X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه کار واسم پیش اومده که باید برم :|
منتظر باشید دوتا علی های عزیز:d
به همه سوالات جواب میدم :d
و این هم بگم که فعلا ما 10 رای جلوییم :d
فعلا . . .

اسم سرعت اومد؟ :-" میگن سرعتی که هرمس داره هیچکس نداره! میگن این سرعتش به خاطر کفش هاشه! میگن این کفش ها الان به پای کریتوسه! ==> اسم سرعت رو نیارید که کریتوس سریعترینه! :d
قدرت که دیگه واضحه! :d و اینکه خدا > شیطان هم یه چیز واضح اندر واضحی میباشد :-" کریتوسی که خداها رو ترکونده،از یه بچه شیطون شکست بخوره؟ :d نچ نچ نچ :d حالا در این مورد گبریل بیاد یکم شاخ و شونه بکشه یه چیزی! :d ولی دانته؟ :d
اینکه خداها از انسان ها کمک میگرفتن،برای این بود که خودشون مستقیم وارد دنیا نشن! به قولی وسیله بودن اینا! :| مدتی کریتوس وسیله ی آریس بود، 10 سال هم بقیه ی خدایان المپ، ولی بعدش انتقام تک تکشون رو گرفت! :d
کلا چه از نظر رگ و ریشه،چه از نظر قدرت توی بازی، کریتوس سر میباشد>:)

یکمی هم بحث مال و منال شد:-" توی اسپارتا که کریتوس برای خودش کسی بوده :-" ، در زمان خدایی هم که ارجاعتون میدم به چند دقیقه ی آخر GOW I ! :-" حالا درسته بعدش با اردنگی از اونجا شوتمون کردن بیرون:-" ولی با توجه به همون پایان،کریتوس تا به الان زندست:-" و همچنان خدایی میکنه! و خدای جنگه! (بعد از GOW III خودش رو میکشونه به اونجا و ... ) :d قصر داشتن توی المپ خیلی کلاس داره ها :-" View خوبی هم داره:p

و اینکه خوشحالم که کریتوس فن ها بیدار شدن :-" (تعداد کریتوس فن های سحرخیز زیر 10 نفر بود:-" ) اگر اون موقع میومدن،شاید رای میدادم به گبریل یا یکمی ازش حمایت میکردم! :d

من موندم به کی رای بدم :دی، یه تبلیغی چیزی بکنید ببینم باید با رای ام چیکار کنم :دی

کریتوس 2 بار خودکشی کرد، یکیش وقتی بود که دیگه هیچ دلیلی برای زنده موندن نداشت! ( آخر-اول GOW I ) یکی دیگش هم آخر GOW III بود که قدرت امید رو توی دنیا پخش کرد! (و حالا ما باید به این قدرتی که کریتوس بهمون سال ها پیش داده پشت کنیم؟ :-s دلتون میاد؟ :-s )
هرکی برای کریتوس کُری خونده چپه گشته :-" برای همین بهتره دانته فکر این کارا رو نکنه! :d

البته اینجا بحث محبوبیته! :-" ولی خوب به بحث های دیگه هم پرداخته میشه! :d (توی خود بازی ها فکر کنم کریتوس،ریو و ناریکو از بقیه محبوب تر باشن! :d البته کریتوس فقط توی اسپارتا طرفدار داره:-" )

من موندم به کی رای بدم :biggrin1:، یه تبلیغی چیزی بکنید ببینم باید با رای ام چیکار کنم :biggrin1:
تا پس فردا کله سحر صبر کن:-" اگر کریتوس همچنان جلوتر بود،به گبریل رای بده! اگر جلو بود ولی اختلاف کم بود،به کریتوس رای بده! :d اگرم به این 2تا اصلا نمیخوای رای بدی، ریو سلام میرسونه :-"

برنده مشخصه دیگه :دی
کلا خوبی این نظرسنجی‌ها اینه که میفهمیم یه سری شخصیت‌های دیگه هم طرفدار دارن، والا میشه نتیجه اکثرشون رو پیش‌بینی کرد :دی

