این شده که سولزبورن در بحث گیم پلی جزو تاثیر گذارترین گیم ها بودن. این جا که هیچی ، چهار تا فروم خارجی رو ببینید.
اینکه gow چه میدونم جذاب بود و یا مخاطبینش بیشتر بود بخاطر وجود شخصیت اصلی بازی بود که ملت 15 ساله که میشناسنش.
اینکه یه بازی میتونه سخت و یا اسون باشه بسته به نظر سازنده داره. مثلا کوجیما که یه وری ایزی مود میذاره که صرفا برای کسی که میخواد داستان بازی رو متوجه بشه و حوصله هیچ چالشی رو نداره و یکی هم مثل میازاکی بر این عقیده ست که تجربه همه بازیکنان بازی باید یکسان باشه تا اون دنیا و داستانش رو درک کنن.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
چرا فکر میکنی تمام بازی ها باید از یک متود و یک شیوه پیروی کنن؟:D
اتفاقا اینکه بازی های میازاکی بدون انتخاب درجه سختی ساخته شدن باعث شده سوا از کیفیت بالا و نقاط قوت دیگه اشون ؛ خاص باشن
الان خوبه اساسین کریدهات همه اوپن ورد شدن؟
یا دوست داشتی با بیلد همیشگیش و داستان خطی بر مبنای مخفی کاری ساخته بشن؟
این یکی از نمونه ها و یا ip های خاص بود که تبدیل شد به هویچ
یه درجه سختی اضافه کردن واسه شخصی که خالق بهترین ipهای تاریخ گیم هست عین جوک میمونه ، با این حرکت که تو میگی دیگه اون ip یونیک نیست
الان همه بازی ها کپی برابر شدن از هر لحاظ و شروعش با همین طرز تفکرات استارت خورده
همین حرفت داره حرفم رو تایید میکنه دیگه:D

یونیک بودن بازی به درجه سختیش هست! یعنی ناتوان در ساخت گیم پلیی هستن که فارغ از درجه سختی، بتونه جذاب و یونیک و خفن باقی بمونه!

میگم که، شما GOW رو میزاری جلوی ملت و همه جور درجه سختیی داره، و همه با هر سلیقه ای میتونه ازش لذت ببره!

یا مثلا شنیدم سکیرو تمرکز بازیش روی Parry کردنه... چه جالب... MGR هم همینطور!
ولی سکیرو گویا نمیتونه بالانس کنه، ولی مثلا MGR میتونه انواع درجه سختی بزاره در اختیار مخاطب، و اون با توجه به خواسته ی خودش از بازی لذت ببره!
یکی میخواد رو ایزی میره و هرجوری میخواد دشمن رو نابود میکنه

یکی نرمال میره از داستان و گیم پلی همراه با یه چالش معقول استفاده میکنه

یکی رو Revengence میره و ثابت میکنه Parry Master هست >:)

---
یا مرحوم نینجا گایدن در زمان های قدیم به سخت بودن منطقی(سختیی که فقط دمیج دشمن رو زیاد میکنه نیست) معروف بود... رسما ده هزارتا درجه سختی داشت بازیش:D

و ...

---
به خدا بازی زوری سخت کنی و محدودیت بزاری، بعد بگی همین یونیکش کرده، تعریف نیستا! من کاملا اینو در عدم توانایی سازنده تو ساخت یک بازی بالانس میبینم!

همین ایراد به همون ACهای قدیم هم مثلا وارده که درجه سختی نداشتن و ملت میگفتن آسونه!(یونیکه برادر من! ایراد نیست آسون بودن:p ) یادمه اون نسخه 2.5Dه چین اومده بود، میگفتن : برای اولین بار برای AC درجه سختی گذاشتن:D

پ.ن : پرفکت ترین درجه سختی رو TLOU داره! رسما همه چی رو میده دست خودت تنظیم کنی+حالت های پیشفرض موجود:-"

---

@Kirk-Hammedd
شما همون jrpg رو بازی کنید چهار تا دکمه انتخاب کنید که کی به کی حمله کنه;)) و صحبت در مورد درجات سختی بازی رو بسپرین به اهلش:D

باشه! شما فقط بازی سخت تو عمرتون بازی کردید و بقیه بلد نیستن که بازی کنند! یا تواناییش رو ندارن:D
ربط دادن جذابیت مبارزات در انواع درجات سختی، به کاراکتر هم حرکت جالبی بود:دی
اصلا جای GOW هر بازیی رو میخواید بزارید، فرقی در اصل قضیه نمیکنه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: IMANOKA
جمعش کنید این بساط نظردهی واسه نظرسنجی رو ، اونم جایی که بروت هست ! :D یعنی اصن داریم صلاحیت بالاتر از بروت برای قرار گرفتن توی نظرسنجی بعدی ؟ :D محبوب ترین شخصیت کل تاریخ گیم :D

