S0lid Snake
کاربر سایت
الان که فرستادم بری سیر تا پیاز داستان این قسمت رو بنویسی حساب کار دستت میادCastlevania Lords of Shadow : Mirror of Fate :shrewd:
![]()
یک روز از نظرسنجی گذشته و :
Kratos با 44 رای و همچنان با اختلاف 10 رای از نفر دوم جلو تره و ممکنه این روال ادامه پیدا نکنه و Dante بتونه اون رو به پایین بکشه یا اینکه اختلاف زیاد بشه و تا آخر در صدر جدول بمونه
Dante با 34 رای در جایگاه دوم قرار داره و امکانش خیلی کمه که Gabriel بتونه بهش برسه! احتمال ها بیشتر بین Dante و Kratos خواهد بود که بالا گفتم !
Gabriel با 16 رای و جایگاه سوم شانسی برای صعود نخواهد داشت و این خوبه که بین H&Sها جایگاه سوم رو به خودش اختصاص داده !(تو بازی سنتر)
Ryu Hayabusa و Nariko با اینکه شخصیت پردازی خیلی خوبی دارن و جز کاراکترهای خوب بشمار میرن ولی شانسی برای صعود نخواهند داشت و حذف خواهند شد !
اینجا جایگاه bayonetta بسیار خالی هست و این شخصیت باید جز اینها میبود (حالا حتما دوستان برنامه ای برای این شخصیت و شخصیتهای دیگه دارن)
والا تنها کاری که کریتوس توی این 3 ثانیه انجام میداد فقط دویدن بود3 ثانیه یا 30 ثانیه یا 30 ساعت! :d اصلا مهم نیست این مورد! مهم اینه که سریعترین چیز موجود میباشد! همون 3 ثانیه هم کافیه! وقتی کریتوس 3 ثانیه چنین سرعتی داشته باشه،با یه ضربه ی BoC کله ی مبارک بعضی ها از تنشون جدا میشه و تمـــــــــام! :d برو بگو بزرگترشون (ورجیل) بیاد![]()
ولی یه شخصیتی رو میشناسم که توی خود بازی در 3 ثانیه میتونه 7،6 تا سلاح عوض، ضرباتشون رو با همدیگه ترکیب و دشمناش رو مورد عنایت قرار بدهکریتوس اجازه داد تا بازیچه بشه ؟! یادم نمیاد دانته همچین اشتباهاتی کرده باشهدر این مورد توضیح دادم! خداها محتاج نبودن! خداها به دنبال یه وسیله بودن!یه بازیچه! کریتوس بیش از 10 سال چنین نقشی داشت! وگرنه دیدی که خود خداها هم اگر میخواستن دست به کار بشن میتونستن! همونطور که زئوس اول 2 خودش وارد عمل شد! :d کریتوس و بقیه فقط یه وسیله بودن که خودشون از پشت پرده به همدیگه ضربه بزنند
![]()
کریتوس دنیا رو پاکسازی کرد ؟! کریتوس فقط چندتا "به اسم" خدا رو کشت که نهایتا باعث شد کل دنیا به گند کشیده بشه (مریضی، تاریک شدن خورشید، سیل و ...)آره همون بچه شیطونی که یه تنه جهنم رو پاکسازی کرد! :d ولی خوب کریتوس دنیا رو پاکسازی کرد!![]()

والا تا جایی که من دیدم توی فروم های خارجی هر سری بحث HnS راه میوفته ملت از بازی هایی مثل Bayonetta, DMC و Ninja Gaiden حرف میزننددانته و برتری؟ :d عمرا !کریتوس صد در صد قویتره! :d در مورد محبوبیت هم مطمئن نیستم ولی فکر میکنم طرفدارای کریتوس هم خیلی زیاد باشنا! :d فکر نمیکنم کمتر باشن تو همون دنیا هم! :d
کدوم قسمت ؟! من که قسمتی یادم نمیاد ؟!الان که فرستادم بری سیر تا پیاز داستان این قسمت رو بنویسی حساب کار دستت میاد![]()
با سلاح هاش میزنه کله رو به فنا میده! :d مهم اینه که کسی به سرعت کفش های هرمس نمیرسه :d 
اگر کریتوس نبود الان دنیایی که ما توشیم هم نبود
دانته و بقیه ی بروبکس هم نبودن یحتمل
2 فایتینگی که اصلا ربطی به سونی ندارن! :d )
ولی من گزینه ی حماسی رو تیک میزنم
(حماسی : غربی! GOW و LOS این رو به خوبی نشون دادن!
