اصلا هیچکدوم از گاوها به صورت مطلق بر دیگری برتری ندارهرده بندی گاو ها
(GOW 2005=GOW II=GOW III=GOW COO=GOW GOS=GOW A > GOW 2018)
فکت
مشکل اینجاست بیشتر اونایی که بدشون میاد از یوتیوب دیدنشآقا این که قبول نیست ؛ کل سری god داره با last2 مقایسه میشه !!!
فداکاری جوئل و معصومیت الی تو نسخه یک، پر پر!!
گرافیک عجیبش، پر پر!!
روایت داستانش، پر پر!!
سارا ،.....پر پر
چه از نسخه ۲ بدتون بیاد چه خوشتون بیاد نسخه یک بیگناهه
.........
داش اسیاگه هیتر نسخه ی دوم هم هستید باید با حمایت از شماره 1 نشونش بدید ، نذارید شاهکار بروس پایمال بشه :
View attachment 151343
بروس > نیل
نه واقعا از گاو 2018 خوشم نمیاد !اصلا هیچکدوم از گاوها به صورت مطلق بر دیگری برتری نداره
یه فن اصیل هیچوقت بین بچه هاش فرق نمیزاره
اگر هم میگم گاو18 میاد تلو رو حذف میکنه سر خاطر گیمرهای نسل جدید که برگ هاشون با تجربه اش کامل ریخته
این فکته درواقع
دادا اون 12>9 هم اینجا هم کاربرد داره؟داش اسی
مقایسه هایی که با علامت های بزرگ تر و کوچک تر هست (> یا <) کاملا در انحصار بنده هست
خواهشا با ذکر منبع استفاده بفرمایید
مسئله اینه که گاد ۱ اندازه گاد ۲۰۱۸ فشاری بر کسی وارد نکرده .... این نتیجه نظر سنجی رو تو تاریخ بازی سنتر مینویسن... تو رو خدا فقط رای دهنده ها رو نگاهرامین داداش بزار همینجا گاو۱ کارو یه سره کنه
فردا روزی بخوره به 2018 وضعیت ناجور تر میشه واسه تلو
کلی کاربر داریم که تو این نسل تازه وارد عرصه شدن!
خود دانی
من جای PSفنا بودم با یه نگاه به رای دهنده های GOW 2005 خودمو تو یه تشت اسید حل میکردم.مسئله اینه که گاد ۱ اندازه گاد ۲۰۱۸ فشاری بر کسی وارد نکرده .... این نتیجه نظر سنجی رو تو تاریخ بازی سنتر مینویسن... تو رو خدا فقط رای دهنده ها رو نگاه
بستگی به دوستان عزیزمون داره که کاری نکنن پای من به اینجا باز بشهدادا اون 12>9 هم اینجا هم کاربرد داره؟
همین که تو، تو جبهه GOW هستی نشون میده این PSفنا چه خیانتی کردن به ناتی داگ و پارت ۱خوده خدا هم ظهور کنه باورش نمیشه لست این قدر رای اورده