X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یعنی می خوای بگی سخت افزار PS3 توی فیزیک از سخت افزار PS4 قوی تر بوده ؟ نگید تورو خدا :D

ربطی به سخت افزار نداره کلا همه چی تو اینفیمس یک انگار جاذبش کمتره در صورتی که تو سکند سان واقعی تره.:-"
اون گیفیم که فرستادم زیاد این موضوعو نمیرسونه باید گیف بهتری میفرستادم.

سلام:D
من 1 ساعت رفتم و تاپیک 4 صفحه جلو رفت! :D

به قول @Akiba : "چه گروه mehـی ! :-" "

محبوبیت بازیهاش در حد یک بازی خیلی معمولی =P~http://uupload.ir/files/f2l8_infamous.jpg

@Kaine به Second Son رای بدم؟ :D
اصلا شک نکن قطعا سکند سون
چون از لحاظ لول دیزاین و اکشن و تا حدودی گیم پلی پیشرفته تر بود
چرا هر وقت علی @voldmort رو میخوایم نیستش!!!:|:D

هر چند که خودش در راس خیانتکاراست:D
>:)
اقا 2 رای جلوییم
دوستان دقت کنید رای قابل تغییر نمی باشد:|
اقایون همیشه تجربه ی اول یک بازی قرار نیست بهترینش باشه و بحث نوستالژی رو نمیشه همیشه وسط کشید:-??
بازی توی نسخه ی سکند سون همه جوره پیشرفت کرد و غول اوپن ورلد اول نسلمون بودآ !:|
داستان و نوع روایتِ دلسین و از اونومهم تر شخصیت پردازیش به نظر من سرتر از کوله و اصلا این ریسکی که ساکر پانچ سر تغییرات کرد باعث شد کلی فروش کنه!
این بشر چقدر دیونه و فان و بود

150626

نکنید اقا!
حذفش نکنید:(

اوه ،یه انتخاب سخت!
یه طرف اینفیموس 1 که من خیلی باهاش خاطره دارم و انصافاً خیلی لذت بخش بود بازی کردنش و شروع کننده یه فرنچایز محبوب شد
از یه طرف دیگه هم سکند سان که خب فکر کنم اولین بازی نسل بعدی بود که رفتم سراغش و مبهوت گرافیکش بودم! و با این هم خیلی حال کردم
در کل اول خواستم به 1 رای بدم چون یادمه خیلی بازی رو تحویل گرفتیم! (گرفتم) :D
ولی خب بنظرم تو سکندسان تونستن تو همه زمینه ها پیشرفت کنن، هر چند دلم با یک هست! ولی در کل رای من سکند سان :D

توی تمام این 8تا گروه، این تنها گروهیه که هیچکدومشون رو بازی نکردم8-| فقط تنها خاطره ای ازشون دارم اینه که رفیقم داشت کنار دستم 1 رو بازی میکرد. ازم پرسید فلان جا توی 1 رو چجوری باید رد کرد. دقت کنید از منی که کلا نمیدونستم چی به چیه این سوال رو پرسید. منم دسته رو گرفتم و یه خرده فکر کردم و یه حرکت زدم و اون قسمت تموم شد. در حالی که 2تایی فر خورده بودیم، نیم ساعت به دوربین نگاه کردیم:D

توی تمام این 8تا گروه، این تنها گروهیه که هیچکدومشون رو بازی نکردم

درود بر لوسیفر مخوف:D

یکم دست از اون اعمال شیطانیت بردار و بشین پا inFAMOUS: Second Son :D

اون بازی رو هم ولش کن، فرض کن دو تا inFAMOUS: Second Son داریم.:D

اختلاف به عدد 0 رسید!
پس جا داره بگم@Kaine و @Jill_Valentine بنده ی حقیر رو مامور کردن که در همچین زمانی برگ‌برنده امونو رو کنم:cool1:

150646

ناقابله ولی خب یک عدد باندل اسیس والهالا در صورتی که سکند سون به دور بعد راه پیدا کنه مابین اون دوستانی که بهش رای دادن‌ قرعه کشی خواهد شد
هزینه ی این باندل هم که دو دوست عزیزی که تگ کردم متقبل میشن
و همینطور یک پوستر رگنار لاثبروک با کیفیت 4k به ابعاد 2m×70cm هم به نفر دوم اهدا خواهد شد
ایام به کام:Smoke1:

بنده خدا inFAMOUS 1 توی زمان ریلیزش در نسل قبل همچین استقبالی به خودش ندیده که الان داره رای میاره :D آقا بکَنید از این نوستالژی :D اون موقع به هر کی میگفتی اینفمس میگفت ولش بابا پروتوتایپو عشقه :دی

بنده خدا inFAMOUS 1 توی زمان ریلیزش در نسل قبل همچین استقبالی به خودش ندیده که الان داره رای میاره :D آقا بکَنید از این نوستالژی :D اون موقع به هر کی میگفتی اینفمس میگفت ولش بابا پروتوتایپو عشقه :D
اون دیسک نقره ای ها چی بود خیلی زشت بود آها پلات من یادمه 20 خریدم:))

بنده خدا inFAMOUS 1 توی زمان ریلیزش در نسل قبل همچین استقبالی به خودش ندیده که الان داره رای میاره :D آقا بکَنید از این نوستالژی :D اون موقع به هر کی میگفتی اینفمس میگفت ولش بابا پروتوتایپو عشقه :D
به خاطر همین باید رای بدیم بهش بیشتر شناخته بشه :-"

• Smile
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or