چیزی که من از این سبک انتظار دارم اینه که حماسه رقم بزنه! :d بخشی از حماسه هم مربوط به نحوه ی مبارزات میشه که شما رو ارجاع میدم به همین توصیفات جنگ های رستم که توی ادبیات هست و مقایسشون با H&Sـها
)
همیشه بالای 100تا بود! تا فردا صبح هم بیشتر وقت نیستا
بشتابید بیاید! :dیعنی میخواید یه کار کنید بایونتا بیاد بالاهابیونتا که قطعاً حضور داره خیالتون راحت :biggrin1: ولی نکته اینجاست توی این گروه نه تنها با کمک فن هاش بالا نمیومد بلکه به لطف هیتر هاش حذف هم میشد :biggrin1: این بود که برنامه ی ویژه ای براش ترتیب دادیم :biggrin1:
ولی ای کاش توی این گروه بود یکم حال مینمودیم
انشاالله هرگروهی هم که باشه،ما هیترها سعی میکنیم حذفش کنیم
البته اگر بشه! :d (دیگه اونقدر هم بنده خدا بی طرفدار نیست به این راحتی ها بشه حذفش کرد
)حالا اصلا میگیم کریتوس اون حرکت رو هم نزنه! :d وقتی با چنین سرعتی به دشمنش برسه،دیگه فرق نداره دشمنش چقدر سریع باشه،همین که کریتوس بهش برسه تمومه! :d حالا میخواد دشمنش هکاتون باشه،میخواد پوسایدون باشه،میخواد زئوس باشهبا سلاح هاش میزنه کله رو به فنا میده! :d مهم اینه که کسی به سرعت کفش های هرمس نمیرسه :d
توی 3 ثانیه هم 40 تا سلاح عوض کنید و 400 تا کمبو بزنید! مهم اینه اولین ضربه ی کریتوس بعد از چنین سرعت بالایی==>مرگ طرف مقابل یعنی دانته![]()
طبق این چیزی که گفتی پس تعریف خدا توی بازی ها از دید تو میشه این : اشخاصی که قدرت های خیلی زیادی دارن، به طوری که میتونند به دنیا حکومت کرده و اون رو کن فیکون کنند. در ضمن خودشون رو هم خدا میخونند.دقیقا کریتوس دنیا رو پاک سازی کرد! :d چند نفر به اسم خدا هم نبودن! :d اونا خدا بودن،هیچ جوره هم نمیشه از زیرش در بری! اینکه خدای واحد نبودن و اینا قضیه ـش فرق داره! ولی اینا رو بهشون میگن خدا به هر حال! :d و الکی هم خدا نشدن،با قدرت هایی که به دنیا میتونند حکومت کنند،میتونند دنیا رو کن فیکون کنند،باعث شده که مردم اینا رو به عنوان خدا قبول داشته باشن! :d
الکی دنیای خودتون (GOW) رو به دنیای ما(DMC) وصل نکنحالا آگاهانه یا به خاطر خشم! بالاخره کریتوس اونقدر قدرت داشت که دنیا رو اینجوری کرده!اگر کریتوس نبود الان دنیایی که ما توشیم هم نبود
دانته و بقیه ی بروبکس هم نبودن یحتمل
کریتوس هم هیچوقت برای مردم و اینا نرفته جنگ! فقط برای خودش و اسپارتا بوده! بعد از مرگ خانوادش به خاطر دسیسه های خداها،بعد از ترکیدن اسپارتا،ته هدفش نابودی مصببش بود که کریتوس نشون داد طرف خدای خدایان هم اگر باشه،کمتر از 24 ساعت خودش و کل خانوادش رو به فنا میده! و نشون میده قوی ترین فرد دنیا کیه! :d
