X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
تو دور بعد بچه ها به هر کدوم رای بدن ایرادی بهشون وارد نیست:D
اگر قراره حریفشون در فینال تلو باشه ، عقلانی که فکر کنیم اونی که توان حذفشو داره کریتوسه چون عامه پسنده
پس همینکه BB میره نیمه نهایی واسه من قابل قبوله:D
چون این بازی همه پسند نیست الخصوص که هاردکوره و خیلیا زیرش زاییدن و فقط با انلاین و کمک بقیه بازی رو تموم کردن و اصلا ول کردن
حقیقتا BB خاصه!
یه سری از گیمرها کلا فازشون دنیاهای رنگارنگ و بازی های تیتیش مامانیه که این سبک خشن و خون و خونریزی با تم دارک بهشون نمیچسبه و نمیشه بهشون هم خورده گرفت ، سلایق متفاوته:-??
ولی BB اگه بگیرتت تا +++++++++++++++++++NG میری:D
با چالیس هاش ، یا بدون چالیس هاش؟؟ :-":D

با چالیس هاش ، یا بدون چالیس هاش؟؟ :-":D
چون چالیسا میلیونی ان واقعا نمیشه هر دور تکمیلشون کرد
الخصوص که پاره میکنن از لحاظ سختی:D
اگر منظورت این بود، که قطعا نه:))
ولی از لذت بخش ترین بخش های بازی همون چالیس هاشه که هر چی عمیق تر میرفتیم رسما گریه مینداختمون:(
یعنی واقعا هاا
واقعا ادمو تا مرض دیوانگی میکشوند!:|
vaan 2
مازیار ناراحت نباش، عیبی نداره. اینو با Tlou یا Gow یا .... حذفش میکنیم :D
رامین بشین یه جا :Punish::|
پ.ن:تلو رو استارت زدم عصری:(

• Like
Reactions: vaan 2
من جدا امید زندگیم به همون دوتاس :D این بلاد لعنتی واقعا وحشیه
اینا هنوز داغن و قدر هورایزن نمیدونن ، صبر کن نسخه دومش بیاد خودشون میان اینجا اعتراف میکنن که چه خیانتی کردن بهش :D

نه بابا جوجست، عمو کریتوس خودش پراشو میچینه :D

• Smile
Reactions: last of amir
چون چالیسا میلیونی ان واقعا نمیشه هر دور تکمیلشون کرد
الخصوص که پاره میکنن از لحاظ سختی:D
اگر منظورت این بود، که قطعا نه:))
ولی از لذت بخش ترین بخش های بازی همون چالیس هاشه که هر چی عمیق تر میرفتیم رسما گریه مینداختمون:(
یعنی واقعا هاا
واقعا ادمو تا مرض دیوانگی میکشوند!:|

رامین بشین یه جا :Punish::|
پ.ن:تلو رو استارت زدم عصری:(
تنها مزیت ها که چالیس ها داشتن این بود که باس های بازی قوی تر و چالش بر انگیز میشدن و جنگیدن باهاشون حال میداد .. وگرنه تو مراحل اصلی بازی که با لول مثبت ۱۲۰ همه چی وری ایزی میشد ... از اون طرف اون همه لوپ و مراحل تکراری و ، برنامه نویسی شده چالیس ها اون اواخر دیگه داشت روانیم میکرد ...

اگه واقعا روی طراحی چالیس ها وقت میزاشتن و یه لول دیزاین خوب و متنوع میدیدیم یا روی بالانس بین لول آپ و سختی بازی بازی کار میکردن و محدودیت میزاشتن و مهمتر از همه حداقل ده خط دیالوگ یا روایت تو خود داستان میزاشتن که اصلا بفهمیم تو اون جهنم دره چه خبره ،، شاید منم الان نظرم متفاوت بود و بهترین بازی عمرم ...
من اگه بگم ۲۵۰ ساعت بازی کردم ،، ۱۰۰ ساعتش بخش اصلی بازی بود ۱۵۰ ساعتش چالیس ها بود...

اینا هنوز داغن و قدر هورایزن نمیدونن ، صبر کن نسخه دومش بیاد خودشون میان اینجا اعتراف میکنن که چه خیانتی کردن بهش :D

نه بابا جوجست، عمو کریتوس خودش پراشو میچینه :D

وقتی کارگردان استودیو ،، با شاهکار هایی مثل کیلزون ۲ و هورایزن ... حتی تیک آبی هم نداره .... و ۱۰ هزار تا فالوور، قدر بازی رو بدونن ...؟؟؟

چرا منو توی این موقعیت قرار میدید :| به هر کدوم رای بدم عذاب وجدان می گیرم، پس اصلا رای نمی دم خیال خودمو راحت می کنم :D
:D
shutterstock-297886754-h-2017-min.png

تنها مزیت ها که چالیس ها داشتن این بود که باس های بازی قوی تر و چالش بر انگیز میشدن و جنگیدن باهاشون حال میداد .. وگرنه تو مراحل اصلی بازی که با لول مثبت ۱۲۰ همه چی وری ایزی میشد ... از اون طرف اون همه لوپ و مراحل تکراری و ، برنامه نویسی شده چالیس ها اون اواخر دیگه داشت روانیم میکرد ...

