X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
در راستای اینکه U2 بهترین U نیست (U4>U3>U2>U1 )
View attachment maili-kohan-gif.mp4

سلطان خائنین اینجا خوابیده بعد شلنگو گرفتین روی من و علی @Safety & Peace :D سر آنچارتد 4 همین پیمان شکنان اومدن گفتن آنچارتد 4 که بهترین نیست توی سری ، فعلاً به کیلزون 2 رای میدیم ، بعد موقع نظرسنجی آنچارتد 2 که رسید حسابی هوای بهترین نسخه ی سری رو خواهیم داشت :D حالا سر آنچارتد 2 یهویی آنچارتد 4 میشه بهترین نسخه ی سری :D آخه لعنتیا من سر به کدوم بیابون بذارم ؟ :D

اول چند صفحه رفتم عقب ولی پیداش نکردم
بازم دمت گرم
یه کم بییییییشتر از چند صفحه عقب بود :دی ماشالا بچه ها سنگ تموم میذارن یهو 10 تا 10 تا صفحه میره جلو :D
خواهش می شود :دی

در راستای اینکه U2 بهترین U نیست (U4>U3>U2>U1 ) و اینکه GOWها همشون شاهکارن ( GOW I = GOW II = GOW III = GOW GOS = GOW 2018 )
و به طور کلی GOW بین تمام بازی های این نظرسنجی، بالاترین و بهترین و خفن ترین هست، پس رای ما مشخصه! GOW III !
لذت بخش ترین باس راش دنیا>:) (و البته بهترین انتخاب برای پایان داستان 3~4 بازی قبلش! هرچیزی جز این میبود داستان کلاهمان میرفت تو هم:| مخصوصا اون ایده جفی که فرای ناامید کننده میبود! )

همون اپنینگ GOW III کلهم اجمعین U2 رو میخوره میبره>:):D

یعنی شرم کنید اگر لذت تجربه ی ترکوندن پوسایدون رو کشیدید و باز به چیزی جز GOW III رای میدید:|

---

@benjohn
از هر زاویه ای نگاه میکنم، افرودایته>کلوئی :D
از هر زاویه ای بهش نگاه میکنم سلیقه من> سلیقه تو

دقت کردین اگه گاد 3 حذف شه با توجه به حذف شدن احتمالی گاد1 جلوی لست و اینکه دوتا گاد دیگه بهم خوردن فقط یه گاد میره مرحله بعد؟ :|
زشته بخدا بین 16 تا گیم برتر PS فقط یدونه گاد باشه.:((
بسشه دیگه ، تازه زیاد هم هست :دی بابا دور های بعدی یک چهارم و نیمه نهاییه ! مگه همش چندتا بازی میاد بالا که 2-3 تاش هم بخواد گاو باشه :دی همون 1 گاو بسه ، 2018 رو بکشید بالا عالیه :دی

پس یعنی Infamous second son>سه گانه گاد؟ :|
این بیچاره که دوتاش به زور اومدن بالا همون دوتا هم خوردن به هم باز یکیشون حذف شد :دی دور بعدی هم بعیده شانسی داشته باشه در مقابل برنده ی این گروه :دی ولی گاو 4 تا داریم الان :دی

این بیچاره که دوتاش به زور اومدن بالا همون دوتا هم خوردن به هم باز یکیشون حذف شد :D دور بعدی هم بعیده شانسی داشته باشه در مقابل برنده ی این گروه :D ولی گاو 4 تا داریم الان :D
مشکل اینجاست که انچ 2 بهترین نسخه سریه و انصافا اگه بیاد بالا ناراحت نمیشم ولی سر سه گانه گادو بدجور دارین زیر اب میکنین=((
لامصب جام جهانی 2018 تو یک چهارم اینقد شگفتی ساز نداشت که این مسابقات داره :D(منظورم انچ 2 نیست)

من واقعا نمیتونم از بین این دو بازی انتخاب کنم :((
ای جان ای جان خودِ خائن بزرگش اومد :دی چقدر منتظر بودم که بیایی تا حلالت کنم با اون ننه من غریبم بازیات سر حذف کردن آنچارتد 4 :دی دقیقاً سر همین نظرسنجی منتظرت بودم ببینم خالی بستی آنچارتد 2 عشق است و فلان یا نه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or