ديدم بحث دانته و كريتوس شد گفتم بگم كه من دانته رو دوست دارم چون كه هيچ وقت براي رسيدن به هدفش نا اميد و دلسرد نميشه و هر چقدر هم دشمنش قوي باشه در برابرش احساس ضعف نمي كنه . همين باعث ميشه كه دانته بتونه دشمناشو شكست بده . سرعت كه ديگه جايي براي بحث باقي نميذاره . قدرت هم كه كريتوس=<دانته . حالا حتي اگه بگيم كريتوس قوي تر از دانته هست ( كه نيست ) اما سري اولش كريتوس كارايي مي كرد (x_x)كه بازي رو اصلا پرت كردم كنار !!!! حالا من كه شانس آوردم ولي دوست بدبختم كه ميگفت وقتي كار رسيد به جاهاي حساس همه خانواده اونجا بودن !!!! به هر حال چيزي كه براي من مهم تر از اول شدن دانته هست اينه كه جو تاپيك بهم نريزه و آروم بمونه !

@ امیر آکیبا ... A.K.A... خائن :دی
اسم سرعت اومد؟ :-" میگن سرعتی که هرمس داره هیچکس نداره! میگن این سرعتش به خاطر کفش هاشه! میگن این کفش ها الان به پای کریتوسه! ==> اسم سرعت رو نیارید که کریتوس سریعترینه! :d
همون کفشایی که فقط میشه 3 ثانیه ازشون استفاده کرد ؟! :-/

قدرت که دیگه واضحه! :d و اینکه خدا > شیطان هم یه چیز واضح اندر واضحی میباشد :-" کریتوسی که خداها رو ترکونده،از یه بچه شیطون شکست بخوره؟ :d
همون خداهایی که محتاج کمک مردم بودن و همه اش داشتن علیه همدیگه توطئه میکردن ؟! :-/

بچه شیطون ؟! منظورت همون بچه شیطونیه که یه تنه جهنم رو پاکسازی کرد ؟! :-/

امیر هرچی بگی بازم برتری دانته به کریتوس رو نمیتونی تغییر بدی :دی آره کریتوس توی ایران محبوب تره ولی دانته قویتر و ماهرتره :دی

Dante: "Nice tats"

Kratos: "I DO not recall YOUR PRESENSE On Mt. Olympus, none the less, you shall join the Olympians in Hell!"

Dante: "Olympians, yeah I passed them on the way up"

Kratos: "DO NOT MOCK ME simple demon"

Dante: (Activates Devil Trigger) "I ain't a push over by any means"

Heavy Metal Music kicks up

Kratos: "We shall see then!"

Dante: "Have you even met Ebony and Ivory?"

Kratos: "I have no INTEREST in Aphrodite's seducing women"

Dante: "They are my girls, but aint that type, Yo and Aphrodite is banging!!"

Kratos: "What is your name?"

Dante: "A son of Sparda by the name Dante"

Kratos: "Then I shall apologize to him personally for CLAIMING YOUR LIFE"

Dante: "Lets ROCK THEN!"

خب من الان چندتا سوال ازت دارم:biggrin1: سرعت کریتوس دقیقا کجاست و چجوریه؟:biggrin1: تو سرعت شمشیر زدن کریتوس رو با Trillion Stab دانته مقایسه میکنی که اصلا نمیفهمی دستاش کجا هستن؟:biggrin1: اون Dash دانه رو به نظرت کریتوس داره؟ کنسلینگ کردنش رو چی؟:biggrin1: Devil Trigger رو چی؟:biggrin1: دیگه حرکات با Ebony & Ivory چی؟:biggrin1: این یه چیز واضحه که کریتوس قدرتی کار میکنه و به هیچ وجه نمیتونی سبک بودن و فرز بودن رو توی بازی حس کنی:biggrin1: همون راه رفتن و شمشیر زدنش گویای مطلب هست. دیگه همه میدونن گیم پلی DMC و بایونتا رو بر مبنای سرعت ساختن. اگر بر مبنای قدرت بود که فلسفه H&S میرفت زیر سوال. چون دشمن سریع میمیره و جایی برای کمبو زدن نمیمونه. منظور از اتعطاف پذیری این نیست که بتونه پشت وارو بزنه و حرکات ژیمناستیک انجام بده:biggrin1: منظور اینه که اینقدر آزادی عمل توی مبارزات داره که مبارزات کریتوس یک میلیونومش هم نمیشن:biggrin1:
یکی اون کمبو ویدئوی Brea رو بذاره تا گمراهان رو رستگار کنه:biggrin1:

