خب مرحله حساسی بود که بخیر گذشت
بلادبورن کی میاد؟
بلادبورن کی میاد؟
فوق العادس لعنتی !انصافا Follow Through توی بازوی چپ رو نیگا! یه ساعته دارم نگاه میکنم و سیر نمیشم
پ.ن: و صد البته این قضیه خائن بودن تو رو نمیشوره.
قشنگ زدی زیر میز بازی رفتی کورسوی امیدی به عدالت داشتمدیگه این آخر تاب نیاوردم از این همه ناجوونمری مجبور شدم کافه رو به هم بریزم
(عظمت بازی تاپیک پکونه
)
........
آیا مبارزه با گوگولی qte دارد؟
تعداد باس فایتای داستانی:خیر
4 تا
کریتوس جوون و جویای نام رو که کشتین و پیروزی کوفتتون بشه. به خدایان قسمت اگر این نظر سنجی سایلنت هیل نیاد بالا، میرم تو Dark Web برای تک تکتون قاتل استخدام میکنم.
حالا اون بنده خدا ممکنه کاری براش پیش اومده باشه ولی بهتر بود یه پلن b و C برای نظرسنجی گذاشتن میذاشتی مثلا قبل نظر سنجی به آبی و احمد و امیرعلی پیام بدی ببینی کی هست بذاره، الان ممکنه بخاطر دیروقت بودن دوباره یکی دو روز نظرسنجی نباشه@Timeless One
امیر علی بیا خودت نظر سنجی رو بذار. اون ابی رو هم بنش کن لعنتی رو معلوم نیست رفته پی الواطی یا چیزی.
همینکارو میکنم منتها ابی بود و الان نیست. امیر علی هم همین الان توی تاپیک بود و در رفتحالا اون بنده خدا ممکنه کاری براش پیش اومده باشه ولی بهتر بود یه پلن b و C برای نظرسنجی گذاشتن میذاشتی مثلا قبل نظر سنجی به آبی و احمد و امیرعلی پیام بدی ببینی کی هست بذاره، الان ممکنه بخاطر دیروقت بودن دوباره یکی دو روز نظرسنجی نباشه
Welcome to the End of Humanity