انقد از بلادبورن تعریف کردین تو این تاپیک، همین الان رفتم اکانتش رو خریدم. اولین بازی فرام سافتور که میخوام تجربه کنم، آمادهی زیباترین گنگبنگ دنیا هستم
اتفاقا بنظر من بلادبورن با BotW وجه مشترکش همچین کم نیست و شاید از هورایزن بیشتر هم باشهاون روح زلدا فن ام میگه به هواریزن رای بدم
ولی ناآگاه چشمم به فضای گوتیک بلادبورن میفته دستم میره رو گزینه اش
اتفاقا بنظر من بلادبورن با BotW وجه مشترکش همچین کم نیست و شاید از هورایزن بیشتر هم باشه
همونطور که خودت میدونی یه سری از ایده های اساسی گیم پلی سری سولزبورن از Zelda OoT به ارث رسیده که در BotW هم ادامه داره. از اونور تاثیر سختی سولزبورن ها در BotW کاملا قابل مشاهده هستش بخصوص در بخشهای ابتدایی تر بازی که لینک ضعیفه و راحت کشته میشه.
جدای اینها، هم بلادبورن و هم BotW از یه روایت مینیمال و وابسته به محیط برای داستانشون استفاده میکنن.
متاسفانه به تعداد افرادی که راه خودشونو گم کردن (@Irisviel Emiya ) و قدم در سیاهی گذاشتن، هر روز داره اضافه میشه؛ چطور دلتون میاد به این گوگولی بگید نه!:
لیدی ماریا مرتبه و مقام اش خیلی بالاتر از امثال ایشون است.
احترام بزارید!
من این صحبتو یکم باز کنمالبته دارک یکو بعد بلادبورن و dlc های دارک 3 بری عین جوک میمونه من نسخه ریمستر یکو رفتم فقط یه مقدار سر فور کینگز اذیت شدم.
برو خر امیر آکیبا رو گرفت که به مایکروسافت تیکه انداخت ، منم دیدم رأیش هورایزون هست و اونور میازاکی منم بلادبورن رو انتخاب کردم تو خودت از خیانتکاران نامدار این تاپیکی با اون خیانتت به خدای جنگ 2018متاسفانه به تعداد افرادی که راه خودشونو گم کردن (@Irisviel Emiya ) و قدم در سیاهی گذاشتن، هر روز داره اضافه میشه؛ چطور دلتون میاد به این گوگولی بگید نه!:
برو خر امیر آکیبا رو گرفت که به مایکروسافت تیکه انداخت ، منم دیدم رأیش هورایزون هست و اونور میازاکی منم بلادبورن رو انتخاب کردم تو خودت از خیانتکاران نامدار این تاپیکی با اون خیانتت به خدای جنگ 2018