X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یه نظر خانمان سوز بدم امشب در مورد هورایزن! :D بنظر من اورریتد ترین و ضعیف ترین بازی PS4 بوده حتی Order و Days Gone رو هم کاملا بهش ترجیح میدم. اگه نگم حالم ازش بهم میخوره :D پروتاگونیست فوق العاده نچسب و داستانی که پشتش بود اصلا با سلیقه و منطق من جور درنمیومد. البته از DLC هورایزن Frozen Wilds خوشم اومد و اهرمی شد برای اینکه حداقل یه دور تمومش کنم چون نسخه کامل بازی رو گرفته بودم. (بازم میگم نظر شخصی هست no offence i'm not trying to insult anyone :D )

در مقابل بهترین ساخته میازاکی رو داریم از level design مخوف Gothic Architecture طورش گرفته تا گیم پلی سریع و انعطاف پذیرش و باس فایت ها همه چیزش بی نظیر بود. شک دارم که همچین فضایی رو بتونیم داخل یه بازی دیگه غیر از BB2 ببینیم.

df1d6c670fec0c775b7ca1fa53930e4c.jpg
Another4-e1546750547769.jpg

bloodborne-screens-5-768x432.jpg
bloodborne-video-games-wallpaper-preview.jpg

محاله کسی تو این جو بازی رو تجربه کنه و عاشق گرافیک بصری، طراحی هنری که مثل تابلوی نقاشی میمونه نشه! Bloodborne جزو تاپ 3 نسل هشت برای منه.

آخرین ویرایش:
به قول یکی از دوستان ایشالله این توجهی که به بلاد بورن میشه و هایپش به خاطر انحصاری بودنش نباشه :-"
هورایزن که از این نظر اوضاعش بدتره:دی بلاد درسته انحصاریه ولی استودیو ثرد پارتی ساخته. هورایزن اصل فرست پارتیه و اگه قرار باشه یکیشون بخاطر انحصاری بودن بیشتر تحویل گرفته بشه اون هورایزنه:دی

هورایزن که از این نظر اوضاعش بدتره:D بلاد درسته انحصاریه ولی استودیو ثرد پارتی ساخته. هورایزن اصل فرست پارتیه و اگه قرار باشه یکیشون بخاطر انحصاری بودن بیشتر تحویل گرفته بشه اون هورایزنه:D
گفتم که به قول یکی از دوستان ... هر چند هورایزن یکی دو هفته دیگه روی pc موجوده و ❤️ خیلی ها رو ?

یه نظر خانمان سوز بدم امشب در مورد هورایزن! :D بنظر من اورریتد ترین و ضعیف ترین بازی PS4 بوده حتی Order و Days Gone رو هم کاملا بهش ترجیح میدم. اگه نگم حالم ازش بهم میخوره :D پروتاگونیست فوق العاده نچسب و داستانی که پشتش بود اصلا با سلیقه و منطق من جور درنمیومد. البته از DLC هورایزن Frozen Wilds خوشم اومد و اهرمی شد برای اینکه حداقل یه دور تمومش کنم چون نسخه کامل بازی رو گرفته بودم. (بازم میگم نظر شخصی هست no offence i'm not trying to insult anyone :D )

در مقابل بهترین ساخته میازاکی رو داریم از level design مخوف Gothic Architecture طورش گرفته تا گیم پلی سریع و انعطاف پذیرش و باس فایت ها همه چیزش بی نظیر بود. شک دارم که همچین فضایی رو بتونیم داخل یه بازی دیگه غیر از BB2 ببینیم.

df1d6c670fec0c775b7ca1fa53930e4c.jpg
Another4-e1546750547769.jpg

bloodborne-screens-5-768x432.jpg
bloodborne-video-games-wallpaper-preview.jpg

محاله کسی تو این جو بازی رو تجربه کنه و عاشق گرافیک بصری، طراحی هنری که مثل تابلوی نقاشی میمونه نشه! Bloodborne جزو تاپ 3 نسل هشت برای منه.
اره کانسپت های خیلی قشنگی بودن