خوب برگشتم :biggrin1:
اول بگم که من نمیتونم ایـــــــــــن همه بنویسم :biggrin1:
نباید همچی رو قاطی کنیم خوب :biggrin1:منم میتونم یه شی چند سانتی رو از دانته هم سریع تر اینور و اونور کنم که پیدا نشه دارم چیکار میکنم :biggrin1:هر چیزی به اندازه خودش ! کریتوس با اون اسلحه واقعا سریعه ! اینکه درش شکی نیست!
چرا باید این کارو بکنم :biggrin1:
[/QUOTE]

خدا؟:biggrin1: همون خداهایی که با وجود خدا بودن! از یه فرد عادی درخواست کمک میکنن؟:biggrin1: همون خداهایی که تک تکشون توسط کریتوس کشته شدن؟:biggrin1: مگر نگفتی خدایان رو نمیشه کشت؟ مگر نگفتی خدا بهتر از شیطانه؟ پس چی شد که همه خداها به طرز ناجوری کشته شدن؟:biggrin1: اتفاقا کلی هم به اساطیر یونان ربط داره. یه اقتباس جز به جز از اساطیر یونان گرفته شده. حالا همه چزش قبول باشه ولی این تیکه-ش که به ضررتونه قبول نباشه؟:biggrin1:
توی اساطیر یونان هم زئوس و بقیه بعضی اوقات از مردم عادی درخواست کمک میکنن. خداها هم میمیرن یا از خدایی عزل میشن. یادت باشه کریتوس دیگه خدا نیست پس دلایلتون رو یه جور دیگه بیان کنین;;)
زنجیر داشتن یا نداشتن اصلا ربطی نداره. دانته هم ربلیون رو داره. ربلیونی که تحت اراده دانته به اینور و اونور میره و باز بر میگرده سر جاش. خب که چی؟ این چیو مشخص میکنه؟ همیشه قدرت عامل برنده شدن نیست. وگرنه زئوس هم قویترین خدا بود;)) اما چطور شد خدایی که به گفته تو اصلا نمیمیره، مُرد؟;))
خدایی هم به وجود آورنده شیطان باشه بازم ربطی نداره. مگر شیاطین رو کریتوس به وجود میاره؟ نه. خدایان یونان هم هر کدومشون چیزی داشتن که دیگری نداشتن. راحت تر بگم، همشون یه نقص و یه کاستی داشتن. میبینی؟ خدایان یونان هم کامل نیستن. منخصوصا خدای جنگ که متزلزل ترین خدا به شمار میاد. بحث رو به کل تعمیم نده و از بقیه مایه نذار. به خود کریتوس خلاصه-ش کن
نه ! دقت نکردی چی شد :biggrin1:کسی که به راحتی از جهنم بر میگرده 100 بار هم بمیره بازم برمیگرده :biggrin1:
در مورد یونان هم منظورم gameplay بازیه !
کریتوس خودش خودشو کشت وگرنه خودش بود و خودش ((((بی رقیب))))
دانته هم دیگه دانته نیست !>:) چجوری میخوای واسه این دلیل بیاری !؟
زئوس لیاقت خدا بودن رو نداشت که کریتوس جاش رو گرفت !
منظورم اینه که خدایان برتری دارن نسبت به شیاطین !از هیچی مایه نذاشتم!
شیاطین از کجا اومدن ؟؟؟!!!همین جوری که بوجود نیومدن !