اگه واقعا روی طراحی چالیس ها وقت میزاشتن و یه لول دیزاین خوب و متنوع میدیدیم یا روی بالانس بین لول آپ و سختی بازی بازی کار میکردن و محدودیت میزاشتن و مهمتر از همه حداقل ده خط دیالوگ یا روایت تو خود داستان میزاشتن که اصلا بفهمیم تو اون جهنم دره چه خبره ،، شاید منم الان نظرم متفاوت بود و بهترین بازی عمرم ...
من اگه بگم ۲۵۰ ساعت بازی کردم ،، ۱۰۰ ساعتش بخش اصلی بازی بود ۱۵۰ ساعتش چالیس ها بود...
قطعا خودت هم میدونی که روایت تو بازی های استاد به همین شکله:دی
یه سری می پسندن و خودشون میفتن ته و تو قضیه رو در میارن و یه سری ها هم کلا راش میدن و جلو میرن و حتی بازی رو تموم میکنن‌ اما چیزی متوجه نمیشن:دی
اگر از گروه دوم باشی که گمانم هستی ، که طبیعیه که اونجور حال نکنی
ولی اگر بشینی تمیز ایتم ها و دست نوشته ها و صحبت باnpc ها و ... رو وقت بزاری و ازشون داستانو بکشی بیرون‌ رستگار میشی:دی
تازه یادمه یه سری نکات از داستان رو هم بعدها خود استاد توضیح داد و اضافه کرد
راجب دانجن ها هم که سوا از اینکه باس هاش چالش برانگیزتر بودن ، کلا یه سری باس اپیک هم داشت که تو بازی باهاشون رودرو نمیشدی
ولی طراحی محیط های دانجن میتونستن متنوع تر باشه ولی خب انقدر عظیم بود اون بخش که میتونیم بگیم یه بازی جداگونه درون BB ساخته بودن!
بازی تو بخش اتمسفر و فضا سازی و معماری های بناها و مجسمه ها و ... واقعا دلهره اور و تاریک و دلچسب بود و از معدود بازی هایی که ارزش تکرار بالایی دارن

من جدا امید زندگیم به همون دوتاس :D این بلاد لعنتی واقعا وحشیه

نه به فیلم A clockwork orange نگاه کردنت که پر از خشونت علیه مردمه و نه به این دوری کردنت از BB :D

هی ، هی ، هی ، امان ....

بازی HZD هم خداییش خوب و قابل احترام بود و من فقط BB رو یه مقدار بیشتر دوست داشتم. :D

a6kp_vaan2.jpg

یکم دیر دارم نظرمو مینویسم اما برای PC میتونید از Classic RPG ها و H&S های قدیمی تر مثل Diablo 2 یا Titan Quest و از این قبیل استفاده کنید.
سبک RTS و TBS هم تا دلتون بخواد بازی داره که فکر کنم بیشترش روی کنسول نیومده.
Age of Empires 1,2,3
Age of Mythology
Stronghold, Stronghold Crusader
Company of Heroes 1,2
سری Starcraft
Supreme Commander
سری Command & Conquer و Red Alert
سری Civilization
کل سری Total War که خودش حدود 10 تا عنوان رو شامل میشه.
حتی مخفی کاری تاکتیکال RTS ها که دیگه فراموش شدن مثل سری Desperados Commandos البته Desperados 3 به تازگی عرضه شده و استودیوی Mimimi games تونسته این سبک رو دوباره احیا کنه.
و خیلی عناوین دیگه در سبک های مختلف که دوستان نام بردن. کافیه تو تاپیک استیم لینک اینجا رو بزارید تا بچه ها بیان رای بدن اگر علاقه مند بودن.
به هر حال به قول امیرعلی دیگه بستگی به نظر احداث کننده های تاپیک علی و احسان داره. :D

اصل کاری یادت رفت. :D
Divinity: Original Sin II که بعدها نسخه Definitiveش اومد در بین بازی های مدرن و انحصاری PC عالی و اعتیادآور بود. :x

اینا هم گمون کنم باز انحصاری PC بودن:

Grim Dawn 2016
Rimworld 2018
Factorio 2014
Pathfinder: Kingmaker 2018
FTL: Faster Than Light 2012
System Shock 2 1999
Doki Doki Literature Club! 2017
Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game 1998
Crusader Kings II 2012
Europa Universalis IV 2013
Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game 1997
Noita 2019
Oxygen Not Included 2019
Lisa 2014
Hades 2018
Satisfactory 2019
Tyranny 2016
Kenshi 2018
Jagged Alliance 2 1999
Half-Life: Alyx 2020
Starbound 2016
Black Mesa 2020
Banished 2014
Medal of Honor: Allied Assault 2002
Recettear: An Item Shop's Tale 2010
Full Tilt! Pinball 1995
Full Tilt! Pinball v1.1.rar - یو آپلود
و ...​

هورایزن دیگه:دی

---
صلح و صفا هم با زیر سوال بردن میازاکی نباید رایش حساب بشه:-" (و هرکی که به Ico رای نداد و به بلادبورن رای داده الان>:) )
درنتیجه نظرسنجی باطل است و پیش فرض هورایزن رو بفرستید بالا:دی

---
در مورد نظرسنجی های آینده...
PC بگذارید! حمایت میشود! از XBOX که بازی انحصاری بیشتر و بهتری داره:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or