X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@voldmort

علی دادا الان من رأی بدم مشکل حل میشه ؟ :D اصلا این اختلاف حل شدنیه ؟ :D باز الان با خیال راحت شبا میخوابم که کریتوس نمیاد بالا سرم بگه : Do not be sorry , be better :))

———————————-

آقا فینال رو هم من از الان اعلام میکنم که مثل نیمه نهایی رأی نخوام داد :D یعنی TLOU ‌و GOW ؟! البته تا حدودی قابل پیش بینی بود همچین فینالی :D

این سری نظرسنجی هم با حذف Bb دو عالم تموم شد، بهتر بود بعد مشخص شدن گروه‌ها قرعه کشی انجام بشه وگرنه راحت میشد حدس زد گاد اف وار و تلو میان فینال، فوتبال که نیست قابل پیش بینی نباشه

درهرصورت آقایان حسن زاده و باقری بخاطر انجام این نظر سنجی دستتون درد نکنه کار آسونی نبود و قطعا هرکسی نمیتونست انجامش بده، تقریبا نظم خوبی هم داشت

ماهم میریم خونه @voldmort از همین الان سوگواری رو برای Bb دو عالم انجام بدیم :D

سری گاد اف وار با اسنشن به بن‌بست رسید، کوری با ترکیب سولز و تلو تونست این سری رو نجات بده، پس ناجی گاد اف وار میازاکی هست که کوری ازش بیشترین الهام رو گرفت
157598

قشنگ همین گیف شدم اومدم جواب بدم اینطوری شدم , اذیت نکن :D

@voldmort

علی دادا الان من رأی بدم مشکل حل میشه ؟ :D اصلا این اختلاف حل شدنیه ؟ :D باز الان با خیال راحت شبا میخوابم که کریتوس نمیاد بالا سرم بگه : Do not be sorry , be better :))

———————————-

آقا فینال رو هم من از الان اعلام میکنم که مثل نیمه نهایی رأی نخوام داد :D یعنی TLOU ‌و GOW ؟! البته تا حدودی قابل پیش بینی بود همچین فینالی :D
ببین حسام جون الان چون میلان ترکیده پس جایی که بحث فوتبالی باشه دیگه ساکت میمونی و شرکت نمیکنی؟:D
حتی اگر بدونی از پیش بازنده ایی نباید میدونو خالی کنی
ده نفر عین تو که اینجور فکر کنن (که اتفاقا خیلی بیشتر هم هستن میتونم قشنگ اسم ببرم:D) دیگه هی اختلاف بیشتر و بیشتر میشه و تهشم که دیدیم دیگه
حالا همین ده نفر اگر میموندن و خالی نمیکردن میدون رو، چه بسا با چهارتا کامنت رای هم جمع میکردن!
کاربرهای زیادی هنوز بازی رو تجربه نکردن ، لااقل دونفرو میتونی بکشونی سمت بازی
نمونش همین حرکتو مرحوم مازیار سر گروایتی راش زد
تهش باختن هاا ولی تا لحظه ی اخر کنار نکشید
و با همین حرکتش یکی مثل منو سمت بازی ایی که حتی اسمشو نشنیده بودم کشوند:D
در کل فقط اعداد و نظرسنجی رو نبینن، ما اینجا دور هم جمع شدیم که واسه ساعاتی هم شده از دنیای تاریک و بی رحم بیرون جدا شیم
حالا این وسط چهار نفرم‌ ارشاد میکنیم:D
الحمدا... همه هم تسخیر شدن و تنهایی از پسشون بر نمیام و اون گیف مخصوصم دیگه جواب نمیده:D

View attachment 157598

علی خدایی دروغ نمیگم دیگه، بازی سولز برن شده بود
خیر :D یعنی چیز بدی هم نیستا ولی خب اصلا نمیتونی به اون بگی سولز بورن دلایلش هم خواستی بهت میگم ولی نه اینجا
پ ن : سولزبورن شده بود که @Akiba از کنارش رد هم نمیشد :))

View attachment 157598

خیر :D یعنی چیز بدی هم نیستا ولی خب اصلا نمیتونی به اون بگی سولز بورن دلایلش هم خواستی بهت میگم ولی نه اینجا
پ ن : سولزبورن شده بود که @Akiba از کنارش رد هم نمیشد :))
اون حس گاد اف وار های قبلی رو نمی‌داد حتی سه همه میگن بده من خوشم اومد 5 6 بار تمومش کردم، برای ps4 هم باز رفتمش

اون حس گاد اف وار های قبلی رو نمی‌داد حتی سه همه میگن بده من خوشم اومد 5 6 بار تمومش کردم، برای ps4 هم باز رفتمش
هر کی گفته 3 بده باید با شمشیر الیمپوس نصفش کرد :D GOW 2018 هم اگه قرار بود دنباله رو و کپی پیست 3گانه اصلی باشه که چیزی که الان هست نمیشد

هر کی گفته 3 بده باید با شمشیر الیمپوس نصفش کرد :D GOW 2018 هم اگه قرار بود دنباله رو و کپی پیست 3گانه اصلی باشه که چیزی که الان هست نمیشد
منم نگفتم دنباله باشه گفتم اون حس گاد اف وار های psp و ps2 و ps3 رو نداد همین :D

آقا نتیجه عادلانه اینه که فینال هیچ کس رای نده
اقا تشویق نکنید این حرکتو، همین الانشم خیلیا رای ندادن:D
جو تاپیک داره رو به این سمت نبرید!
به هر حال رای من در فینال:Arrowd:

خب خیلی هم عالی :D علی @Safety & Peace جمع کن بریم دور اکس باکس رو شروع کنیم ، به سلامتی هیچ کسی نمیخواد رای بده واسه فینال :D
برای ایکس باکس نمیشه یه روزه کنید نظرسنجی رو؟ حالا ایکس باکس یه ذره بازیهاشو بازی کردیم نینتندو هیچکدوم رو بلد نیستیم خود زد فن باید رای بده با اون دوستش :D

خب خیلی هم عالی :D علی @Safety & Peace جمع کن بریم دور اکس باکس رو شروع کنیم ، به سلامتی هیچ کسی نمیخواد رای بده واسه فینال :D
مگه در فاصله ps تا xbox یک عدد special event نداریم ؟؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or