الآن يك سوال دارم كه فكر مي كنم همه بتونن جواب بدن . اگه يكي شمشير كريتوس رو بگيره فرو كنه تو تنش ، اون وقت واكنش كريتوس چيه ؟!!؟!!:-/(مطمئنا اين طور نيست)
11770461856677091143.jpg

بد بختی اینجاست که کریتوس مگه فقط یه شمشیرو تو شکم میکنه !!!؟ کلشو میکنه و تیکه تیکش میکنه !! دوباره که به هم نمیچسبه !؟:d

آخرین ویرایش:
الآن يك سوال دارم كه فكر مي كنم همه بتونن جواب بدن . اگه يكي شمشير كريتوس رو بگيره فرو كنه تو تنش ، اون وقت واكنش كريتوس چيه ؟!!؟!!:-/(مطمئنا اين طور نيست)
11770461856677091143.jpg

خوب برگشتم :biggrin1:
اول بگم که من نمیتونم ایـــــــــــن همه بنویسم :biggrin1:
نباید همچی رو قاطی کنیم خوب :biggrin1:منم میتونم یه شی چند سانتی رو از دانته هم سریع تر اینور و اونور کنم که پیدا نشه دارم چیکار میکنم :biggrin1:هر چیزی به اندازه خودش ! کریتوس با اون اسلحه واقعا سریعه ! اینکه درش شکی نیست!
چرا باید این کارو بکنم :biggrin1:
در مورد یونان هم منظورم gameplay بازیه !
کریتوس خودش خودشو کشت وگرنه خودش بود و خودش ((((بی رقیب))))
دانته هم دیگه دانته نیست !>:) چجوری میخوای واسه این دلیل بیاری !؟
زئوس لیاقت خدا بودن رو نداشت که کریتوس جاش رو گرفت !
منظورم اینه که خدایان برتری دارن نسبت به شیاطین !از هیچی مایه نذاشتم!
شیاطین از کجا اومدن ؟؟؟!!!همین جوری که بوجود نیومدن !

خب خوش اومدی:biggrin1:
نه دیگه. سرعت دانته بینهایت بالاست. میتونه کاری کنه که دشمن نفهمیه از کجا میخوره چون نمیبینه دانته رو (مثل هوکاگه چهارم:biggrin1:) ولی کریتوس میتونه اینکارو کنه؟ نه. به همین دلیل رو در رو مبارزه میکنه. آره کریتوس با اون اسلحه سریعه ولی وقتی با سرعت دانته مقایسه میشه، دیگه سریع به نظر نمیاد.
میخوام اون ویدئو رو ببینی تا قشنگ معنی سرعت رو بفهمی:biggrin1: بیخود نیست بهش میگن خدا DMC:biggrin1:

آفرین. خودش بود و خودش:biggrin1: خب این یعنی چی؟ یعنی کریتوس زد همه چی رو خراب کرد. همه خداها رو کشت. ازش به عنوان یه ابزار استفاده شد. وقتی کسی توی این دنیا نباشه، داشتن و نداشتن رقیب بی معنی و پوچ میشه.

دانته هم شاید از نظر ظاهر اون نباشه ولی از نظر مبارزات کاملا همونه:biggrin1: و همون نیمه شیطان و نیمه فرشته (تازه نیمه فرشته هم بهش اضافه شده و بهتر هم شده:biggrin1:).

اتفاقا کاملا برعکسه!:biggrin1: توی اساطیر یونان، فقط زئوس لیاقت فرانروایی رو داره چون فقط اونه که میتونه میانه رو باشه و عدالت رو رعایت کنه. بقیه خداها یا براش دسیسه میچینن یا میخوان اون رو ناتوان نشون بدن. نمونه-ش دختر آتنا و همسرش رئا.
توی GOW هم دیدیم که زئوس بیخود کریتوس رو نکشت. کریتوس علنا تبدیل شدن به همون Ares و داشت همه چی رو خراب میکرد.

اون خدایی هم که تو میگی تعریفش با خدای اصلی فرق داره:biggrin1: اون خدایی که تو میگی (خدایان یونان) همشون نقص داشتن و کامل نبودن. از اون طرف این که خودت یه شیطان باشی و بتونی پادشاه شیاطین رو بکشی یعنی خدای جهنمی:biggrin1: پس از این لحاظ دانته و کریتوس توی یه سطح هستن:biggrin1: شیاطین رو خدا به وجود میاره اما نه خدایان یونان:biggrin1: شیاطین از قبل از به وجود اومدن زئوس هم وجود داشتن:biggrin1: کریتوس که سهله:biggrin1:

اقا گروهیه؟ از هر گروه ندتا بالا میاد؟ مثلا الان دانته تو مرحله بعدی(در صورت وجود) هست؟ کسی میشه بیشتر توضیح بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or