X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
ای جان ای جان خودِ خائن بزرگش اومد :D چقدر منتظر بودم که بیایی تا حلالت کنم با اون ننه من غریبم بازیات سر حذف کردن آنچارتد 4 :D دقیقاً سر همین نظرسنجی منتظرت بودم ببینم خالی بستی آنچارتد 2 عشق است و فلان یا نه :D
احسان مسئله اینجاست من عاشق گاو ۳ ام.خیلی بیشتر از گاو ۲۰۱۸ و بقیه گاوها.(همین الانم رو کنسولم دارمش) :((آنچارتد ۲ ام که با اختلاف بهترین نسخه سریه برای من :((
نمیدونم چیکار کنم.سخترین انتخاب زندگیم در ۲۸ سال عمرم:((
باید بیشتر فکر کنم الان رای نمیدم:((

احسان مسئله اینجاست من عاشق گاو ۳ ام.خیلی بیشتر از گاو ۲۰۱۸ و بقیه گاوها.(همین الانم رو کنسولم دارمش) :((آنچارتد ۲ ام که با اختلاف بهترین نسخه سریه برای من :((
پاشو بیا برو به آنچارتد 2 رای بده اون گندی که سر 4 زدی رو بشوره ببره :دی بدو تا ندادم دکمه ی بن از تاپیکتو بزنن :دی

@Timeless One

میشه اینو بن کنی؟
تگش کردی جای اینکه ابی رو بن کنه افتاده به جون ما:(
@voldmort برات متاسفم ! این بود ارزش ها ؟
جان خودم فقط و فقطططط سر اینکه ۳ تا گاو داریم و تمام انچارتدها به گاج رفتن این سری گفتم بزار u2 بیاد بالا جذاب تر شه، نترس اون بالا قشنگ شرحه شرحه میشه رو به رو حاجیمون :D
کلی هم گیف و داستان واسش اماده کردم تو فکر نباش >:):Smoke1:

برنده نهایی که بلادبورنه ? دنبال نایب قهرمانی باشین:D

r0u5_yeah-ok-kid.jpg

پاشو بیا برو به آنچارتد 2 رای بده اون گندی که سر 4 زدی رو بشوره ببره :D بدو تا ندادم دکمه ی بن از تاپیکتو بزنن :D

کی میخواد بنشون کنه ؟ :|
Under protection هستن. شما ها باید بترسین ?

تگش کردی جای اینکه ابی رو بن کنه افتاده به جون ما:(

جان خودم فقط و فقطططط سر اینکه ۳ تا گاو داریم و تمام انچارتدها به گاج رفتن این سری گفتم بزار u2 بیاد بالا جذاب تر شه، نترس اون بالا قشنگ شرحه شرحه میشه رو به رو حاجیمون :D
کلی هم گیف و داستان واسش اماده کردم تو فکر نباش >:):Smoke1:

آبی که رفته بر نمیگرده برادر :D شمشیر رو از رو کشیدی :D

نشون بده که در آخر تصمیم درست رو میگیری

باو لعنتیا هر 4تا گاد توی این مرحله هستن:D چی از جون بقیه میخوایین؟:D
خواستار حضور GOW A و COO و مخصوصا GOS هم توی این مرحله میبودیم:|
و همینطور بالا رفتن GOW III از اینجا:|

انقدر فن های منطقی و قانعی هستیم! :دی

انقدر فن های منطقی و قانعی هستیم! :D
من هنوز نفهمیدم تو چجوری 11 ساله توی بازیسنتری و بن نشدی. اگر اون روز اول مدیرا متوجه خطر بالقوه تو میشدن، باید همونجا IP بنت میکردن نه اینکه الان ریشه دوونده باشی به اعماق سایت و نشه کاریت کرد:|:D

پ.ن: @Timeless One

لیاقتت همین آکیبا و ابی هستن/:):D

من هنوز نفهمیدم تو چجوری 11 ساله توی بازیسنتری و بن نشدی. اگر اون روز اول مدیرا متوجه خطر بالقوه تو میشدن، باید همونجا IP بنت میکردن نه اینکه الان ریشه دوونده باشی به اعماق سایت و نشه کاریت کرد:|:D
علی تا اطلاع ثانوی بهش رحم کنید:)) :>

انقدر فن های منطقی و قانعی هستیم! :D
امیر فقط اینجاش:)))))

150956

خندش اینجاس دقیقا تو جمله بعدیش بازم همینجوری صداش زد=))

مدیر آنچارتد پسند هم داریم :Shrewd:

میخوای امتحان کنیم ؟ ?

ابی متاسفانه شیطان میره تو جلدش بعضی وقتا !
ولی به من باشه کل نیمه نهایی باید بشه GOW 1 و 2 و 3 و 2018
که در آخر 2018 هم اول شه. من که میگم نتیجه ای جز این یا تقلبه یا مشکل سیستمه باید از اول رای بگیریم ! ?

کسی هست که قبول نداشته باشه GOW III حداقل بین شماره های اصلی و 2018 ضعیف ترین GOW بود ؟
بله هست :D رو چه حسابی ضعیف ترین بود ! مثلا چطوری گاد1 از گاد3 میتونه بهتر باشه ؟
کلا GOW عجیب غریبه هر کسی یه نسخه براش بهترینه چون همشون در یه حد خفنی هستن به قول امیرآکیبا که برا همشون = گذاشت

یه نصف روزی بن شدم:-" سر معرفی نشدن کراش تو E3 :))

ولی قدرم رو نمیدونید:( فن به این آرومی و منطقی کجا دیدید آخه! :دی آزارم به کسی نمیرسه اصلا :p

اما مگه غیر از حقیقت گفتم؟ تو این مرحله تمام GOWها باید حضور میداشتن...ولی چه کنیم که دوتا خائن مسئول برگذاری مسابقات شدن:-"

ولی خدایی چجوری روتون میشه به GOW III رای ندید؟ واقعا میگید U2 > GOW III ؟ :| چنین دیدگاهی اصلا قابل درک هم نیست حتی:-" باشد که مربع مربع مثلث بر سرتان فرود بیاید! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or