X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
طرفدارای ناریکو زیاد نبودن. هیتر های Bayo زیاد بودن. :دی
دوستان،فردی که مشاهده میکنید Is a textbook example of a Fanboy:دی
===
Comstock Vs. Andrew Ryan
دوستان پیشنهاد های عظیمتون رو به بعد از امتحانات موکول کنین:دی

دوستان،فردی که مشاهده میکنید Is a textbook example of a Fanboy:دی

یعنی قبول نداری این فکت رو؟ :دی تا زمانی که روی BC تفکرات نیچه، هگل و سارتر سایه انداخته و کاربران با ارسطو و افلاطون میرن پیک نیک، جایی برای شخصیت ها و بازی هایی مثل Bayonetta که از یه راهی (!) برای جذب مخاطب (!!!) استفاده می کنن نیست.
خوبه خودت بودی دیدی Lady vs Bayo رو. :دی
Comstock Vs. Andrew Ryan
این خوبه By the way :دی

آخرین ویرایش:
فقط تو این جا نمسیس بیشتر طرفدار داره وگرنه کله هرمی جان تو دو سه شماره فقط با حضورش رو تن آدم آب یخ میریخت.
این باب اسفنجی VS ناروتو به نظرتون خیلی سنگین نیست.البته تو این فروم طرفدار انیمه خیلی زیاده اما طرفدارهای شلوار مکعبّی رو دست کم نگیرید یهو ظهور می کنن مثل همین طرفدارهای ناریکو که معلوم نبود کجا بودند یهو ریختند بایونتا رو آسفالت کردند.

نظرسنجی باید سنگین باشد.نظرسنجی ای که سنگین نباشد نظرسنجی نیست. :d

یه بار که جو رو انیمه ای کردید :دی یه بارم L Vs. Light بذارید :دی

Light سوسک می شود بی شک :دی اما پیشنهاد خوبیه :دی هم سبکه هم بیشتر بچه ها Death Note رو دیدن :دی حمایت میشه :دی
از کجا میدونی مثال های پایین نگاه کن:d
سفید vs سیاه خیلی ها میگن سیاه:|
خوب vs بد خیلا میگن بد:|
شیطان(ِDevil) یا فرشته(Angel) باز خیلیا میگن شیطان:|
البته من اینطوری فک میکنم:d

چی رو سوسک میشه,اصلا در حد L نیست با کیرای اعظم سرشاخ بشه!!!>:):d

/:) :دی
یعنی تو این موجود معصوم، باهوش و عدالت خواه رو با اون لایت ظالم مقایسه می کنی؟ :| :دی لایت چند نفر رو کشت تا اهداف به ظاهر عدالت خواهانه ی خودش رو به ثمر بنشونه؟! :| :دی

rm958zf4n2g6hchx4m1v.jpg

:دی

مخالفم! :d دفترچه ی مرگ هیچ بازیی نمیدارد! :-" برای همین مخالف گذاشتنش میباشم! :d
باز وان پیس میگفتید یه چیزی:-" حداقل 2تا بازی روی PS3 ، چندتا روی PSP ، سی چهل تا روی کنسول های نینتندو ، و چندین بازی دیگه روی کنسول های قبلی سونی:-" داشته! :d گرچه من با همین وان پیس هم مخالفم! :d
با اون ناروتو موافق بودم،چون خیلی معروف تره بازیش! موقع انتشار استورم 2 هم که کل سایت جو ناروتویی داشتن! :-" و کلا یک ارتباطی بین گیم و بازی بود! :d

اون "خوب VS بد " رو بزارید، 7 روز وقت داریم،میتونیم هر روزش در مورد یک نفر بحث کنیم:-" کلا خیلی نظرسنجیه باحالی میشه>:)

طبق گقته‌های قبلی گذاشتن نظر سنجی از انیمه ممنوعه چون همه پسند نیست

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or