یعنی اگه با همین 1 رای، ss بره بالا .... خون پاک Cole حیف میشه ، شرم کنید
کی ؟! کجا ؟! من ؟! من از این گناه های کبیره نمیکنماینفمس 2 رو با خونسردی تمام حذف کردید که بهترین شماره ی سری بود بعد برای ما از مظلومیت 1 میگید
خودش و احساس چه طور میتونن دستشون توی یه کاسه باشه؟ مثلاً ممکنه من با خودم دستم توی یه کاسه باشه؟ البته میشه اما اون معنایی که مد نظر تو هست رو نمیده.یعنی میخوای بگی این همه دم از خائن بودن احسان میزنی، همش کشکه و آخرش اون خیانت کار خودتی و دستت با احسان تو یه کاسه ست؟
رندان تشنه لب را آبی نمیدهد کسسه مسلمان که بخوان حق رو به حقدار برسونن، یعنی توی این انجمن پیدا نمیشه؟!
نمیشه گفت بازی آندرریت بوده. مثلا اگر این بازی نمره ۷ گرفته باشه و یه بازی بهتر که اونم همین کارو میکنه (در اینجا شمارههای قبلی و بازیهای خز و خیل دیگهای مثل پروتوتایپ) و ۸ گرفته باشه،من دو نسخه اول Infamous رو بازی نکردم، ولی خیلی از Second Son و همینطور First Light خوشم اومد.
اگه بخوام دو تا بازی آندرریتد این نسل رو انتخاب کنم، در کنار Batman: Arkham Knight که حقش خورده شد، به نظرم Second Son هم خیلی مظلوم واقع شد. بازی گیمپلی لذتبخش و فانی داشت و تنوع قدرتهاش هم محشر بود و هرکدوم به تنهایی میتونستن یه بازی رو پوشش بدن، چه برسه به اینکه کنار همدیگه توی یه بازی قابل استفاده باشن.
کلاً به نظرم یه جورایی قربانی انتشارش توی اوایل نسل شد. نمیدونم جریان چیه که به جز موارد خیلی خاص، اکثر بازیهایی که اوایل هر نسل منتشر میشن از نظر امتیاز بهشون کملطفی میشه. مثلاً همین SS اگه بدون هیچ تفاوتی اواخر ۲۰۱۴ میاومد، چند نمرهای بالاتر از این میگرفت از نظر بنده!
در مورد شخصیت اصلی موافقم. چیز زیاد خاصی نداشت و فقط به زور میخواستن یه حالت کول و بامزهای داشته باشه که به نظرم موفق نبودن. ولی گیمپلی بازی رو خیلی دوست داشتم و حس مفرح و جالبی برام داشت. مثلا همون Protoytpe که گفتی، برای سلیقه من یه ذره شل و ول بود و اون حسی که باید میداد رو نمیداد، ولی SS در حدی برام لذتبخش بود که بعد از تموم شدنش سریع رفتم دور دوم.نمیشه گفت بازی آندرریت بوده. مثلا اگر این بازی نمره ۷ گرفته باشه و یه بازی بهتر که اونم همین کارو میکنه (در اینجا شمارههای قبلی و بازیهای خز و خیل دیگهای مثل پروتوتایپ) و ۸ گرفته باشه،
دیگه این اندرریت نیست
فقط گرافیک این بهتر بود (انصافاً خیلی بهتر بود). بقیهاش خیلی لوس و یخ و تکراری. شخصیت اول ماست و غیر کاریزماتیک که سم همچین بازیهاییه.
کی ؟! کجا ؟! من ؟! من از این گناه های کبیره نمیکنم
شما هم قبل از اینکه دیر بشه ، دست به کار بشید !
تن Cole تو گور داره میلرزه
اونم وقتی بازیایی مثل عنچارتد 4 و مگس 4 حذف شدن
مگس 4 باید توی گروه اینفیموسها میبودهمین که 2 رو حذف کردید رفت کار تموم شد بذار آروم بخوابه بیدارش نکن
===
آخ آخ حالا که بحثش شد یه کم با روح و روان امیر بازی کنیم @Akiba
View attachment 150860