اقا ولی جدا نرین خارج تاپیک تیم کشی کنین. همینجوری فانه که نظر خودتون باشه. جدی نکنین اگر یه زمانی دارین انجام میدین.فرقیم نداره کدوم جبهه
به هر حال ، پرهیزکاری انسان رو از برچسب خوارج و اهل التبانی مصون نگه میداره، باشد که رستگار شویداقا خیلی ها با GOW تو دوران کودکی خاطره دارن الکی ربطش ندین به اتفاقات اخیر TLOU 2. والا من خودم زمان PS2 از رو جاهلیت با GOW حال نمیکردم ولی بعد اینکه Collection بازی رو PS3
اومد فهمیدم عجب احمقی بودم من خودم به شخصه نماد PS رو بازی GOW میدونم تا اسم سونی یا PS میاد قیافه کریتوس میاد جلوم قضیه ریشه ای هست به چیزای دیگه ربطش ندین
من قبل رای دادن فکر کردم الان تلو ۲۰ ۳۰ تایی جلوعه یهو دیدم کلا اختلافشون سهتاست دارین چیکار میکنین با خودتون؟ یه شاهکار ابدی که هر روز بیشتر از دیروز راجبش حرف زده میشه رو میخواین بزارین کنار به گاد رای بدین؟ تلو یهدونس تو این نظرسنجی و گاد دوتا نسخه دیگه هم هست ازش
حداقل رایت رو میدادی به tlou بعد اعتراف میکردیآقا من خودم رفتم جاهای دیگه گفتم بیان به تلو رای بدن پس لطفا نظر سنجی رو تموم کنید و تلو رو به خاطر تقلب حذف کنید و گاو رو بیارین بالا با تشکر