براکت کامل رو گذاشتیم دیگه وقتی دور اول تموم شد
X Vs. Y: Round 2 - Best of PS: Eighth Finals Round II
اول چند صفحه رفتم عقب ولی پیداش نکردم
بازم دمت گرم
براکت کامل رو گذاشتیم دیگه وقتی دور اول تموم شد
X Vs. Y: Round 2 - Best of PS: Eighth Finals Round II
با اینکه باهات موافقم.از هر زاویه ای نگاه میکنم، افرودایته>کلوئی
View attachment maili-kohan-gif.mp4در راستای اینکه U2 بهترین U نیست (U4>U3>U2>U1 )
یه کم بییییییشتر از چند صفحه عقب بود ماشالا بچه ها سنگ تموم میذارن یهو 10 تا 10 تا صفحه میره جلواول چند صفحه رفتم عقب ولی پیداش نکردم
بازم دمت گرم
از هر زاویه ای بهش نگاه میکنم سلیقه من> سلیقه تودر راستای اینکه U2 بهترین U نیست (U4>U3>U2>U1 ) و اینکه GOWها همشون شاهکارن ( GOW I = GOW II = GOW III = GOW GOS = GOW 2018 )
و به طور کلی GOW بین تمام بازی های این نظرسنجی، بالاترین و بهترین و خفن ترین هست، پس رای ما مشخصه! GOW III !
لذت بخش ترین باس راش دنیا (و البته بهترین انتخاب برای پایان داستان 3~4 بازی قبلش! هرچیزی جز این میبود داستان کلاهمان میرفت تو هم مخصوصا اون ایده جفی که فرای ناامید کننده میبود! )
همون اپنینگ GOW III کلهم اجمعین U2 رو میخوره میبره
یعنی شرم کنید اگر لذت تجربه ی ترکوندن پوسایدون رو کشیدید و باز به چیزی جز GOW III رای میدید
---
@benjohn
از هر زاویه ای نگاه میکنم، افرودایته>کلوئی
بسشه دیگه ، تازه زیاد هم هست بابا دور های بعدی یک چهارم و نیمه نهاییه ! مگه همش چندتا بازی میاد بالا که 2-3 تاش هم بخواد گاو باشه همون 1 گاو بسه ، 2018 رو بکشید بالا عالیهدقت کردین اگه گاد 3 حذف شه با توجه به حذف شدن احتمالی گاد1 جلوی لست و اینکه دوتا گاد دیگه بهم خوردن فقط یه گاد میره مرحله بعد؟
زشته بخدا بین 16 تا گیم برتر PS فقط یدونه گاد باشه.
برنده نهایی که بلادبورنه ? دنبال نایب قهرمانی باشینGOW2018 هم اگر کلا اول نشه که رای گیری تعطیل میشه بر میگردیم از اول ?
پس یعنی Infamous second son>سه گانه گاد؟بسشه دیگه ، تازه زیاد هم هست بابا دور های بعدی یک چهارم و نیمه نهاییه ! مگه همش چندتا بازی میاد بالا که 2-3 تاش هم بخواد گاو باشه همون 1 گاو بسه ، 2018 رو بکشید بالا عالیه
این بیچاره که دوتاش به زور اومدن بالا همون دوتا هم خوردن به هم باز یکیشون حذف شد دور بعدی هم بعیده شانسی داشته باشه در مقابل برنده ی این گروه ولی گاو 4 تا داریم الانپس یعنی Infamous second son>سه گانه گاد؟
مشکل اینجاست که انچ 2 بهترین نسخه سریه و انصافا اگه بیاد بالا ناراحت نمیشم ولی سر سه گانه گادو بدجور دارین زیر اب میکنیناین بیچاره که دوتاش به زور اومدن بالا همون دوتا هم خوردن به هم باز یکیشون حذف شد دور بعدی هم بعیده شانسی داشته باشه در مقابل برنده ی این گروه ولی گاو 4 تا داریم الان
حداقل 2 تا گاد تو یک چهارمباو لعنتیا هر 4تا گاد توی این مرحله هستن چی از جون بقیه میخوایین؟
ای جان ای جان خودِ خائن بزرگش اومد چقدر منتظر بودم که بیایی تا حلالت کنم با اون ننه من غریبم بازیات سر حذف کردن آنچارتد 4 دقیقاً سر همین نظرسنجی منتظرت بودم ببینم خالی بستی آنچارتد 2 عشق است و فلان یا نهمن واقعا نمیتونم از بین این دو بازی انتخاب کنم