X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
رده بندی گاو ها

(GOW 2005=GOW II=GOW III=GOW COO=GOW GOS=GOW A > GOW 2018)

فکت :D
اصلا هیچکدوم از گاوها به صورت مطلق بر دیگری برتری نداره
یه فن اصیل هیچوقت بین بچه هاش فرق نمیزاره
اگر هم میگم گاو18 میاد تلو رو حذف میکنه سر خاطر گیمرهای نسل جدید که برگ هاشون با تجربه اش کامل ریخته:D
درواقع این فکته

آقا این که قبول نیست ؛ کل سری god داره با last2 مقایسه میشه:-??:| !!!

فداکاری جوئل و معصومیت الی تو نسخه یک، پر پر!!
گرافیک عجیبش، پر پر!!
روایت داستانش، پر پر!!
سارا ،.....پر پر :(:(

چه از نسخه ۲ بدتون بیاد چه خوشتون بیاد نسخه یک بیگناهه:x
.........
مشکل اینجاست بیشتر اونایی که بدشون میاد از یوتیوب دیدنش :D:|

کلا ببین یه هکر چه حاشیه هایی برای این بازی درست کرد، هر چند با گذشت زمان این هیتا تموم میشه و فقط روسیایی میمونه براشون :D

اگه هیتر نسخه ی دوم هم هستید باید با حمایت از شماره 1 نشونش بدید ، نذارید شاهکار بروس پایمال بشه :

View attachment 151343

بروس > نیل
داش اسی
مقایسه هایی که با علامت های بزرگ تر و کوچک تر هست (> یا <) کاملا در انحصار بنده هست
خواهشا با ذکر منبع استفاده بفرمایید
=))=))=))=))=))=))

اصلا هیچکدوم از گاوها به صورت مطلق بر دیگری برتری نداره
یه فن اصیل هیچوقت بین بچه هاش فرق نمیزاره
اگر هم میگم گاو18 میاد تلو رو حذف میکنه سر خاطر گیمرهای نسل جدید که برگ هاشون با تجربه اش کامل ریخته:D
این فکته درواقع
نه واقعا از گاو 2018 خوشم نمیاد !
ببین بازی خیلی خوبیه و شاهکار ولی گاو نیست
نه خشونت داره نه حماسی نه باس درست حسابی داره نه QTE داره نه صحنه های سینمایی پشم ریزون داره نه ارزش تکرار داره کلا هرچیزی که باعث میشد یک گاو پرست باشم رو زده نابود کرده حالا بچه داری و فاز پدر بودن این مسخره بازیارم میذارم کنار !
کاری که GOW 2018 با کریتوس کرد اگه لست بازی نکردید نخونید
لست دو با جوئل نکرد :D
تیر خلاص رو هم به اینا اضافه کنم نیمه جهان باز شدن :D

رامین داداش بزار همینجا گاو۱ کارو یه سره کنه
فردا روزی بخوره به 2018 وضعیت ناجور تر میشه واسه تلو:D
کلی کاربر داریم که تو این نسل تازه وارد عرصه شدن!
خود دانی:D:-??
مسئله اینه که گاد ۱ اندازه گاد ۲۰۱۸ فشاری بر کسی وارد نکرده .... این نتیجه نظر سنجی رو تو تاریخ بازی سنتر مینویسن... تو رو خدا فقط رای دهنده ها رو نگاه :lol::lol::lol::lol:

صبح 14 تا تلو جلو بود. الان یکی عقبه. بعد جالبه توی 3 ساعت اخیر تاپیک به طرز عجیبی 9 صفحه رفته جلو:D لعنتیا تقلب میکنین اینقدر ضایع نباشین آخه:D

اگر تلو ببازه، من و احسان استعفا میدیم و تاپیک رو میسپریم به علی ونوم و کوروش کبیر. آکیبا رو هم بن کنین. امیر علی هم تگشو تحویل بده.

مسئله اینه که گاد ۱ اندازه گاد ۲۰۱۸ فشاری بر کسی وارد نکرده .... این نتیجه نظر سنجی رو تو تاریخ بازی سنتر مینویسن... تو رو خدا فقط رای دهنده ها رو نگاه :lol::lol::lol::lol:
من جای PSفنا بودم با یه نگاه به رای دهنده های GOW 2005 خودمو تو یه تشت اسید حل میکردم. :-j

واقعا الان یه اسکرین تاریخی ازش میگیرم و تا ابد تو صورتتون میزنم :D خیانت کردید ، تو تاریخ بازیسنتر به عنوان خائنین ازتون یاد میشه :D

خوده خدا هم ظهور کنه باورش نمیشه لست این قدر رای اورده
=))=))=))=))=))
همین که تو، تو جبهه GOW هستی نشون میده این PSفنا چه خیانتی کردن به ناتی داگ و پارت ۱ :D

من دیگه حرفی ندارم ، دیگه خودشون فهمیدن چه اشتباهی کردن :D حالا برید به رای که دادید و خیانتی که کردید افتخار کنید :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or