X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فقط نگاه کنید و عظمت رو درک کنید:d
55198657588902305224.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان دقت کنید نظر سنجی تا زمان حال هست :دی یعنی هنوز دراکولایی از گبریل وجود نداره :دی به عکس نظرسنجی هم دقت کنید عکس گبریل معمولی داخل نظر سنجی قرار گرفته :دی همونطور که از بیوگرافی ها هم پیداست تمام شخصیت تا زمان حال هستن و گبریل هم از این قاعده مستثنی نیست :دی به بیان ساده تر پرینس آو دارکنس فعلاً مالیده :دی

===

بیوگرافی انتقام جوی کچل :دی

KRATOS

===

هنوز رای ندادم :دی ریوووووووووووووووووووووووووووووو :(( یعنی بپاچین به سقف انقدر ملت کم ریو رو میشناسن :((
من ریو رو خیلی دوست دارم ولی خوب وقتی کریتوس هست نمیتونم جلوی خودمو بگیرم :|
چه حالی می داد تو ninja gaiden 2 میزدی اون گرگهارو نصف می کردی :|

خب اون نظر علی هست باز:biggrin1: علی به خاطر شوخ طبع بودن خوشش میاد و تو هم به خاطر خشونت و محکم بودن کریتوس (دقیقا نقطه مخالف هم هستن:biggrin1:). اینا هیچ کدوم برتری رو نسبت به اون یکی نمیرسونه:biggrin1:
بریم سراغ چی؟:biggrin1: هر چی عشقت کشید بگو تا بحث کنیم:biggrin1:
نه دیگه ! باز بریدی و دوختی :biggrin1:
اول بگم : من آدم خشونت طلبی نیستم !:biggrin1:
یا نخوندی پستمو و داری همینجوری میپرونی :biggrin1: یا هم خوندی و نگرفتی چی گفتم !:biggrin1:
دانته از دو عنصر شخصیتی برخورداره که کریتوس این دو عنصر رو نداره ! ولی توی یک عنصر خودشو اونقدر بالا کشیده که نیاز به عنصر دوم احساس نمیشه !
یعنی هر دو دارن مخاطب رو جزب میکنن ولی یکی با یه عنصر و اون یکی هم با دو عنصر!
این حرفی که زدم ربطی به برتریه کسی نداره و منظور این هست که این طور ویژگیی دارن !

دوستان دانته قدیم رو ول کنید !! اون دیگه به خاطرات پیوست
اگه عکس میزارید لااقل از این جیگر جدید بزارید :d
البته میدونم خودتون هم دوست ندارید ازش چیزی بزارید !>:)
درود بر شما سروران که کریتوس بزرگ رو تنها نمیزارید

@ امیر آکیبا ... A.K.A... خائن :دی

همون کفشایی که فقط میشه 3 ثانیه ازشون استفاده کرد ؟! :-/

همون خداهایی که محتاج کمک مردم بودن و همه اش داشتن علیه همدیگه توطئه میکردن ؟! :-/

بچه شیطون ؟! منظورت همون بچه شیطونیه که یه تنه جهنم رو پاکسازی کرد ؟! :-/

امیر هرچی بگی بازم برتری دانته به کریتوس رو نمیتونی تغییر بدی :دی آره کریتوس توی ایران محبوب تره ولی دانته قویتر و ماهرتره :دی
3 ثانیه یا 30 ثانیه یا 30 ساعت! :d اصلا مهم نیست این مورد! مهم اینه که سریعترین چیز موجود میباشد! همون 3 ثانیه هم کافیه! وقتی کریتوس 3 ثانیه چنین سرعتی داشته باشه،با یه ضربه ی BoC کله ی مبارک بعضی ها از تنشون جدا میشه و تمـــــــــام! :d برو بگو بزرگترشون (ورجیل) بیاد:-"
---
در این مورد توضیح دادم! خداها محتاج نبودن! خداها به دنبال یه وسیله بودن! :-" یه بازیچه! کریتوس بیش از 10 سال چنین نقشی داشت! وگرنه دیدی که خود خداها هم اگر میخواستن دست به کار بشن میتونستن! همونطور که زئوس اول 2 خودش وارد عمل شد! :d کریتوس و بقیه فقط یه وسیله بودن که خودشون از پشت پرده به همدیگه ضربه بزنند:-"

آره همون بچه شیطونی که یه تنه جهنم رو پاکسازی کرد! :d ولی خوب کریتوس دنیا رو پاکسازی کرد! :-"

دانته و برتری؟ :d عمرا ! :-" کریتوس صد در صد قویتره! :d در مورد محبوبیت هم مطمئن نیستم ولی فکر میکنم طرفدارای کریتوس هم خیلی زیاد باشنا! :d فکر نمیکنم کمتر باشن تو همون دنیا هم! :d
---
همه ی پست ها رو ندیدم! ولی میگفتن الان دانته پادشاه شیاطینه! که میشه خدای شیاطین! :d میتونم بپرسم الان پادشاه جهنم که همچین فرقی با اون دنیای شیاطین نداره کیه تو GOW؟ :d (جهنم=جایگاه شیطان) کی تونسته خدای دریاها رو شکست بده؟ خورشید این وسط میخواد چی بگه؟ خدای خدایان این وسط حرف حسابش چیه؟ :d الان کریتوس دنیا رو در دست داره! نه فقط یه تیکه ی کوچولو که بهش میگن جهنم :-" جهنم و دریا و خورشید و کل دنیا اصلا! >:)