این بخش نمونه بارزی از رویا پردازی های یک کریتوس فن ـهولی با کاری که آخر کار کرد، ما به عنوان قهرمان میشناسیمش،حتی اگر خودش نخواد :d میتونست این قدرت رو فقط برای خودش داشته باشه،میتونست هم بده به آتنا تا دوباره این خداها شاخ بازی در بیارن! ولی اون رو توی دنیا پخش کرد،برای تولد دوباره ی بشریت! (ققنوس! :d )
لول، امیر بدترش کردی که !در این مورد که کریتوس اجازه داده بازیچه بشه،رسم اون زمان های قهرمان ها بوده! :d به قولی قدرت میگرفتن تا کارای اونا رو انجام بدن! ولی کریتوس ثابت کرد نهایت قدرتش این نیست! و مثل بقیه هم چشم بسته گوش نمیکنه! (حداقل از یه زمانی به بعد ) یا برای قدرت هرکاری نمیکنه! و اگر مجبور بشه،کارهای ناممکن رو انجام میده! کارهایی که خیلی ها ازش میترسیدن! (قهرمان های زیادی توی سری دیدیم! اما همشون داشتن راه گذشته های کریتوس رو میرفتن! پادشاه بربرها،هرکول ، پرسئوس! همه! هیچکدوم جرات نداشتن برای چیزی که میخوان جلوی خداها بایستند! :d )
آره مطمئنا آمار فروش میتونه تا حدودی درصد محبوبیت بازی و شخصیتش رو نشون بده ولی خب تا حدودی. فروش همیشه به معنی کیفیت یا محبوبیت نیست. مثلا DMC4 بیشترین میزان فروش رو توی کل سری DMC داشته (حدود 3 میلیون نسخه) ولی آیا بهترین نسخه بازیه ؟! آیا Nero محبوب ترین شخصیت این نسخه است؟! (یا دانته اش محبوب ترین دانته سری DMC ـه ؟!)اینکه بحث GOW و LOS نمیشه دلیل نیست که محبوب نیستن! :d این مربوط میشه به اون بازی ها که نوع گیم پلی ـش جوریه که میتونند همینطور کومبوهای متفاوت ردیف کنند! :d محبوبیت هم فقط به این مورد نیست! آمار فروش نشون میده کدومشون محبوب ترند،که فکر میکنم GOW اوضاعش از بقیه بهتر باشه! :d ( در مورد DMCـهای قدیمی خبر ندارم،نمیدونم چقدر فروششون بوده! :d ) مثلا این وسط طرفدارهای بایونتا میرن GOW میخرن؟ نه دیگه طرفدارای GOW بودن که GOW خریدن! :d تا الان هم کاراکتر اصلی بازی تغییر نکرده که بگیم به خاطر اسم GOW ملت فقط میخرنش! مطمئنا یکی از دلایل اصلی داستانش و کاراکتر کریتوس بوده! :d (انقدری محبوب بوده که توی 2 بازی فایتینگ به عنوان کاراکتر مهمان ازش دعوت به عمل آورده شده2 فایتینگی که اصلا ربطی به سونی ندارن! :d )
اگر قرار باشه بحث H&S بشه که از نوع غربیش ، یا شرقیش اون کلا به کاراکتر بتل ربطی نداره!ولی من گزینه ی حماسی رو تیک میزنم
(حماسی : غربی! GOW و LOS این رو به خوبی نشون دادن!
چیزی که من از این سبک انتظار دارم اینه که حماسه رقم بزنه! :d بخشی از حماسه هم مربوط به نحوه ی مبارزات میشه که شما رو ارجاع میدم به همین توصیفات جنگ های رستم که توی ادبیات هست و مقایسشون با H&Sـها
)
یعنی توی جنگ کسی رو دستش نیست

آریس هم میخواست این راه رو محکم تر کنه! اما نمیدونست که کریتوس روی نزدیکانش از هر چیزی حساس تره!
