METRO_2034
کاربر سایت
چون واسه من بهترین نسخه سری U2 هست به همون رای دادم انتخاب راحتیه برعکس GOW رو کسی عاشقش باشه نمیتونه به راحتی بگه بهترین نسخه سری کدومه
شما صد تا عکس فلان از افرودایتی بزار من با یه عکس با حجاب کلوئی میشورم برهاصلا با وجود اسم کاربریت، نکنه به فکر U2 هم افتادی؟
==============================================
دوستان عزیز، فن های عزیز حاجیمون کریتوس
یک روز دیگر باقی مانده است!
نگذارید این لکه ننگ باقی بماند
نگذارید احسان/علی (من همچنان باور دارم که شما یکی هستید!) به اهدف شومشون برسن
من را مجبور نکنید عکس های «پاچه های» آفرودایتی و پرنسس پوسایدن رو بکوبم سر در تایپک!
شما صد تا عکس فلان از افرودایتی بزار من با یه عکس با حجاب کلوئی میشورم بره
چه لذتی داره اینجوری ناخون علی و احسان (و بقیه ی افرادی که به U2 رای دادن) و اینجوری کند! یعنی واقعا سزاوار چنین چیزی هستن!View attachment 150999
View attachment 151000
شیم آن یو ! اول لاست لگسی !!!چه لذتی داره اینجوری ناخون علی و احسان (و بقیه ی افرادی که به U2 رای دادن) و اینجوری کند! یعنی واقعا سزاوار چنین چیزی هستن!
@kaine
اول اینکه نام کاربریت رو درست کن، بعضی وقتا گزینه های پیشنهادی نمیاد دیگه نمیشه منشنت کرد
دوم اینکه طی آخرین تحقیقاتم اون gifی که گذاشتی اصلا نبود که حذف بشه
برای U4 تبلیغ فیک نکن دیگه اصلا U4 به همون بدون کلوئیش شاهکار شده
بلی خوب...شیم آن یو ! اول لاست لگسی !!!
لاست لگسی = DLC آنچارتد 4بلی خوب...
لاست لگسی که تو نظرسنجی نبود...بود؟
لاست لگسی=/= U4
نه... بازی رسما و شرعا Spin off بود!لاست لگسی = DLC آنچارتد 4
ازتون راضیم دوستان جدی اولش که نظر سنجی گذاشته شد، میخواستم ادمین رو منشن کنم که کلا این تالار بازیسنتر رو منهدم کنه که یه دفعه روزنه امیدی میون ابرهای سیاه دیدم
همش تبعیض، همش سوء استفاده از قدرت، همش نادیده گرفتن روح پاک یک کاینه سان
امتحان کن
Nopeنه... بازی رسما و شرعا Spin off بود!
قرار بود DLC باشه، ولی بزرگ تر شد...
مثل لفت بیهایند هم نبود که بگیم بعدا استند الون شد، کلهم اجمعین خارج از DLCست حسابش
نه اقاNope
دیگه هر کی ندونه خودت که باید بدونی ، خیلی شیک و مجلسی دور و ور دادن اطلاعات محتویات سیزن پس بازی گفتن بازی قراره DLC داستانی داشته باشه بعدشم که گفتن چون خیلی کامل و حسابی روش کار شده و در حد یه بازی کامله به صورت جدا هم منتشر میکنیم طبیعتاً کسی که سیزن پس داشته مثل هزار تا محتویات دیگه اینم بازیش کرده همونطور که Blood and Wine و Hearts of Stone بازی جدا گانه نیستن و کسی به اینا نمیگه بازی جدا و یه نسخه ی جدید ، همشون میشن همون Witcher 3 حالا امثال اوبی سافت و EA و یه مشت دزد دریایی دیگه تعریف DLC داستانی رو گذاشتن کندن از بازی و فرو کردن یه سری فچ کوئست و محتوای مفید یکی دو ساعته با قیمت سیزن پس ، بحثش چیز دیگه ایه