X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الآن باید برای کی تبلیغ بکنیم !؟

فعلا هیچ کس:d
اینجا ماهی یه بار نظرسنجی گذاشته میشه و سه تا 5 روز هم طول میکشه :d
الان فعلا یه ماه نشده و یه یک هفته ای مونده :d

چی شد L و Light رو نمی ذارین ؟ :دی

80011989146180667295.jpg

پ.ن : مرتضی بیا حمایت کن :دی

80011989146180667295.jpg

دوستان همت کنین در این فصل امتحانات این نظرسنجی سبک رو برگزار کنیم :دی

36090095980261160407.jpeg

پ.ن: حمایت همه جانبه خود را اعلام می کنیم :bighug: :دی
پ.ن2: دوستان نیز حمایت خود را اعلام کنند لطفا :-" :دی

قرار بود اینجا شخصیت بازی ها رو با هم مقایسه کنیم یا بازی ها رو یا همه چی رو !!!!؟

قرار بود اینجا شخصیت بازی ها رو با هم مقایسه کنیم یا بازی ها رو یا همه چی رو !!!!؟
سوال خوبیه :دی

متاسفانه تو پست اول هم قانون بند و ماده ای نیست :-<

کاراکترهای انیمه که اومدن کم کم باید مالِ مانگا و کامیک و کتاب و فیلم و سریال و کلیپ فلان خواننده و این ها هم بیان :p :دی

سوال خوبیه :دی

متاسفانه تو پست اول هم قانون بند و ماده ای نیست :-<

کاراکترهای انیمه که اومدن کم کم باید مالِ مانگا و کامیک و کتاب و فیلم و سریال و کلیپ فلان خواننده و این ها هم بیان :p :دی

16212239922327153710.jpg

دیده میشه یا با سایز مجلسی بذارم ؟ :دی

80011989146180667295.jpg

بچه ها این عالیه.... همیشه هم صحبتش هست که L بر حق بود یا kira ...من میگم بیاین همین رو بزارین خیلی تاپیک گرم میشه... :bighug:

دیده میشه یا با سایز مجلسی بذارم ؟ :دی
حالا خوب شد اون مرتضی یه چی گفتا 8-|
اینکه یه بازی شخمی درجه 8 داشته که دلیل نمیشه :دی بتمن هم نگی که جفت پا رو اومدم :دی

اصلاً الآن تکلیفِ من خاک بر سرم که میخوام از همین فردا پس فردا شروع کنم به دیدنش چیه ؟! :((
همش 37 قسمته
biggrin1.gif
کار 2-3 روزه
biggrin1.gif
من خودم توی 2 روز و نصفی یا کمتر دیدمش
biggrin1.gif
تا نظر سنجی برگزار بشه می تونی دن کنی و ببینی
biggrin1.gif
خواستی بیا خودم برات لینک درست درمون هم پ.خ می کنم
biggrin1.gif

این آکیبا در جریانه گرفتم این ها رو ولی رو یه هارده که دسته دوستمه 2 هفته اس ما رو مچل خودش کرده :| :-<

آخرین ویرایش:
حالا خوب شد اون مرتضی یه چی گفتا 8-|
اینکه یه بازی شخمی درجه 8 داشته که دلیل نمیشه :دی بتمن هم نگی که جفت پا رو اومدم :دی

اصلاً الآن تکلیفِ من خاک بر سرم که میخوام از همین فردا پس فردا شروع کنم به دیدنش چیه ؟! :((

:| :دی
همش 37 قسمته :دی کار 2-3 روزه :دی من خودم توی 2 روز و نصفی یا کمتر دیدمش :دی تا نظر سنجی برگزار بشه می تونی دن کنی و ببینی :دی خواستی بیا خودم برات لینک درست درمون هم پ.خ می کنم :دی

دوستان ببخشید یه مدت نبودم. خب ببینید از این من بعد از این (:d) سعی میکنیم روال قبل رو ادامه بدیم. کار جدیدی هم میخواییم بکنیم اینه که بعد از هر نظر سنجی حداکثر تا 3 روز پیشنهاد میدیم و بعد از اون همه رو توی یه پست میذاریم و یکی رو انتخاب میکنیم. بعد از 3 روز دیگه پیشنهاد پذیرفته نیست.

الان هم اینا رو داریم:

Klaymen Vs. Earthworm Jim
L Vs. Light (خودم موافق این موضوع نیستم. چون بازیشو مطمئنا هیچکس نرفته. از اون طرف نسبت به ناروتو اصلا پررنگ نبوده.)
Booker Vs. Corvo (آخه اینا چی دارن؟:|:d)

دوستان ببخشید یه مدت نبودم. خب ببینید از این من بعد از این (:d) سعی میکنیم روال قبل رو ادامه بدیم. کار جدیدی هم میخواییم بکنیم اینه که بعد از هر نظر سنجی حداکثر تا 3 روز پیشنهاد میدیم و بعد از اون همه رو توی یه پست میذاریم و یکی رو انتخاب میکنیم. بعد از 3 روز دیگه پیشنهاد پذیرفته نیست.

الان هم اینا رو داریم:

Klaymen Vs. Earthworm Jim
L Vs. Light (خودم موافق این موضوع نیستم. چون بازیشو مطمئنا هیچکس نرفته. از اون طرف نسبت به ناروتو اصلا پررنگ نبوده.)
Booker Vs. Corvo (آخه اینا چی دارن؟:|:d)

خو مال منم بزار دگه:-s
کریتوس vs دانته o:-)
:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or