(توی GOW II هم دیدیم، که همچنان به راه خودش ادامه میداد که زئوس از دستش شاکی شده بود :d )
کریتوس هیچ دلیلی نداشت که از آتنا بخواد انتقام بگیره! پس میتونست قدرت رو بده به آتنا! یا هم میتونست حکومت کنه!!! اما با اون کاری که کرد، هم دیگه آتنا به چیزی که میخواست نرسید(کریتوس میتونست بازم همکاری کنه...) ، هم کریتوس انتقام خودش رو کامل کرد که همینطور که گفتی خودش هم توش دخیل بود! و هم قدرت امید با این کار توی دنیا پخش شد!!! این مسلما فداکاری حساب میشه! :d علامت ققنوس هم میتونه این رو نشون بده
از احسان هم میتونی بپرسی
(جملات آخر داستان سری GOW رو میتونی به عنوان نظر احسان در نظر بگیری
) " و در پایان با فدا کردن خود به دنیا همه چیز بخشید"
ولی کریتوس توی GOW III بازیچه ی دست کسی نبوده! شاید بشه گفت آتنا و هفاسوس میخواستن ازش استفاده کنند،ولی هیچکدوم به هدفشون نرسیدن! یعنی کریتوس جلوی جفتشون ایستاد و نزاشت دوباره همه چیز از اول تکرار بشه! ( توی GOW:A هم بازیچه ی کسی نبود البته
GOS هم که کاملا خود مختار عمل میکرد!!! کسی جرات تو گفتن هم بهش نداشت
)
(بالاخره یه چیز رسمیه دیگه
)
(بعدیش کریتوس ـه! :d ) چه یونان،چه مصر،چه اسکاندیناوی تا اونجایی که من میدونم همیشه به همین صورت بوده! خداها خودشون حتی الامکان وارد جنگ نمیشدن! قهرمان هاشون رو میفرستادن به جنگ همدیگه! نمونه ی خیلی بارزش تروی که به خاطر بحث های بین خودشون چنین جنگ بزرگی رو راه انداختن 
انکار نشدنیه این مورد! :d
یعنی در کل بازم دانته بوده توی بازی! :d و خوب بازم مثالت به GOW نمیخوره،چون مثل قضیه ی بالایی، GOW کاملا در مورد کریتوس بوده تا الان! :d اگر مثلا شخص دیگه ای بود،نمیشد از فاکتور فروش این وسط به عنوان محبوبیت یاد کرد! :d
وگرنه اینجوری برای کریتوس هم باید PSASBR رو هم حساب نمود
بازی خود کپکام،مطمئنا یکی از کاراکترهای اصلیش هست دیگه :d ( دیگه LBP و Everybody's Golf اینا رو حساب نکردیم
) (راستی الان 2تا دانته رو یکی میکنید؟
نقش ورجیل قدیمی از دانته ی قدیمی توی ASBR پررنگ تر بود :d این پرانتز شوخی بود زیاد جدی نگیر :d )
) مدل گیم پلی ـشون کلا فرق میکنه! و جفت سبک ها از این نظر هیچ کم و کسریی ندارن! :d حالا یکی شرقیش رو میپسنده،یکی غربی! :d
(البته گفتن طنز داره
که امیدوارم اونقدر نباشه! :d ) در مورد تیکه پرونی هم قبلا احسان یه بحثایی باهاتون کرده بود تو یه تاپیک دیگه! :d که کُری خوندن توی وجود کریتوس هم هست! ولی به همون سبک حماسیش
چون ننیجاها توی سایه زندگی میکنند
(البته دنیای آواتارم نینجاها از سامورایی ها بیشتر توی مبارزات حضور دارن
) کلا مبارزه جای کساییه که میخوان مبارزه کنند! :d اینجوریه که شرقی ها این یه مورد رو نمیتونند بندگان خدا درست کنند و از نظر من حماسه شرقی زیاد در نمیاد :d حالا اون Asura رو بازی نکردم ببینم چطوره
ولی فکر کنم جزو چیزای خوب شرقی باشه از این نظر :dآخه مشکل اینه کریتوس نشون داده میتونه نهایت استفاده رو ببره!در مورد خدا بودن توضیح دادم دوستان:d هیچ جوره نمیتونین کتمان کنین.
بعد از اون، الان کریتوس میتونه از کفش های هرمس نهایت استفاده رو ببره؟ الان هر کی آذرخش زئوس رو بگیره دستش میتونه حکمرانی کنه؟ اصلا میتونه دستش بگیره؟ نه نمیتونه. با توجه به حرف خودت، اینا خدا بودن و ویژگی های منحصر به فرد خودشون رو داشتن که برای بقیه اونجور که باید و شاید قدرتشون رو نشون نمیدادن:d
از خود طرف هم بهتر! :d مثلا با سلاح Hades فکر کنم 9 نوع روح میتونست احضار کنه
توی CoO هم که یکی از سلاح های زئوس رو گرفته بود، آذرخش رو هم توی همون GOW I گرفت،کلا کریتوس قدرت از سر و روش میباره! با همشونم زده ترکونده دنیا رو 
ولی حقیقت اینه که کریتوس هرکسی نیست! :d یعنی درسته یه انسان عادی بوده مثل همه! ولی الان دیگه انسانی عادی مثل بقیه نیست! ما وان پیس بین ها میتونیم کریتوس رو اینگونه توصیف کنیم، که ایشون هاکی پادشاهی داره
هرکی وان پیس میبینه،میتونه درک کنه این یعنی چی
(به طور کلی یعنی قدرت روحی خیلی خفنی داره! :d که این از کارایی که کرده مشخصه! :d )