Nima
مدیر انجمن
عجب .... شگفتی ها داره از جو زمین هم خارج میشه !
اگه GOW 2018 نیاد بالا بنظرم سطح رقابت ها در حد لیگ محلات مغولستان پایین میاد
اگه GOW 2018 نیاد بالا بنظرم سطح رقابت ها در حد لیگ محلات مغولستان پایین میاد
برا زیرنویسش تقریبا دو روز بیداری کشیدم ارزششم داشت، حماسه نورس هم جالب شد.. بین دو تا نسخه افسانه ای پلی استیشن انتخاب سخته و آرا اینو داره مشخص می کنه چقدر نزدیک به همدیگست نتایج رقابتشون، این مدلی نیستم تاپیک دستم باشه یا برای یک بازی خودمو بکشم و تا آخر روی همون یک شماره بازی مانور بدم، سفتو سخت نمی گیرم انعطاف پذیرم رایم گاو 2ه چون این بازی شروع کننده خیلی اتفاقات خوب برای آینده سری و همچنین موفقیت های امروزش شد. همونطور که آنچارتد 2 یکی از موفق ترین عنوان های استودیو ازش یاد می شه، گاو 2 هم از این قائده مستثنی نیستو یک اتفاق بزرگ در زمینه داستان سرایی و مکانیزمهای مختلف گیم پلی بود.تو که رای من رو میدونی ، قطعا نسخه 2018 هست بدون لحظه ای تردید.
تا قبل بازی کردنش شبح اسپارتا رو از بقیه گاد ها بیشتر دوست داشتم ولی خب مگه میشه بعد بازی کردن شاهکار 2018 که کوری بارلاگ نابغه ساخته رأیم تغییر نکنه؟
@Timeless One قربون دستت بی زحمت بگیر اول این @.Amirone رو بن کن که موندم با چه رویی بعد دیدن مستند Rising Kratos و تهیه زیرنویس فارسی براش اومده به نسخه دوم رای داده ، بعدش هم دسترسی ابی رو به این تاپیک قطع کن
یعنی با این جمله ریــدی به عصمت تاریخچه ی کریتوس
View attachment 152208
اصن سپر جزء اصلی ابزار جنگی یه اسپارتانه مرد مومن
نه طرف مشخصاً پرسیده نورس (Old) که کوری هم گفته کریتوس نورس قوی تره
تو که رای من رو میدونی ، قطعا نسخه 2018 هست بدون لحظه ای تردید.
تا قبل بازی کردنش شبح اسپارتا رو از بقیه گاد ها بیشتر دوست داشتم ولی خب مگه میشه بعد بازی کردن شاهکار 2018 که کوری بارلاگ نابغه ساخته رأیم تغییر نکنه؟
@Timeless One قربون دستت بی زحمت بگیر اول این @.Amirone رو بن کن که موندم با چه رویی بعد دیدن مستند Rising Kratos و تهیه زیرنویس فارسی براش اومده به نسخه دوم رای داده ، بعدش هم دسترسی ابی رو به این تاپیک قطع کن
اگر 2018 برنده بشه من میرم باغ آناناس درست میکنم و از همه 2018ـیها پذیرایی میکنم.
یعنی تصور نسخه سوم این سه گانه جدید ... تمام گوشت تنم رو میریزونه ،، امیدوارم تو خرج کردن خدا تو نسخه دوم هم خساست به خرج بدن و هر چی هست و نیست رو تو نسخه سوم بیارن توی اون منظره باشکوه راگناروکای جوان مردان ، کسی در میان شما پیدا نمیشه که ابراهیم رو از دم تیغ بگذرونه و عدالت رو اجرا کنه ؟
علی خائن هم اضافه بشه ...
====
View attachment 152173
راگناروک رو عشقه ...
این چیزی که تعریف کردی فکر کردم داری در مورد زرشک طلایی ۲۰۱۸ حرف میزنی ، نه گوتی ۲۰۱۸نسخه دوم به نظرم قشنگ پیک سری بود. انقدر لحظات به یاد ماندنی و داستان اپیک داشت که هنوز هم فوق العاده جذابه. این نسخه ۲۰۱۸ هم با اینکه فوق العاده خوش ساخت بود ولی یکم بی هویت بود دیگه قشنگ تلو+ دارک سولز رو ریختن میکسر از لحاظ باس فایت هم که خب به جز ۱-۲ مورد واقعا تو دیواره( کمبود بودجه که امیدورارم نسخه بعدی جبران کنن). داستانش هم آنچنان چیز شاخی نیست به نظرم. مقایسه کنی نسبت به ۱و۲ کلا اتفاق انچنان خاصی نمیوفته توش ولی خب از بعد گیم پلی و اکتشاف فوق العاده روون و خوش ساخته.همین فرمول رو با یه داستان اپیک مثل نسخه دوم ترکیب کنن قشنگ game of the gen متریال در میاد ازش
من اگر هزار بار ازت تشکر کنم کمه!برا زیرنویسش تقریبا دو روز بیداری کشیدم ارزششم داشت، حماسه نورس هم جالب شد.. بین دو تا نسخه افسانه ای پلی استیشن انتخاب سخته و آرا اینو داره مشخص می کنه چقدر نزدیک به همدیگست نتایج رقابتشون، این مدلی نیستم تاپیک دستم باشه یا برای یک بازی خودمو بکشم و تا آخر روی همون یک شماره بازی مانور بدم، سفتو سخت نمی گیرم انعطاف پذیرم رایم گاو 2ه چون این بازی شروع کننده خیلی اتفاقات خوب برای آینده سری و همچنین موفقیت های امروزش شد. همونطور که آنچارتد 2 یکی از موفق ترین عنوان های استودیو ازش یاد می شه، گاو 2 هم از این قائده مستثنی نیستو یک اتفاق بزرگ در زمینه داستان سرایی و مکانیزمهای مختلف گیم پلی بود.