خیلی خوبه اون شات از صورتش.
تو هر موقعیتی هم میبینم لذت میبرم :D

• Like
Reactions: Kainé

یونیک بودن بازی به درجه سختیش هست! یعنی ناتوان در ساخت گیم پلیی هستن که فارغ از درجه سختی، بتونه جذاب و یونیک و خفن باقی بمونه!
امیر چرا متوجه نمیشی:D
ببین درجه ی سختی یا اسون بودن بازی های میازاکی به صورت غیر مستقیم در خودش نهفته اس:D
شما واست سخته بازی؟
کاری نداره میشینی لول اپ میکنی و مثل "مفهوم" عکس زیر میتونی باس هارو بجوی
20200727_190840.jpg

طوری طراحی شده که طرف اگر هم ادعای هاردکوری داره و مردش باشه بدون لول اپ بازی میتونه بازی کنه:D
هزاران بار از بالاترین درجه ی سختی تلو ۱و۲ و گاو بالاتر خواهد بود
و اگر لول اپ کنی از ایزی مود اونها اسون تر میشه!
من‌ تمامی بازی های نامبرده رو پلات کردم و برای گرفتن تروفی درجه سختی هاشون طبیعتا روی درجه اخر تمامشون کردم ، خب؟
ولی تو خواب هم نمیتونم بدون لول اپ این بازی رو تمام کنم
پس ما به جای تعریف چند درجه ی سختی ایزی،مدیوم ، هارد و ... بی نهایت درجه سختی در این نوع داریم
پس سختی و اسونی این سبک توی خودشه و غیر مستقیم به عهده ی گیمر قرار گذاشته شده
اندرستود؟:D
دیگه از این بیشتر نمیتونم واست بشکافم:D

حالا این به کنار ، اقا علم غیب داری مگه که اگر درجه ی سختی توی منوی اولیه ی بازی باشه ، مثلا با سر بلادبورن سقوط میکرد ؟؟؟
شک نکن اگر بحث افت فریم نبود متاش کمتر از همین تلو و گاو نمیشد
یونیک بودن بازی فقط به درجه ی سختیش نیست که برادر من:D
با این تفاسیر بازی به خاطر درجه سختیش ۹۲ شده!
پس از فردا همه برن درجه سختی بر دارن که +90 شن:D
بازی از مکانیزم مبارزات ، گیم پلی ، تم ، موسیقی ، دیزاین دشمنان ، دیراین محیط ، داستان ،پلات و هر انچه که یک بازی رو خاص میکنه در بالاترین استاندارد ها قرار داره
اندرستود(۲)
:D

@اکیبا

تا زمانی که متوجه نشدی سختی سولزبورن جزو لول دیزاین بازیه هیچ چیز فایده ای نداره. واسه همین همه چیز رو چپکی میگی یکی از بالانس ترین سختی ها در تاریخ ویدئو گیم رو میگی بالانس نیست.

بازی های دیگه میتونی سختی بازی رو انتخاب کنی چون سختی بازی جزو لول دیزاین نیست. که با دست زدن بهش تمام استراکچر بازی از هم بپاشه.

مث سالاد که گوجه رو بگیری پیاز و خیار همچنان سر جاش هست.
اما شما میگی برای جدا کردن محلول همگن آب و شکر چرا اپشن نمیزارن یه تعداد شکر رو از آب جدا کنیم.

البته الان میتونی بگی بازی که با انتخاب درجه سختی بخواد همه چی ش از هم بپاشه نشون دهنده ضعفشه.
مث اینکه گفتی ناتوان در خلق گیم پلی هستن که بدون سختی جذاب بمونه ، انگار نمیدونی بعد دو بار تموم کردن بازی دیگه آب خوردن میشه برا گیمر اما طرف همچنان به بازیش ادامه میده انگار داره فیفا میزنه.

