X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اون دیسک نقره ای ها چی بود خیلی زشت بود آها پلات من یادمه 20 خریدم:))
گرون خریدی من 15 خریدم :-"
بنده خدا inFAMOUS 1 توی زمان ریلیزش در نسل قبل همچین استقبالی به خودش ندیده که الان داره رای میاره :D آقا بکَنید از این نوستالژی :D اون موقع به هر کی میگفتی اینفمس میگفت ولش بابا پروتوتایپو عشقه :D
inFamous بخاطر همین مظلومه باید حمایتش کرد..:D
گفتی Prototype، یاد اون داستان L.A Noire افتادم.:))
یارو میره توپ خونه به فروشنده میگه یه بازی بده، سوار ماشین بشه،تیر اندازی کنه ، ادم بکشه و اینا........
فروشنده:" L.A Noire رو بازی کردی ؟!"
خریدار :"نه، L.A Noire کدومه؟!"
فروشنده: "اونی که شبیه مافیائه !"
خریدار:"مافیا کدومه؟!"
فروشنده: "اونی که شبیه GTAه"

بنده خدا inFAMOUS 1 توی زمان ریلیزش در نسل قبل همچین استقبالی به خودش ندیده که الان داره رای میاره :D آقا بکَنید از این نوستالژی :D اون موقع به هر کی میگفتی اینفمس میگفت ولش بابا پروتوتایپو عشقه :دی
من یادمه قبل لز اومدنش با کرک داون مقایسه ش میکردن:-"

ولی Infamous 1 همه جوره بهتره:p ، قدرتشم از اون 4تا خفن تره:p
و کلا هم داستان یه قهرمان خیلی خفن رو روایت میکنه! (و همینطور یه بدمن خفن:p )

خدایی چی بود داستان SS ... بچه بازی بود در مقابل دو شماره قبل:دی

+هیچی ریل سواری و جا به جایی رو کابل های برق نمیشه>:)

به خاطر همین باید رای بدیم بهش بیشتر شناخته بشه :-"

inFamous بخاطر همین مظلومه باید حمایتش کرد..:D
گفتی Prototype، یاد اون داستان L.A Noire افتادم.:))
یارو میره توپ خونه به فروشنده میگه یه بازی بده، سوار ماشین بشه،تیر اندازی کنه ، ادم بکشه و اینا........
فروشنده:" L.A Noire رو بازی کردی ؟!"
خریدار :"نه، L.A Noire کدومه؟!"
فروشنده: "اونی که شبیه مافیائه !"
خریدار:"مافیا کدومه؟!"
فروشنده: "اونی که شبیه GTAه"

دوربین مخفیه ؟ :دی خب اون یکی گزینه هم inFAMOUS ـه :دی نکنه هیلویی ، آنچارتدی ، گیرزی چیزیه من دارم اشتباه میبینم :دی

من خیلی مشتاق اینفیمس بودم، بعد که اومد دیدم چیز خاصی هم نبود.حالا در نظر بگیرید واسه همین بازی فراموش شدنی اومدن یه دنباله غیرضروری هم ساختن.اینجا من رای رو به نسخه اول میدم.حداقل سعی کرده بود یه سری چیز تازه معرفی کنه.

نه. 10 20 30 40 میکنیم و هر جا آکیبا رای داده باشه، اون گزینه حذف میشه و اون گزینه باقی مونده میره مرحله بعد.
یعنی میخوای بگی این همه دم از خائن بودن احسان میزنی، همش کشکه و آخرش اون خیانت کار خودتی و دستت با احسان تو یه کاسه ست؟ :-"

من دو نسخه اول Infamous رو بازی نکردم، ولی خیلی از Second Son و همین‌طور First Light خوشم اومد. :دی
اگه بخوام دو تا بازی آندرریتد این نسل رو انتخاب کنم، در کنار Batman: Arkham Knight که حقش خورده شد، به نظرم Second Son هم خیلی مظلوم واقع شد. بازی گیم‌پلی لذت‌بخش و فانی داشت و تنوع قدرت‌هاش هم محشر بود و هرکدوم به تنهایی می‌تونستن یه بازی رو پوشش بدن، چه برسه به اینکه کنار همدیگه توی یه بازی قابل استفاده باشن.
کلاً به نظرم یه جورایی قربانی انتشارش توی اوایل نسل شد. نمی‌دونم جریان چیه که به جز موارد خیلی خاص، اکثر بازی‌هایی که اوایل هر نسل منتشر میشن از نظر امتیاز بهشون کم‌لطفی میشه. :دی مثلاً همین SS اگه بدون هیچ تفاوتی اواخر ۲۰۱۴ می‌اومد، چند نمره‌ای بالاتر از این می‌گرفت از نظر بنده!

من دو نسخه اول Infamous رو بازی نکردم، ولی خیلی از Second Son و همین‌طور First Light خوشم اومد. :D
اگه بخوام دو تا بازی آندرریتد این نسل رو انتخاب کنم، در کنار Batman: Arkham Knight که حقش خورده شد، به نظرم Second Son هم خیلی مظلوم واقع شد. بازی گیم‌پلی لذت‌بخش و فانی داشت و تنوع قدرت‌هاش هم محشر بود و هرکدوم به تنهایی می‌تونستن یه بازی رو پوشش بدن، چه برسه به اینکه کنار همدیگه توی یه بازی قابل استفاده باشن.
کلاً به نظرم یه جورایی قربانی انتشارش توی اوایل نسل شد. نمی‌دونم جریان چیه که به جز موارد خیلی خاص، اکثر بازی‌هایی که اوایل هر نسل منتشر میشن از نظر امتیاز بهشون کم‌لطفی میشه. :D مثلاً همین SS اگه بدون هیچ تفاوتی اواخر ۲۰۱۴ می‌اومد، چند نمره‌ای بالاتر از این می‌گرفت از نظر بنده!
آریا بهت تبریک میگم کار بزرگ شما انجام دادی چون این بازی بقدری خز و چیپ بود هر مغازه میرفتی پلاتشو داشت 15 تا 20 میفروخت، حتی سونی اون زمانی که psn هک شد چهار پنج تا بازی انتخابی داد که یکیشو میتونستی انتخاب کنی شماره یک هم جز آپشن ها بود

آریا بهت تبریک میگم کار بزرگ شما انجام دادی چون این بازی بقدری خز و چیپ بود هر مغازه میرفتی پلاتشو داشت 15 تا 20 میفروخت، حتی سونی اون زمانی که psn هک شد چهار پنج تا بازی انتخابی داد که یکیشو میتونستی انتخاب کنی شماره یک هم جز آپشن ها بود
رسماً بازی رو منهدم کردی رفت! :))
یادش بخیر اون بازی‌هایی که سونی برای معذرت‌خواهی داد! :دی برای من که کلاً آنلاین نمی‌شدم، خیلی لذت‌بخش بود که یه بازی مفتی گیرم بیاد و LittleBigPlanet رو برداشتم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or