X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اینفمس 2 رو با خونسردی تمام حذف کردید که بهترین شماره ی سری بود :D بعد برای ما از مظلومیت 1 میگید :D
کی ؟! کجا ؟! من ؟! من از این گناه های کبیره نمیکنم :-":D
شما هم قبل از اینکه دیر بشه ، دست به کار بشید !:-"
تن Cole تو گور داره میلرزه :-<

یعنی میخوای بگی این همه دم از خائن بودن احسان میزنی، همش کشکه و آخرش اون خیانت کار خودتی و دستت با احسان تو یه کاسه ست؟ :-"
خودش و احساس چه طور می‌تونن دستشون توی یه کاسه باشه؟ مثلاً ممکنه من با خودم دستم توی یه کاسه باشه؟ البته میشه اما اون معنایی که مد نظر تو هست رو نمیده.
برای همه روشن شده که این سه نفر در واقع یک نفر هستن.
سه مسلمان که بخوان حق رو به حقدار برسونن، یعنی توی این انجمن پیدا نمیشه؟!:(
رندان تشنه لب را آبی نمی‌دهد کس
گویی ولی‌شناسان رفتند از این ولایت
من دو نسخه اول Infamous رو بازی نکردم، ولی خیلی از Second Son و همین‌طور First Light خوشم اومد. :D
اگه بخوام دو تا بازی آندرریتد این نسل رو انتخاب کنم، در کنار Batman: Arkham Knight که حقش خورده شد، به نظرم Second Son هم خیلی مظلوم واقع شد. بازی گیم‌پلی لذت‌بخش و فانی داشت و تنوع قدرت‌هاش هم محشر بود و هرکدوم به تنهایی می‌تونستن یه بازی رو پوشش بدن، چه برسه به اینکه کنار همدیگه توی یه بازی قابل استفاده باشن.
کلاً به نظرم یه جورایی قربانی انتشارش توی اوایل نسل شد. نمی‌دونم جریان چیه که به جز موارد خیلی خاص، اکثر بازی‌هایی که اوایل هر نسل منتشر میشن از نظر امتیاز بهشون کم‌لطفی میشه. :D مثلاً همین SS اگه بدون هیچ تفاوتی اواخر ۲۰۱۴ می‌اومد، چند نمره‌ای بالاتر از این می‌گرفت از نظر بنده!
نمیشه گفت بازی آندرریت بوده. مثلا اگر این بازی نمره ۷ گرفته باشه و یه بازی بهتر که اونم همین کارو می‌کنه (در اینجا شماره‌های قبلی و بازی‌های خز و خیل دیگه‌ای مثل پروتوتایپ) و ۸ گرفته باشه،
دیگه این اندرریت نیست:دی
فقط گرافیک این بهتر بود (انصافاً خیلی بهتر بود:دی). بقیه‌اش خیلی لوس و یخ و تکراری. شخصیت اول ماست و غیر کاریزماتیک که سم همچین بازی‌هاییه.

نمیشه گفت بازی آندرریت بوده. مثلا اگر این بازی نمره ۷ گرفته باشه و یه بازی بهتر که اونم همین کارو می‌کنه (در اینجا شماره‌های قبلی و بازی‌های خز و خیل دیگه‌ای مثل پروتوتایپ) و ۸ گرفته باشه،
دیگه این اندرریت نیست:D
فقط گرافیک این بهتر بود (انصافاً خیلی بهتر بود:D). بقیه‌اش خیلی لوس و یخ و تکراری. شخصیت اول ماست و غیر کاریزماتیک که سم همچین بازی‌هاییه.
در مورد شخصیت اصلی موافقم. :دی چیز زیاد خاصی نداشت و فقط به زور می‌خواستن یه حالت کول و بامزه‌ای داشته باشه که به نظرم موفق نبودن. ولی گیم‌پلی بازی رو خیلی دوست داشتم و حس مفرح و جالبی برام داشت. مثلا همون Protoytpe که گفتی، برای سلیقه من یه ذره شل و ول بود و اون حسی که باید می‌داد رو نمی‌داد، ولی SS در حدی برام لذت‌بخش بود که بعد از تموم شدنش سریع رفتم دور دوم.
کلا به نظرم Prototype که ۷۸،۷۹ باشه، این باید می‌رفت طرف ۸۵ اینا. ولی به هر حال بحث سلیقه هست دیگه. :دی

کی ؟! کجا ؟! من ؟! من از این گناه های کبیره نمیکنم :-":D
شما هم قبل از اینکه دیر بشه ، دست به کار بشید !:-"
تن Cole تو گور داره میلرزه :-<

همین که 2 رو حذف کردید رفت کار تموم شد :D بذار آروم بخوابه بیدارش نکن :D
===
اونم وقتی بازیایی مثل عنچارتد 4 و مگس 4 حذف شدن

آخ آخ حالا که بحثش شد یه کم با روح و روان امیر بازی کنیم :D @Akiba

150860

آخرین ویرایش:
همین که 2 رو حذف کردید رفت کار تموم شد :D بذار آروم بخوابه بیدارش نکن :D
===

آخ آخ حالا که بحثش شد یه کم با روح و روان امیر بازی کنیم :D @Akiba

View attachment 150860
مگس 4 باید توی گروه اینفیموسها می‌بود

Nate : So let the Nate (the Great) understand this
? Tonight, you actually think that you're gonna become the #1 contender

...Kratos : i

Nate : IT DOESN'T MATTER WHAT YOU THINK

Kratos : you are nothing

Nate : see, you shouldn't have said that. it seems like you have a little problem understanding the English language
ding dang doong ing aang dong dong aiiiiiiiiiiiiii

? Kratos : is that your best

Nate : Shut your mouth, you thong wearing fatty

Kratos : you will die mortal

Nate : the Great One says you can kiss his @SS

Kratos : you're just a BOI

Nate : Know your role, and shut your mouth
FIGHT

:D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