X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا خیلی ها با GOW تو دوران کودکی خاطره دارن :D الکی ربطش ندین به اتفاقات اخیر TLOU 2. والا من خودم زمان PS2 از رو جاهلیت با GOW حال نمیکردم :D ولی بعد اینکه Collection بازی رو PS3
اومد فهمیدم عجب احمقی بودم :D من خودم به شخصه نماد PS رو بازی GOW میدونم تا اسم سونی یا PS میاد قیافه کریتوس میاد جلوم قضیه ریشه ای هست به چیزای دیگه ربطش ندین :D
به هر حال ، پرهیزکاری انسان رو از برچسب خوارج و اهل التبانی مصون نگه میداره، باشد که رستگار شوید

من قبل رای دادن فکر کردم الان تلو ۲۰ ۳۰ تایی جلوعه یهو دیدم کلا اختلافشون سه‌تاست :| دارین چیکار می‌کنین با خودتون؟ یه شاهکار ابدی که هر روز بیشتر از دیروز راجبش حرف زده میشه رو می‌خواین بزارین کنار به گاد رای بدین؟ :D تلو یه‌دونس تو این نظرسنجی و گاد دوتا نسخه دیگه هم هست ازش

از روز اول میدونستم یه همچین شرایطی پیش میاد:دی
اینکه پای یه سری بیگانه به تاپیک باز میشه ، که این مورد ابدا ایرادی نداره و حق مسلم بچه های بازی سنترعه که توی نظرسنجی شرکت کنن، ولی خب تا قبل از این نظرسنجی حقیقتا رای ها قلباً و نه از روی لجاجت داده می شد
استارتر تاپیک باتوجه به جو خوب تاپیک هیچگونه قانونی قرار ندادن ، ولی یه سریا دارن سواستفاده میکنن
اگر تگ داشتم قطعا پای یه سریا رو از تاپیک قطع میکردم چون تنها با ذهنیت برهم زدن تاپیک دارن کامنت میدن و جو خوبی که داشتیم رو از بین میبرن
(به ولله نه به خاطر اینکه فن کنسول خاصی باشن فقط به دلیل برهم‌ زدن نظم تاپیک)
لطف کنید همین یه تاپیکی که واسه ما مونده رو به گند نکشید
ممنون

من قبل رای دادن فکر کردم الان تلو ۲۰ ۳۰ تایی جلوعه یهو دیدم کلا اختلافشون سه‌تاست :| دارین چیکار می‌کنین با خودتون؟ یه شاهکار ابدی که هر روز بیشتر از دیروز راجبش حرف زده میشه رو می‌خواین بزارین کنار به گاد رای بدین؟ :D تلو یه‌دونس تو این نظرسنجی و گاد دوتا نسخه دیگه هم هست ازش

شما بازی های narrative-driven دوست داری ، دلیلش اینه

different strokes for different folks

آقا من خودم رفتم جاهای دیگه گفتم بیان به تلو رای بدن پس لطفا نظر سنجی رو تموم کنید و تلو رو به خاطر تقلب حذف کنید و گاو رو بیارین بالا با تشکر :D
حداقل رایت رو می‌دادی به tlou بعد اعتراف میکردی ❤️

شخصا هر دو بازی رو از به یاد موندنی‌ترین تجربیات زندگیم می‌دونم و خب یکی از مهم‌ترین دلایل خرید PS2 برام شرحه شرحه کردن دشمنای کریتوس بود‌. در واقع، بعد از پرنس ۲ و GoW 2، نسخه اول سومین بازی مورد علاقه من رو اون کنسول افسانه‌ای بود. اما خب TLoU حقیقتا اثر انقلابی‌ای بود برام و هنگام تجربش قشنگ از اون حجم از پیشرفت مدیوم هنری مورد علاقم لذت می‌بردم. از طرفی هنوز پارت دو رو بازی نکردم و از این خیانت جنجالی دراکمن خبر ندارم. در نتیجه، رای ما اودیسه فراموش‌نشدنی جول و الی :D

بازم میگم. دوستان عزیز به قوانین تاپیک توی پست اول به شدت دقت کنن. ما از روز اول همش داریم تعداد شرکت کننده ها، تعداد بازدید ها و تعداد جلو رفتن صفحات تاپیک رو چک میکنیم و هیچوقت روز دوم هر نظر سنجی، اینجور جهش نداشتیم توی همه مواردی که گفتم. این که یه سری از دوستان تازه اومدن رای دادن اصلا ایرادی نداره اما اینکه توی 4 ساعت ما نزدیک 50 تا رای داشتیم و تاپیک هم تقریبا 15 صفحه رفته جلو در حالی که روز دوم هست و باید تا حدودی آمار کاهش پیدا کنه، نشون میده که یه جار کار میلنگه. دیگه ما خودمون داریم میبینیم چی به چیه.

هیچ سودی از حذف شدن و بالا رفتن یه بازی به من و شما نمیرسه و فقط فان بودن جو رو از بین میره. پس بازم تکرار میکنم اگر موردی دیده بشه، هم نظر سنجی باطل اعلام میشه، همه با افراد خاطی برخورد میشه و هم دسترسی تمام افرادی که سابقه ترول و اخطار داشتن، به طور کامل از این تاپیک قطع میشه. 2تا مدیر و چند ناظم روی این تاپیک نظارت دارن. حتی ادمین سایت هم در جریانه. اینا رو گفتم که کسی سوء استفاده نکنه از موقعیت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or