البته آره ولی نه! کریتوس گاده ولی توی سرزمین های بقیه هست که خودشون کلی دم و دستگاه دارن و اینجا دیگه واقعا گاد آو وار نیست به خاطر همینه سکوت پیشه کرده سر و صداش در نمیاد دیگه توی همون مبارزه اول مثل سگ از بالدور کتک خورد و آخرش با دوز و کلک و کمک از کائنات، کشتنشلعنتی کل بازی داره روی این می چرخه که کریتوس توی نسخه ی نورس گاده پس بچه ـش هم گاد ـه ولی با مخفی کردن این قضیه داره ضربه میزنه به بچه ـش بعد میگی توی نورس گاد نیست پاشو بیا برو بیرون امشب یه چیزی زدی
اونم جر میده عشقم
البته به علت پیری و کهولت سن یکسری عملیات دیگه هم نمیتونه انجام بدهحین رای دادن این نکته رو مد نظر قرار بدید که کریتوس 2018 نمی تونه بپره ها ها
البته آره ولی نه! کریتوس گاده ولی توی سرزمین های بقیه هست که خودشون کلی دم و دستگاه دارن و اینجا دیگه واقعا گاد آو وار نیست به خاطر همینه سکوت پیشه کرده سر و صداش در نمیاد دیگه توی همون مبارزه اول مثل سگ از بالدور کتک خورد و آخرش با دوز و کلک و کمک از کائنات، کشتنش
و اینکه خداییش دم از عاقل شدنش نزنین طبق فرموده مرحومه مغفوره، حاجیه آتنا السادات الیمپوسی فرزند کربلایی زئوس، کریتوس همون حیوونیه که همیشه هست و اینجا فقط داره ادا در میاره و صد البته کریتوس هم اینجا دیگه نمیتونه بیشتر از این تظاهر کنه و میگه هر آن چه تو گویی هستم خلاصه اینکه لات بازیاش برای این نورسیای لوس و نُنُره و این فاز روشن فکریش در مقابل کسایی که میشناسنش، جواب نمیده
کریتوس توی 2018 فقط سایه ای از شکوه گذشته-ش هست
خودت رو خسته نکن. رایش رو حذف میکنم صلاحیت نداره رای بده تو این تاپیک دیگه?امین قبل خیانت یه مشورتی بکن خودم بسازمت برادر میگفتی لینک سایت بدم بری قسمت های کات شده ی هنری نسخه ی نورس رو هم بینی
وای این عجیب غریب سخته برام هر کدوم بیاد بالا حقشه و هر دو شاهکار
ولی به GOW 2018 رای دادم به دلایلی ...
به نظرم گاد2018 از نظر روایت داستان و شخصیت پردازی نقطه اوج فرنچایز محسوب میشه و کلا کاری که این نسخه با فرنچایز کرد معجزه بود .
بیا ببینم @Irisviel Emiya
اگر 2018 برنده بشه من میرم باغ آناناس درست میکنم و از همه 2018ـیها پذیرایی میکنم.خودت رو خسته نکن. رایش رو حذف میکنم صلاحیت نداره رای بده تو این تاپیک دیگه?
فکر کن gow 2018 یکی از بهترین های نسل (برای من به شخصه بعد از rdr2) که کامبتش بهترینه تاریخه بازی هاست کمتر رای بیاره ? فقط مونده زمین رو گاز بگیرم
خب بچه ها همه رای ها رو بندازید توی صندوق گاو نورس ! همه دور هم از آناناس ها لذت می بریم یه مو از خرس کندن غنیمته توی این اوضاع گرونیاگر 2018 برنده بشه من میرم باغ آناناس درست میکنم و از همه 2018ـیها پذیرایی میکنم.