یکی از دوستان هم واکنش کریتوس از فرو رفتن شمشیر تو بدن کریتوس رو میخواستن! :d در مورد واکنش جانم برایتان بگند که،شمشیر که چیزی نیست! ستون هم توی شکم کریتوس فرو رفته:-" واکنشش چی بود؟ برید باس آخر GOW I رو ببینید! :d واکنش به BoO چیه؟ میتونید برید باس آخر GOW II رو ببینید! یا هم میتونید GOW III رو ببینید:-" اونجا خیلی زیباتر میفهمید شوخی با کریتوس بی جواب نمیمونه :d

در پستی دیگر به مشکلات اخلاقی کریتوس اشاره شده بود:-" این دیگه بر میگرده به فرهنگ یونان باستان! اون موقع اینجوری بوده:p عیب نزارید رو بچه مردم! :d

یه پست دیگه هم بود که گیر داده بود چون کریتوس رقیب نداشته خدکشی کرده و باز هم این رو عیب میدونستن! (پست لقمان رو نمیگم یه پست دیگه بود! :d ) خدمتتون عرض کنم که این مشکل کریتوس نیست! کریتوس هرچی رقیب بود رو با خاک یکسان کرده بود:-" این نشون قدرتشه! الان مثلا کریتوس از این گروه میره بالا، مشکل از کریتوسه که بقیه در حد کریتوس نبودن؟ :-"
اتفاقا اگر کریتوس نبود که الان دیگه دانته ای هم نبود! :-" دنیا به فنا رفته بود :-"
---
راستی احسان هم گفته بود گبریل دراکولا حساب نیست! :-" چون LOS 2 نیمده! :d
احسان بی خیال شو این گزینه رو! :d گبریل توی DLCـها خون آشام شده:-" پس الان هم میشه خون آشام حسابش کرد! :d

دوستان دانته قدیم رو ول کنید !! اون دیگه به خاطرات پیوست
اگه عکس میزارید لااقل از این جیگر جدید بزارید :d
البته میدونم خودتون هم دوست ندارید ازش چیزی بزارید !>:)
درود بر شما سروران که کریتوس بزرگ رو تنها نمیزارید

باو اون دانته اي كه شما بهش ميگين قديمي ، در واقع دانته ي اصلي هست . آخه كي مياد همچون كسي رو با اون سابقه ول كنه و بچسبه به يك كسي كه تازه آمده و فقط چند تا شيطون نسبتا ضعيف رو كشته. درسته اين جديده هم خوبه اما اين دانته اصلي يك چيز ديگه هست شك دارين ؟!!:-/خدا بگم اين كپكام رو چي كار كنه كه بازي رو داغون كرد حالا هر جا بحث ميشه چوبش رو ما ميخوريم !!
82465888410858215418.jpg
--
05473696568050047313.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان دقت کنید نظر سنجی تا زمان حال هست :biggrin1: یعنی هنوز دراکولایی از گبریل وجود نداره :biggrin1: به عکس نظرسنجی هم دقت کنید عکس گبریل معمولی داخل نظر سنجی قرار گرفته :biggrin1: همونطور که از بیوگرافی ها هم پیداست تمام شخصیت تا زمان حال هستن و گبریل هم از این قاعده مستثنی نیست :biggrin1: به بیان ساده تر پرینس آو دارکنس فعلاً مالیده :biggrin1:
Castlevania Lords of Shadow : Mirror of Fate :shrewd:
MoF-Game.jpg

مهلت قانونیه تبلیغات تموـم شده یا نـه :-/ :d

کریتوس : آی دونت ویش تو فایت یو >:)
دانتـه : هـو مرسـی نوووووووووووووو :wow: :d

منم اون دانته قدیم رو دوست دارم ولی مشکل اینجاس که دیگه چه خوب چه بد باید بزاریدش کنار و این G جدید رو داشته باشید :">
چون از این به بعد این دانته جدید هست که تو سری میبینیمش نه اون دانته اصیل
و این میتونه بزرگترین نقطه ضعف باشه براتون تو این مبارزه :d
جهت تحریک
q597_a.jpg

"Zeus ! Your son has returned , I bring the destruction of olympus" لامصب خون جلو چشاش رو گرفته بود و کسی جرات نداشت از یه مایلیش رد بشه :d عجب شروع طوفانی و قشنگی داشت :d Hercules چیزی از فیسیش انگار نموند :d

آقا در حق Ryu کم لطفی شده خیلی خیلی :(

"Zeus ! Your son has returned , I bring the destruction of olympus" لامصب خون جلو چشاش رو گرفته بود و کسی جرات نداشت از یه مایلیش رد بشه :d عجب شروع طوفانی و قشنگی داشت :d Hercules چیزی از فیسیش انگار نموند :d

آقا در حق Ryu کم لطفی شده خیلی خیلی :(
من کلا حافظه ـم تو حفظ کردم جملات داغونه! ولی این جمله ی ابتدایی GOW III (البته ابتدایی ترش میشه my vengeance ends now ) رو هیچ وقت یادم نمیره>:) اصلا خیلی خفن این جمله رو میگه کریتوس! :d ابهت از سر و روش میباره :-"

ولی خفن ترین جملات کریتوس اینه از نظر من :
The hands of death could not defeat me, the Sisters of Fate could not hold me, and YOU will not see the end of this day! I WILL have my revenge!
>:)

راستی در مورد همون قدرت و اینا،توجه شما رو به این مورد جلب مینمایم! :-"
Kratos (Ancient Greek: Κράτος, lit. "power")l
از اسمش مشخصه همه چی! >:)
===
خریدار حداقل 16 عدد رای برای گبریل هم میباشیم:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or