Sepi_60
کاربر سایت
بلادبورن کاندید فیناله، هورایزن چی میگه این وسط آفرین غیور مردان بازیسنتر اختلاف رو ببرید بالاتر.
دشمنای ما با دیدنمون فرار نمیکنن. میان ما رو در آغوش میگیرن و با تمام قوا ترتیبمون رو میدن. We are not on the same class
View attachment 153204
منم جفتشون رو پلات کردم دارم بهت میگم اشتباه رای دادی.من جفتشون رو پلات کردم دارم بهت میگم درست رای دادی
هورایزن که از این نظر اوضاعش بدتره بلاد درسته انحصاریه ولی استودیو ثرد پارتی ساخته. هورایزن اصل فرست پارتیه و اگه قرار باشه یکیشون بخاطر انحصاری بودن بیشتر تحویل گرفته بشه اون هورایزنهبه قول یکی از دوستان ایشالله این توجهی که به بلاد بورن میشه و هایپش به خاطر انحصاری بودنش نباشه
گفتم که به قول یکی از دوستان ... هر چند هورایزن یکی دو هفته دیگه روی pc موجوده و خیلی ها رو ?هورایزن که از این نظر اوضاعش بدتره بلاد درسته انحصاریه ولی استودیو ثرد پارتی ساخته. هورایزن اصل فرست پارتیه و اگه قرار باشه یکیشون بخاطر انحصاری بودن بیشتر تحویل گرفته بشه اون هورایزنه
اره کانسپت های خیلی قشنگی بودنیه نظر خانمان سوز بدم امشب در مورد هورایزن! بنظر من اورریتد ترین و ضعیف ترین بازی PS4 بوده حتی Order و Days Gone رو هم کاملا بهش ترجیح میدم. اگه نگم حالم ازش بهم میخوره پروتاگونیست فوق العاده نچسب و داستانی که پشتش بود اصلا با سلیقه و منطق من جور درنمیومد. البته از DLC هورایزن Frozen Wilds خوشم اومد و اهرمی شد برای اینکه حداقل یه دور تمومش کنم چون نسخه کامل بازی رو گرفته بودم. (بازم میگم نظر شخصی هست no offence i'm not trying to insult anyone )
در مقابل بهترین ساخته میازاکی رو داریم از level design مخوف Gothic Architecture طورش گرفته تا گیم پلی سریع و انعطاف پذیرش و باس فایت ها همه چیزش بی نظیر بود. شک دارم که همچین فضایی رو بتونیم داخل یه بازی دیگه غیر از BB2 ببینیم.
محاله کسی تو این جو بازی رو تجربه کنه و عاشق گرافیک بصری، طراحی هنری که مثل تابلوی نقاشی میمونه نشه! Bloodborne جزو تاپ 3 نسل هشت برای منه.
اتفاقا به نظرم راحت میشه لیستش رو پر کرد. انحصاری های بزرگی داره که برای کنسولا نیومدن: Warcraft 3, WoW, Total War, S.T.A.L.K.E.R, Civilization, Baldur's Gate و...
اینا همین الان به ذهنم رسیدن و کل بازیای دیگه اینطوری هستن که فقط رو pc عرضه شدن. از طرف دیگه خیلی بازیای انحصاری pc بعد از سالهای زیاد صرفا برای فورمالیته روی کنسولها عرضه شدن و عملا انحصاری های pc میشه حسابشون کرد مثلا Crysis توی سال 2007 برای پی سی عرضه شد و عرضش برای کنسول ها توی سال 2011 بود. فارکرای 2004 برای پی سی 2014 برای کنسول. doom 2 سال 1994 عرضه شد و برای gba سال 2002.
مثال های اینطوری هم خیلین. مثلا خواستم planescape رو هم توی لیست اولی بنویسم یه نگاه به ویکیپدیا انداختم دیدم که بعد ۲۰ سال تو ۲۰۱۹ برای کنسول ها ورژن enhanced edition عرضه شده ولی انصافا دلیل نمیشه که اینطوری انحصاری حسابش نکرد
یه چیزی مثل توتال وار نمیشه اصلا. به جرات میگم نهایت ۲۰نفر تو فروم شماره هاشو بازی گرده باشن. واسه همین pc سخته جذاب هم نمیشه به نظرم
البته این تاپیک منطقه خود مختاره صاحبش تصمیممیگیره ?
اره کانسپت های خیلی قشنگی بودن
امیدار چیه مشخص بود میره بالا منم منتظر بودم ببینم نتیجه چی میشهمرسی بچه ها امیدوارم کردین
با همین فرمون میریم نیمه نهایی
یه سریا هم که از ابتدا منتظر حذف bb تو دورهای ابتدایی بودن ولی خب تیرشون به سنگ خورد
پ.ن: اینم جواب دندون شکن bb به چالش الوی (نات تودی)
View attachment 153213
تو دور بعد بچه ها به هر کدوم رای بدن ایرادی بهشون وارد نیستامیدار چیه مشخص بود میره بالا منم منتظر بودم ببینم نتیجه چی میشه
ولی نیمه نهایی که میدونی رقیب کیه ؟ دیگه اونو شرمنده