کلا تمام نکات مثبت و انقلابی رو که کارگردان های دیگه حتی اگر بخوان بکنن هم توانش رو ندارن رو جزو نکات منفی به حساب آوردی

از چی؟ :-" خجالت مال شماست>:)
برو در کنار دیگر هانترها تو افق محو شو فعلا>:)

ناتوانی در ساخت یک گیم پلیی که با درجه سختی هم بتونه جذاب باشه رو نزارید پای این چیزا>:)

والله طبق تعریف خود فن های این سبک، سختیشون رو بگیری 90% حال گیم پلیش میپره...
فکر کنم دچار سو تفاهم شدن که این یک اشکاله و نه نکته مثبت:-"
ناتوانی نیست. نمیخوان صرفا.
در اینده هم بخوان اینکارو میکنن.
خیلی از بازیای دیگه هم تو درجه سختیشون اشاره دارن به اینکه بازی برای یه درجه سختی خاص طراحی شده.
اینا هم همینن ولی اپشن دیگه ایی رو برای شماها در نظر نگرفتن که خب توصیه من اینه که.....GIT GUD:-"

امیر چرا متوجه نمیشی:D
ببین درجه ی سختی یا اسون بودن بازی های میازاکی به صورت غیر مستقیم در خودش نهفته اس:D
شما واست سخته بازی؟
کاری نداره میشینی لول اپ میکنی و مثل "مفهوم" عکس زیر میتونی باس هارو بجوی
View attachment 157721

طوری طراحی شده که طرف اگر هم ادعای هاردکوری داره و مردش باشه بدون لول اپ بازی میتونه بازی کنه:D
هزاران بار از بالاترین درجه ی سختی تلو ۱و۲ و گاو بالتر خواهد بود
من‌تمامی بازی های نامبرده رو پلات کردم و برای گرفتن خروفی درجه سختی طبیعتا روی درجه اخر تمامشون کردم خب؟
ولی تو خواب هم نمیتونم بدون لول اپ این بازی رو تمام کنم
پس ما به جای تعریف چند درجه ی سختی ایزی،مدیوم ، هارد و ... بی نهایت درجه سختی در این نوع داریم
پس سختی و اسونی این سبک توی خودشه و غیر مستقیم به عهده ی گیمر قرار گذاشته شده
اندرستود؟:D
دیگه از این بیشتر نمیتونم واست بشکافم:D

حالا این به کنار ، اقا علم غیب داری مگه که اگر درجه ی سختی توی منوی اولیه ی بازی باشه ، مثلا با سر بلادبورن سقوط میکرد ؟؟؟
شک نکن اگر بحث افت فریم نبود متاش کمتر از همین تلو و گاو نمیشد
یونیک بودن بازی فقط به درجه ی سختیش نیست که برادر من:D
با این تفاسیر بازی به خاطر درجه سختیش ۹۲ شده!
پس از فردا همه برن درجه سختی بر دارن که +90 شن:D
بازی از مکانیزم مبارزات ، گیم پلی ، تم ، موسیقی ، دیزاین دشمنان ، دیراین محیط ، داستان ،پلات و هر انچه که یک بازی رو خاص میکنه در بالاترین استاندارد ها قرار داره
اندرستود(۲)
:D
بخش اول... پس دم یوبی گرم که این سیستم جدید رو گذاشته که مجبور بشی فارم کنی! (البته خو کسی خفن حرفه ای هم باشه باز LVLش نرسه نمیتونه کاری کنه:-" )
یا اینایی که لوت باکس راه انداختن! با با دست خالی زورت میرسه و اونقدر خفنی که ررو بجنگ، یا خفن نیستی...برو فارم کن آیتم خفن در بیار به امید حق:-"

یه چی میگیا! فارم کردن برای اینکه بتونی بزنی، نکته مثبت شده جدیدا؟ :|
اینایی که در دفاع میگید ضعفه ها!
میشه بازط رو موری طراحی کرد که نیاز به فارم نداشته باشی و بازی هم برات چالش داشته باشه، اونی هم که خیلی شیرمرده و توانا ، درجه بالاتر رو میره و میزنه نفله میکنه همه رو!
مثل Xهزار بازیه دیگه:D

کلا مبحث درجه سختی تو کتم نمیره وقتی میبینم یه عالمه بازی وجود داشتن از عهد عتیق تا الان، که میتونند بازی خفنی ارائه بدن، با درجات سختی مختلف! و همه قشری، هرجوری میخوان از بازی لذت ببرن!

