vaan 2
کاربر سایت
به امید اینکه یکی زنده بمونه زدی کشتیش؟به این امید که گاو ۳ بیاد بالا به آنچارتد ۲ رای دادم
به امید اینکه یکی زنده بمونه زدی کشتیش؟به این امید که گاو ۳ بیاد بالا به آنچارتد ۲ رای دادم
جیفو حال کردی
طناب بازی؟ خاله بازی؟آره ، همونه که ترولش می کردی پس طناب بازی و خاله ها و ...
بابا خداییش نیست حتی تک تک مکانیک های گیم پلیش هم همونه
بابا فیفا ها یک عدد عوض میکنن بازی جدید حساب میشهبابا خداییش نیست حتی تک تک مکانیک های گیم پلیش هم همونه
من اصلا دوس نداشتم تو این نظرسنجی شرکت کنم.به امید اینکه یکی زنده بمونه زدی کشتیش؟
نه از اون نظر قشنگ گیم پلی همونه ، چمیدونم اسلاید و گرپلینگ هوک و همه چیز چیزی که توی همه ی DLC ها اتفاق می افته و همون بازی اصلی هستن در قالب یه چیز متفاوت تر یا یه کرکتر دیگه نمی دونم دقیق چه جوری باید توضیحش بدمعه به مکانیک بازی چه ربطی داره؟ پس الان باید گیرز 4 و 5 رو یه بازی حساب کنیم یا مثلا GT5 , 6 چون مکانیکشون یکیه. همین اسپایدر من مایلز مورالس هم همینه دیگه یه بازی کاملا جداست. لاست لگسی بازی کوچکتری بود و با خرج کمتر ساخته شد و قیمتش هم پایینتر بود. DLC یعنی محتوای قابل دانلود. لاست لگسی حتی فیزیکی رلیز شده
طناب بازی؟ خاله بازی؟
WTF Man
مرد حسابی داری در مورد چی حرف میزنی!
طناب رو کلا که من دوست داشتم
من بیشتر مشکلم با Pacing اش بود+ پلتفرمینگ اش خیلی خسته کننده برام میشد.
بابا فیفا ها یک عدد عوض میکنن بازی جدید حساب میشه
حالا این کلا مراحل و داستان جدیدن
الله اکبر ! این منطق رو به مرغ پخته بگی خندش میگیره !?به این امید که گاو ۳ بیاد بالا به آنچارتد ۲ رای دادم
نزار قربونت برم این سطح از حماسه و قدرت به درد اینا نمیخوره بزار با همون بچه سوسول حال کنن
ایشالا بعدا سر فرصت جبران میکنهاوه اوه اوه، کچل بد عقب افتاده
این حرفیه که همه بازنده ها میزننایشالا بعدا سر فرصت جبران میکنه
این سری رو آوانس دادیم که بقیه هم یه نماینده داشته باشن