اتفاقا به نظرم راحت میشه لیستش رو پر کرد. انحصاری های بزرگی داره که برای کنسولا نیومدن: Warcraft 3, WoW, Total War, S.T.A.L.K.E.R, Civilization, Baldur's Gate و...
اینا همین الان به ذهنم رسیدن و کل بازیای دیگه اینطوری هستن که فقط رو pc عرضه شدن. از طرف دیگه خیلی بازیای انحصاری pc بعد از سالهای زیاد صرفا برای فورمالیته روی کنسولها عرضه شدن و عملا انحصاری های pc میشه حسابشون کرد مثلا Crysis توی سال 2007 برای پی سی عرضه شد و عرضش برای کنسول ها توی سال 2011 بود. فارکرای 2004 برای پی سی 2014 برای کنسول. doom 2 سال 1994 عرضه شد و برای gba سال 2002.
مثال های اینطوری هم خیلین. مثلا خواستم planescape رو هم توی لیست اولی بنویسم یه نگاه به ویکیپدیا انداختم دیدم که بعد ۲۰ سال تو ۲۰۱۹ برای کنسول ها ورژن enhanced edition عرضه شده ولی انصافا دلیل نمیشه که اینطوری انحصاری حسابش نکرد:D
یه چیزی مثل توتال وار نمیشه اصلا. به جرات میگم نهایت ۲۰‌نفر تو فروم شماره هاشو بازی گرده باشن. واسه همین pc سخته جذاب هم نمیشه به نظرم :D

البته این تاپیک منطقه خود مختاره صاحبش تصمیم‌میگیره ?

یکم دیر دارم نظرمو مینویسم اما برای PC میتونید از Classic RPG ها و H&S های قدیمی تر مثل Diablo 2 یا Titan Quest و از این قبیل استفاده کنید.
سبک RTS و TBS هم تا دلتون بخواد بازی داره که فکر کنم بیشترش روی کنسول نیومده.
Age of Empires 1,2,3
Age of Mythology
Stronghold, Stronghold Crusader
Company of Heroes 1,2
سری Starcraft
Supreme Commander
سری Command & Conquer و Red Alert
سری Civilization
کل سری Total War که خودش حدود 10 تا عنوان رو شامل میشه.
حتی مخفی کاری تاکتیکال RTS ها که دیگه فراموش شدن مثل سری Desperados Commandos البته Desperados 3 به تازگی عرضه شده و استودیوی Mimimi games تونسته این سبک رو دوباره احیا کنه.
و خیلی عناوین دیگه در سبک های مختلف که دوستان نام بردن. کافیه تو تاپیک استیم لینک اینجا رو بزارید تا بچه ها بیان رای بدن اگر علاقه مند بودن.
به هر حال به قول امیرعلی دیگه بستگی به نظر احداث کننده های تاپیک علی و احسان داره. :D

مرسی بچه ها امیدوارم کردین >:D<
با همین فرمون میریم نیمه نهایی :Smoke:
یه سریا هم که از ابتدا منتظر حذف bb تو دورهای ابتدایی بودن ولی خب تیرشون به سنگ خورد:D
پ.ن: اینم جواب دندون شکن bb به چالش الوی >:)(نات تودی)

ezgif.com-resize-6.gif

مرسی بچه ها امیدوارم کردین >:D<
با همین فرمون میریم نیمه نهایی :Smoke:
یه سریا هم که از ابتدا منتظر حذف bb تو دورهای ابتدایی بودن ولی خب تیرشون به سنگ خورد:D
پ.ن: اینم جواب دندون شکن bb به چالش الوی >:)(نات تودی)

View attachment 153213
امیدار چیه مشخص بود میره بالا :D منم منتظر بودم ببینم نتیجه چی میشه
ولی نیمه نهایی که میدونی رقیب کیه ؟ :-" دیگه اونو شرمنده :D

• Like
Reactions: voldmort
امیدار چیه مشخص بود میره بالا :D منم منتظر بودم ببینم نتیجه چی میشه
ولی نیمه نهایی که میدونی رقیب کیه ؟ :-" دیگه اونو شرمنده :D
تو دور بعد بچه ها به هر کدوم رای بدن ایرادی بهشون وارد نیست:دی
اگر قراره حریفشون در فینال تلو باشه ، عقلانی که فکر کنیم اونی که توان حذفشو داره کریتوسه چون عامه پسنده
پس همینکه BB میره نیمه نهایی واسه من قابل قبوله:دی
چون این بازی همه پسند نیست الخصوص که هاردکوره و خیلیا زیرش زاییدن و فقط با انلاین و کمک بقیه بازی رو تموم کردن و اصلا ول کردن
حقیقتا BB خاصه!
یه سری از گیمرها کلا فازشون دنیاهای رنگارنگ و بازی های تیتیش مامانیه که این سبک خشن و خون و خونریزی با تم دارک بهشون نمیچسبه و نمیشه بهشون هم خورده گرفت ، سلایق متفاوته:-??
ولی BB اگه بگیرتت تا +++++++++++++++++++NG میری:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or