X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اصلا با وجود اسم کاربریت، نکنه به فکر U2 هم افتادی؟:D

==============================================
دوستان عزیز، فن های عزیز حاجیمون کریتوس

یک روز دیگر باقی مانده است!:D:|

نگذارید این لکه ننگ باقی بماند:D

نگذارید احسان/علی (من همچنان باور دارم که شما یکی هستید!:D) به اهدف شومشون برسن:D

من را مجبور نکنید عکس های «پاچه های» آفرودایتی و پرنسس پوسایدن رو بکوبم سر در تایپک!:D
شما صد تا عکس فلان از افرودایتی بزار من با یه عکس با حجاب کلوئی میشورم بره :D

شما صد تا عکس فلان از افرودایتی بزار من با یه عکس با حجاب کلوئی میشورم بره :D

اتفاقا افرودایتی عکس با حجاب هم داره!:D

ولی جدا از شوخی، من که صدسال کلوئی رو با افرودایتی عوض نمی کنم:x ؛ مخصوصا تو The Lost Legacy که خیلی گوگولی بود:D

(عکس های افرودایتی را آماده می کند که تا تایپک را به خون بکشد؛ زیرا آبروی حاجیمون کریتوس در میان است!:D)

View attachment 150999

View attachment 151000

اینم برای @Jill_Valentine , @Timeless One , @Akiba و باقی عزیزانی که رأیشون رو به صندق درست انداختن
View attachment 151002
چه لذتی داره اینجوری ناخون علی و احسان (و بقیه ی افرادی که به U2 رای دادن) و اینجوری کند! :x یعنی واقعا سزاوار چنین چیزی هستن! :x

@kaine
اول اینکه نام کاربریت رو درست کن، بعضی وقتا گزینه های پیشنهادی نمیاد دیگه نمیشه منشنت کرد:|

دوم اینکه طی آخرین تحقیقاتم اون gifی که گذاشتی اصلا نبود که حذف بشه:-"
برای U4 تبلیغ فیک نکن دیگه:-" اصلا U4 به همون بدون کلوئیش شاهکار شده>:)

کیلزون 2 از جنس فوران مواد مذاب از مجارهای آتش قشان ، سونامی و زمین لرزه و ایجاد جزایر جدید زیر دریا، طغیان رودخانه میسیسیپی و دیگر خشم های طبیعته.
اگر شما به صورت خود به خودی عظمت این اتفاقات رو درک نمیکنی و میخوای پشت فوران مواد مذاب و طغیان رودخانه میسیسیپی یک شخصیت پردازی و داستانی هم باشه، مشخصا از خاسرینید.

این رو گفتم طرفداران کیلزون بتونند ازش استفاده کنند
ما را چه به دره های سرسبز و رنگین کمون و چیک چیک پرندگان! (آنچارتد)

یکی از سربلندی های این انجمن بوده قطعا بالا اومدن کیلزون 2 :دی

چه لذتی داره اینجوری ناخون علی و احسان (و بقیه ی افرادی که به U2 رای دادن) و اینجوری کند! :x یعنی واقعا سزاوار چنین چیزی هستن! :x

@kaine
اول اینکه نام کاربریت رو درست کن، بعضی وقتا گزینه های پیشنهادی نمیاد دیگه نمیشه منشنت کرد:|

دوم اینکه طی آخرین تحقیقاتم اون gifی که گذاشتی اصلا نبود که حذف بشه:-"
برای U4 تبلیغ فیک نکن دیگه:-" اصلا U4 به همون بدون کلوئیش شاهکار شده>:)
شیم آن یو ! اول لاست لگسی !!! :|

لاست لگسی = DLC آنچارتد 4
نه... بازی رسما و شرعا Spin off بود! :دی
قرار بود DLC باشه، ولی بزرگ تر شد...

مثل لفت بیهایند هم نبود که بگیم بعدا استند الون شد، کلهم اجمعین خارج از DLCست حسابش :دی

ازتون راضیم دوستان:D جدی اولش که نظر سنجی گذاشته شد، میخواستم ادمین رو منشن کنم که کلا این تالار بازیسنتر رو منهدم کنه:|:D که یه دفعه روزنه امیدی میون ابرهای سیاه دیدم:D

تو که میدونی قطعا نتیجه اونجوری که باید، نشه ....... ! آره خلاصه :D

همش تبعیض، همش سوء استفاده از قدرت، همش نادیده گرفتن روح پاک یک کاینه سان

من صرفا خواستم یادآوری کنم با کی همیار باشی :D
که خوبه خودت میدونی .... :D

62 به 45 جلو هستیم!

کیف کردم و ایمان اوردم دنیا هنوز قشنگی های خودشو داره :Arrowd:

View attachment 151013

خجالت باید بکشیم که این شده وضع سایت ! جای ابی باید بنت کرد ?

امتحان کن :D

میدونی Ace Combat Zero وسط بازی تصمیم میگرفتن اوضاع داخلی خوب نیست 7 تا Nuke زدن وسط خودشون :D
حالا خلاصه میخوای شروع کنیم ببینیم کی زنده میمونه ؟ :D

نه... بازی رسما و شرعا Spin off بود! :D
قرار بود DLC باشه، ولی بزرگ تر شد...

مثل لفت بیهایند هم نبود که بگیم بعدا استند الون شد، کلهم اجمعین خارج از DLCست حسابش :D
Nope :D
دیگه هر کی ندونه خودت که باید بدونی ، خیلی شیک و مجلسی دور و ور دادن اطلاعات محتویات سیزن پس بازی گفتن بازی قراره DLC داستانی داشته باشه :D بعدشم که گفتن چون خیلی کامل و حسابی روش کار شده و در حد یه بازی کامله به صورت جدا هم منتشر میکنیم :D طبیعتاً کسی که سیزن پس داشته مثل هزار تا محتویات دیگه اینم بازیش کرده :D همونطور که Blood and Wine و Hearts of Stone بازی جدا گانه نیستن و کسی به اینا نمیگه بازی جدا و یه نسخه ی جدید ، همشون میشن همون Witcher 3 :D حالا امثال اوبی سافت و EA و یه مشت دزد دریایی دیگه تعریف DLC داستانی رو گذاشتن کندن از بازی و فرو کردن یه سری فچ کوئست و محتوای مفید یکی دو ساعته با قیمت سیزن پس ، بحثش چیز دیگه ایه :D

Nope :D
دیگه هر کی ندونه خودت که باید بدونی ، خیلی شیک و مجلسی دور و ور دادن اطلاعات محتویات سیزن پس بازی گفتن بازی قراره DLC داستانی داشته باشه :D بعدشم که گفتن چون خیلی کامل و حسابی روش کار شده و در حد یه بازی کامله به صورت جدا هم منتشر میکنیم :D طبیعتاً کسی که سیزن پس داشته مثل هزار تا محتویات دیگه اینم بازیش کرده :D همونطور که Blood and Wine و Hearts of Stone بازی جدا گانه نیستن و کسی به اینا نمیگه بازی جدا و یه نسخه ی جدید ، همشون میشن همون Witcher 3 :D حالا امثال اوبی سافت و EA و یه مشت دزد دریایی دیگه تعریف DLC داستانی رو گذاشتن کندن از بازی و فرو کردن یه سری فچ کوئست و محتوای مفید یکی دو ساعته با قیمت سیزن پس ، بحثش چیز دیگه ایه :D
نه اقا
برای بازی کردن اونا باید Witcher اصلی هم داشته باشی... این میشد جداگانه هم خریداری کرد.
رسما اسپین افهه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or