The End Of Ps
کاربر سایت
آنچارتد2 کدوم طرفه ؟ راحت میتونه یه پای فینال باشه , حداقل تا نیمه نهایی باید بیاد . گاد2018 و لست فکر کنم تو یه طرف نبودنمتاسفانه فینال گاو و بلاد ناممکنه اتفاق افتادنش چون هر دو توی یه طرف براکت هستن
آنچارتد2 کدوم طرفه ؟ راحت میتونه یه پای فینال باشه , حداقل تا نیمه نهایی باید بیاد . گاد2018 و لست فکر کنم تو یه طرف نبودنمتاسفانه فینال گاو و بلاد ناممکنه اتفاق افتادنش چون هر دو توی یه طرف براکت هستن
آنچارتد 2 هم سمت تلو ـه یکیشون فقط میاد بالاآنچارتد2 کدوم طرفه ؟ راحت میتونه یه پای فینال باشه , حداقل تا نیمه نهایی باید بیاد . گاد2018 و لست فکر کنم تو یه طرف نبودن
از اول تا آخر بازی Without a fucking Camera Cut کشته های زیادی هم داد واسه زمین زدنشآقا اصا بگیم نسخه ۲۰۱۸ باس نداشت. کی میتونه اون مبارزه اول با بالدر رو فراموش کنه؟ اون هیجان، اون حرکات دوربین، اون دیالوگای بالدر وسط جنگ خودش اندازه ۳ ۴ تا باس میرزید
خوبه یکی من رو درک کرد! و حقیقت رو تو خط اول گفت!این نظرسنجی دیگه اوج سقوط اخلاقی این تاپیک هست! آخه چطوری میشه رأی داد به یکی از اینا؟!
از یه طرف گاو 2018 به نظرم اوج تکامل این سری بود و تقریباً از هر نظر نسبت به بقیه گاوها کلاس بالاتری داشت، ولی از اون طرف هم باید هر چیزی رو نسبت به زمان خودش در نظر گرفت و گاو 2 اون زمان که اومد واقعاً چیز عجیبی بود! از گیمپلی به شدت جذاب و مهیج تا گرافیک حیرتانگیز و اتفاقات سریع و دیوانهواری که پشت سر هم میافتادن و هنوز کمتر بازیای داریم که انقدر همهچیز سریع و خفن جلو بره و به بازیکن فرصت نفس کشیدن داده نشه.
الآن چند چند هستن که من برم به اونی رأی بدم که مظلوم واقع شده؟!
هممم...مبارزه با بالدر رو شاید فراموش کنم، ولی پوسایدن تا ابد در قلب و ذهنم هک شده!آقا اصا بگیم نسخه ۲۰۱۸ باس نداشت. کی میتونه اون مبارزه اول با بالدر رو فراموش کنه؟ اون هیجان، اون حرکات دوربین، اون دیالوگای بالدر وسط جنگ خودش اندازه ۳ ۴ تا باس میرزید
اتفاقا بهترین تگ سبز تاریخ ایشونن من هنوزم توی شکم چرا خداحافظی کرد کاش برگرده همچین تگ سبزی خیلی rare هست، کلا یه دونه هست اونم برای نمونه،ولی خدایی ناظم های جدید خیلی خوبن خداییشخوبه یکی من رو درک کرد! و حقیقت رو تو خط اول گفت!
چرا الان دیگه مدیر سبز نیستی که دست به اعمال قانون بزنی
اون مال 3 ـه خائن ، یهو 5 تا نسخه ی یونان رو نریزید به حساب 2هممم...مبارزه با بالدر رو شاید فراموش کنم، ولی پوسایدن تا ابد در قلب و ذهنم هک شده!
و تا دنیا دنیاست، رو دستش باس و اپنینگ Epic تر نمیاد!
بیخود تلاش نکنید!
GOW II پیش زمینه ی این مبارزه رو رقم زداون مال 3 ـه خائن ، یهو 5 تا نسخه ی یونان رو نریزید به حساب 2
@Z-fan ، میشه اون موقع از عکس هایی که یک تاج صورتی رو سر هر بنی بشری قرار گرفته استفاده بشه برای تبلیغات؟
اتفاقاً یه مورد گاویش بوده البته در حد فن دریم و این حرفها ولی خب کانسپت قضیه یکیهآه، حیف شما از این تاج ها صورتی ندارید این تاج ها لامصب حد و مرز نداشتن رو سر هر کاراکتری که دلش میخواست میرفت
البته مورد منکراتی رو می برد بالا حسابی
نمیدونم این تاپیک تا کجا گنجایش داره
ولی در کل بعیده من از لحاظ محتوا کم بیارم
نه داداش ، گاد او وار ۲ خورده بود ،،، و مظلومانه و ناجوان مردانه، آن دونو رو سر بریدن!راستی GOW 2018 خورده بود به پرسونا5 ؟ اینو باید مرحله قبل میزاشتم
View attachment 152405
قول یک سری آرت هم از P5 داده بودم...که هنوز حسش نیمده
الله اکبراتفاقاً یه مورد گاویش بوده البته در حد فن دریم و این حرفها ولی خب کانسپت قضیه یکیه
اتفاقاً یه مورد گاویش بوده البته در حد فن دریم و این حرفها ولی خب کانسپت قضیه یکیه