X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقایون دارید چیکار میکنید با خودتون ؟!
الان توی دور های بعدی گاو 1 بیاد بالا بخوره به گاو 2 و گاو نورس که باید دو روز بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم از بس همه چی معلومه ! حداقل تلو بیاد بالا یه چالشی اون وسط مسط ها هست ، آخه جلوی اون دوتا گاو کی میاد مثلاً به 1 رای بده ؟ :دی بعد هی میایید خودتون پست میذارید این نظرسنجی رو اسکیپ کنید بریم بعدی ، همه چی مشخصه :دی

اهه :| باز تلو رد کرد که:|

خجالت بکشید که میخواید شروع یک حماسه رو اینجوری خدشه دار کنید:|

هی میگید تلو با سونی فلان کرد و بیسار کرد...
اینجوری حساب کنید، GOW شروع بازی های سینمایی و جدی شدن بوده، و دور شدن از سبک و سیاق بازی های کامپیوتری و ...:p همون U2 هم ادامه راه دو GOW موفقی بود که این راه رو به سونی نشون دادن:p

آقایون دارید چیکار میکنید با خودتون ؟!
الان توی دور های بعدی گاو 1 بیاد بالا بخوره به گاو 2 و گاو نورس که باید دو روز بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم از بس همه چی معلومه ! حداقل تلو بیاد بالا یه چالشی اون وسط مسط ها هست ، آخه جلوی اون دوتا گاو کی میاد مثلاً به 1 رای بده ؟ :دی بعد هی میایید خودتون پست میذارید این نظرسنجی رو اسکیپ کنید بریم بعدی ، همه چی مشخصه :دی

فینال دیگه نتیجه ش مهم نیست! مهم اینه ثابت کنیم GOW خفن ترین IP سونی بوده که فینالیست شده:-"
گرچه میخوره به U2 دیگه؟ اونم سخته:|

خجالت بکشید که میخواید شروع یک حماسه رو اینجوری خدشه دار کنید
داش
این ناجنس ها برمیدارن رفیق رفقاشون رو خبر میکنن که به لست رای بدن وگرنه لست رو چه به این غلطا که بخواد با کریتوس در بیفته

خجالت بکشید که میخواید شروع یک حماسه رو اینجوری خدشه دار کنید:|

هی میگید تلو با سونی فلان کرد و بیسار کرد...
اینجوری حساب کنید، GOW شروع بازی های سینمایی و جدی شدن بوده، و دور شدن از سبک و سیاق بازی های کامپیوتری و ...:p همون U2 هم ادامه راه دو GOW موفقی بود که این راه رو به سونی نشون دادن:p
نه شروعش RE4 بود

داش
این ناجنس ها برمیدارن رفیق رفقاشون رو خبر میکنن که به لست رای بدن وگرنه لست رو چه به این غلطا که بخواد با کریتوس در بیفته
والله به عنوان یک GOW فن...چیزی که میبینم کاملا برعکسه:))
وگرنه نبایو یهویی نتیجه اینجوری میشد:))
دیگه از حقیقت که نمیشه گذشت:دی
گرچه به طور کلی بلی... کسی نباید با کریتوس در بیفته:دی

---

@Un_Tlou
ربطی به سونی نداشت:p
گرچه دو ماه اختلاف چیزی نیستا:دی

درسته به خاطر رای یه سری از کاربر هایی که بعید بود اصلا تو این نظر سنجی شرکت کنن احساس ندامت و پشیمانی کنیم ولی دیگه دوستان یجوری برخورد نکنن که عرق شرم بریزیم! :D یه نگاهی به رای های TLOU هم بندازید چون فقط PS بازا بهش رای ندادن :D
GOW ـه دیگه خصوصا دو عنوان اولی استحقاق بالا اومدن تا جایی که بشه رو دارن :D
ولی واقعا یک درصد هم فکر نمیکردم GOW1 نسخه اول TLOU رو بتونه شکست بده این تنفر به دراکمن و TLOU2 داره کار دستش میده! :D

درسته به خاطر رای یه سری از کاربر هایی که بعید بود اصلا تو این نظر سنجی شرکت کنن احساس ندامت و پشیمانی کنیم ولی دیگه دوستان یجوری برخورد نکنن که عرق شرم بریزیم! :D یه نگاهی به رای های TLOU هم بندازید چون فقط PS بازا بهش رای ندادن :D
GOW ـه دیگه خصوصا دو عنوان اولی استحقاق بالا اومدن تا جایی که بشه رو دارن :D
ولی واقعا یک درصد هم فکر نمیکردم GOW1 نسخه اول TLOU رو بتونه شکست بده این تنفر به دراکمن و TLOU2 داره کار دستش میده! :D
بابا جدی جدی فکر می‌کنی تو شرایط طبیعی گاد می‌تونه ، تلو رو ببره؟؟؟

بابا جدی جدی فکر می‌کنی تو شرایط طبیعی گاد می‌تونه ، تلو رو ببره؟؟؟
نه
گفتم که
GOW2 یا GOW 2018 تو این فروم شاید... در شرایط به قول شما طبیعی

اقا خیلی ها با GOW تو دوران کودکی خاطره دارن :D الکی ربطش ندین به اتفاقات اخیر TLOU 2. والا من خودم زمان PS2 از رو جاهلیت با GOW حال نمیکردم :D ولی بعد اینکه Collection بازی رو PS3
اومد فهمیدم عجب احمقی بودم :D من خودم به شخصه نماد PS رو بازی GOW میدونم تا اسم سونی یا PS میاد قیافه کریتوس میاد جلوم قضیه ریشه ای هست به چیزای دیگه ربطش ندین :D

مسئله اینه که گاد ۱ اندازه گاد ۲۰۱۸ فشاری بر کسی وارد نکرده .... این نتیجه نظر سنجی رو تو تاریخ بازی سنتر مینویسن... تو رو خدا فقط رای دهنده ها رو نگاه :lol::lol::lol::lol:
شخص مورد نظر از کنسول دشمن?

اقا خیلی ها با GOW تو دوران کودکی خاطره دارن :D الکی ربطش ندین به اتفاقات اخیر TLOU 2. والا من خودم زمان PS2 از رو جاهلیت با GOW حال نمیکردم :D ولی بعد اینکه Collection بازی رو PS3
اومد فهمیدم عجب احمقی بودم :D من خودم به شخصه نماد PS رو بازی GOW میدونم تا اسم سونی یا PS میاد قیافه کریتوس میاد جلوم قضیه ریشه ای هست به چیزای دیگه ربطش ندین :D
لپ کلام رو گفتی داش
PS2 رو همه با کریتوس میشناسن و بس
توهین به ابهت حضرت هست امثال الی زیگولو بخوان باهاش در بیفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or