اما وقتی یکی میاد میگه نکته مثبت بازی هاش درجه سختیشه، یا "اگر درجه سختی بزاری برای بازی، بازی جذابیتش رو از دست میده " یا "درجه سختی مخالف آرمان های امام راحل هست" و ... :-" هرجوری مینگرم جمله های اشتباهین و دارن از ضعف بازی میگن! :D

---

و 100% بلادبورن بازی بدی نیست، و مطمئنا نه فقط بلاربورن که همه ی بازی هاش اونقدر نکات مثبت داشتن که طرفدار جذب کردن و تاثیراتی رو صنعت گیم گزاشتن(حالا چه مخالف باشم چه موافق:D )

ولی خوشم میاد همه اونایی که انگ تقلید بهشون زده میشه، بلدن درجه سختی بزارن، جز خود میازاکی:)) عجب دنیایی شده:D

نگاه اصلا من شاید بزنم و بازی برام سخت نباشه... یا با همه چیشم حال کنم (یا حال نکنم ولی به خاطر موارد دیگه با این بخشش کنار بیام)، اما تینکه فاقد درجه سختی هست من هیچوقت درک نمیکنم چجوری نکته منفی نیست و تازه مثبت هم خونده میشه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou

میگم که، شما GOW رو میزاری جلوی ملت و همه جور درجه سختیی داره، و همه با هر سلیقه ای میتونه ازش لذت ببره!

یا مثلا شنیدم سکیرو تمرکز بازیش روی Parry کردنه... چه جالب... MGR هم همینطور!
ولی سکیرو گویا نمیتونه بالانس کنه، ولی مثلا MGR میتونه انواع درجه سختی بزاره در اختیار مخاطب، و اون با توجه به خواسته ی خودش از بازی لذت ببره!
یکی میخواد رو ایزی میره و هرجوری میخواد دشمن رو نابود میکنه

یکی نرمال میره از داستان و گیم پلی همراه با یه چالش معقول استفاده میکنه

یکی رو Revengence میره و ثابت میکنه Parry Master هست >:)

---
یا مرحوم نینجا گایدن در زمان های قدیم به سخت بودن منطقی(سختیی که فقط دمیج دشمن رو زیاد میکنه نیست) معروف بود... رسما ده هزارتا درجه سختی داشت بازیش:D

و ...

---
به خدا بازی زوری سخت کنی و محدودیت بزاری، بعد بگی همین یونیکش کرده، تعریف نیستا! من کاملا اینو در عدم توانایی سازنده تو ساخت یک بازی بالانس میبینم!

همین ایراد به همون ACهای قدیم هم مثلا وارده که درجه سختی نداشتن و ملت میگفتن آسونه!(یونیکه برادر من! ایراد نیست آسون بودن:p ) یادمه اون نسخه 2.5Dه چین اومده بود، میگفتن : برای اولین بار برای AC درجه سختی گذاشتن:D

پ.ن : پرفکت ترین درجه سختی رو TLOU داره! رسما همه چی رو میده دست خودت تنظیم کنی+حالت های پیشفرض موجود:-"

---

@Kirk-Hammedd

باشه! شما فقط بازی سخت تو عمرتون بازی کردید و بقیه بلد نیستن که بازی کنند! یا تواناییش رو ندارن:D
ربط دادن جذابیت مبارزات در انواع درجات سختی، به کاراکتر هم حرکت جالبی بود:D
اصلا جای GOW هر بازیی رو میخواید بزارید، فرقی در اصل قضیه نمیکنه:D
سخت بودن بازی های میازاکی این نیست که ۳ ساعت تیزی بزنی به حریف ببینی میمیره یا نه!
یعنی تجهیزات مناسبو انتخاب کنی ، حرکات دشمنتو یاد بگیری و ضربه مناسب رو در لحظه مناسب وارد کنی! تو این حین باید حواست به اطرافت باشه، حواست به جون و به فلاسکت باشه تا زرتی نمیری!چون مردن کشکی کشکی نیست عواقب داره.. دیگه اگه این گیمپلی نیست پس چیه<):)
داستان بازی و جهان بازی کلا بر اساس همین سخت بودن و چالشی بودن طراحی شده. شما بعد از هر باس چنان احساس خفن بودنی بهت دست میده که تا تجربش نکنی نمیفهمی چی میگمB-)
و در آخر اینکه بازی های میازاکی کاری میکنن که واقعا پیشرفتت تو بازی رو حس کنی و بعد هر بار تموم کردنشون آسون تر میشن!!

@Akiba
دوست عزیز، یه بحثی باز کردی کلا بی ربط:D مگه قرارداد الهی نوشته شده که همه بازی ها باید درجه سختی داشته باشن؟ یه بازی هایی هستن که بالانسشون به همون تنها درجه سختی هست که دارن و بر اساس همون تمام ساختار بازی اعم از لول دیزاین و کامبت بازی رو میچینن. اون عهد عتیق هم که میفرمایید درجه سختی داشتن بی زحمت یه ماریو یا سونیک کلاسیک برای ما بیارید که درجه سختی داشته باشن:D اتفاقا همون بازی ها رو بری الان سراغشون میبینی چقد همه چیزش خوب در کنار هم قرار گرفته و اصلا لازم نیست چیزی به اسم درجه سختی داشته باشن. بعدشم اصلا قرار نیست همه بازیها برای همه اقشار دنیا ساخته شده باشن. همونطور که من دست به اساسین ها نمیزنم چون برام همیشه عناوین سرکاری محسوب میشدن و حوصلم رو سر میبردن انقد که بی حال و تو خالین همشون:D
اصلا چالش داشتن و بی رحم بودن جزیی از ذات دنیای سولزبورن ها هستش. مثل اینه که بگی GOW فضای اسطوره ایش رو ازش بگیرن و مثلا ببرنش در جنگ های مدرن! خب معلومه اون گاو هم دیگه گاو نیستش چون اون فضای اسطوره ای جزیی از اون بازیه و بر اساس همون شکل گرفته.
خلاصه انگار دلت بدجور پر بوده از سولزبورن ها اومدی خودتو خالی کنی ولی خب استدلالت یکم آبکیه:D

بخش اول... پس دم یوبی گرم که این سیستم جدید رو گذاشته که مجبور بشی فارم کنی! (البته خو کسی خفن حرفه ای هم باشه باز LVLش نرسه نمیتونه کاری کنه:-" )

یه چی میگیا! فارم کردن برای اینکه بتونی بزنی، نکته مثبت شده جدیدا؟ :|
اینایی که در دفاع میگید ضعفه ها!
میشه بازط رو موری طراحی کرد که نیاز به فارم نداشته باشی و بازی هم برات چالش داشته باشه، اونی هم که خیلی شیرمرده و توانا ، درجه بالاتر رو میره و میزنه نفله میکنه همه رو!
مثل Xهزار بازیه دیگه:D

کلا مبحث درجه سختی تو کتم نمیره وقتی میبینم یه عالمه بازی وجود داشتن از عهد عتیق تا الان، که میتونند بازی خفنی ارائه بدن، با درجات سختی مختلف! و همه قشری، هرجوری میخوان از بازی لذت ببرن!

اما وقتی یکی میاد میگه نکته مثبت بازی هاش درجه سختیشه، یا "اگر درجه سختی بزاری برای بازی، بازی جذابیتش رو از دست میده " یا "درجه سختی مخالف آرمان های امام راحل هست" و ... :-" هرجوری مینگرم جمله های اشتباهین و دارن از ضعف بازی میگن! :D

---

و 100% بلادبورن بازی بدی نیست، و مطمئنا نه فقط بلاربورن که همه ی بازی هاش اونقدر نکات مثبت داشتن که طرفدار جذب کردن و تاثیراتی رو صنعت گیم گزاشتن(حالا چه مخالف باشم چه موافق:D )

ولی خوشم میاد همه اونایی که انگ تقلید بهشون زده میشه، بلدن درجه سختی بزارن، جز خود میازاکی:)) عجب دنیایی شده:D

نگاه اصلا من شاید بزنم و بازی برام سخت نباشه... یا با همه چیشم حال کنم (یا حال نکنم ولی به خاطر موارد دیگه با این بخشش کنار بیام)، اما تینکه فاقد درجه سختی هست من هیچوقت درک نمیکنم چجوری نکته منفی نیست و تازه مثبت هم خونده میشه:D
تو هیچ بازی میازاکی مجبور نیستی گرایند کنی. اتفاقا بازی تشویقت میکنه بازیو یاد بگیری تا اینکه گرایند کنی و صرفا یه اپشنه گرایند کردن.
بازی کاملا از نظر سختی متصله به روایتش. اینکه تو راهی که میری سخته مستقیم داستان و راهی که رفتی رو برجسته تر جلوه میده. (همینطور تلاش اون باس برای دفاع چیزی که براش با ارزشه مثلا) یا مثلا وقتی بازی pause نداره میخواد بهت برسونه که هیچ جا امن نیستی تو اون جهان و ترک میکنیش بری کارتو بکنی کاملا حس اضطرابو بهت میده که واقعا ممکنه هر لحظه به ملکوت بپیوندی. همه چیش حساب شدست. صرفا سخت نیست که سخت باشه.
جدای اینکه اولین نسخه این بازی زمانی اومده بود که بازیا دست پلیرو میگرفتن و تا اخر بازی هدایتشون میکردن. اگه درجه سختی کمی داشت الان شاید بازیایی که داشتیم اینقدر درجه (های) سختیشون مناسب نبود(ن). تاثییر این قضیه رو دست کم نگیر.8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or