X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
/:) :دی
یعنی تو این موجود معصوم، باهوش و عدالت خواه رو با اون لایت ظالم مقایسه می کنی؟ :| :دی لایت چند نفر رو کشت تا اهداف به ظاهر عدالت خواهانه ی خودش رو به ثمر بنشونه؟! :| :دی

:دی

هدف لایت هدف برتر بود و منم تا حدودی باهاش موافق بودم!!!>:):d
ولی ال از روی تعصب و کله شقی و نه عدالت فقط میخواد جلوش رو بگیره و حتی روشهای اون هم به همون اندازه ظالمانه هست,واقعا ال چندش آور بود!!!:d
یادتون رفته چجوری میسا رو زندونی نگه داشته بود در حالی که هیچ مدرک معتبری ازش نداشت!!
از لحاظ قیافه هم بگی لایت سرتره!!!
yahoo_4.gif

طبق گقته‌های قبلی گذاشتن نظر سنجی از انیمه ممنونه چون همه پسند نیست

نیاز به تشکر نیست مهدی,باشه از انیمه میذاریم!!!:d

آخرین ویرایش:
مخالفم! :d دفترچه ی مرگ هیچ بازیی نمیدارد! :-" برای همین مخالف گذاشتنش میباشم! :d
باز وان پیس میگفتید یه چیزی:-" حداقل 2تا بازی روی PS3 ، چندتا روی PSP ، سی چهل تا روی کنسول های نینتندو ، و چندین بازی دیگه روی کنسول های قبلی سونی:-" داشته! :d گرچه من با همین وان پیس هم مخالفم! :d
با اون ناروتو موافق بودم،چون خیلی معروف تره بازیش! موقع انتشار استورم 2 هم که کل سایت جو ناروتویی داشتن! :-" و کلا یک ارتباطی بین گیم و بازی بود! :d

اون "خوب VS بد " رو بزارید، 7 روز وقت داریم،میتونیم هر روزش در مورد یک نفر بحث کنیم:-" کلا خیلی نظرسنجیه باحالی میشه>:)

چرا Death Note یه بازی برای پلتفرم DS داره
troll-small.png

از وان پیس Sanji vs Zoro بذاریم >:) :دی

طبق گقته‌های قبلی گذاشتن نظر سنجی از انیمه ممنونه چون همه پسند نیست

باور کن Death Note از نصف بیشتر بازی هایی که تا الان شخصیت هاشون رو توی نظرسنجی شرکت دادیم بین بچه ها معروف تره :دی

هدف لایت هدف برتر بود و منم تا حدودی باهاش موافق بودم!!!>:):d

هدفش این بود که خدا بشه :دی عدالت و اینا هم بهانه ای بیش نبود :دی
ولی ال از روی تعصب و کله شقی و نه عدالت فقط میخواد جلوش رو بگیره و حتی روشهای اون هم به همون اندازه ظالمانه هست,واقعا ال چندش آور بود!!!:d

ال چندش آور بود؟! :| ال؟ :| تعصب به چی آخه؟ :دی برای این میخواست جلوی لایت رو بگیره که عدالت برقرار بشه دیگه :دی عین تراکتور داشت ملت رو میکشت لایت :دی
یادتون رفته چجوری میسا رو زندونی نگه داشته بود در حالی که هیچ مدرک معتبری ازش نداشت!!

میسا که هرچی بلا بیاد سرش حقشه :p

باور کن Death Note از نصف بیشتر بازی هایی که تا الان شخصیت هاشون رو توی نظرسنجی شرکت دادیم بین بچه ها معروف تره :دی

هدفش این بود که خدا بشه :دی عدالت و اینا هم بهانه ای بیش نبود :دی

ال چندش آور بود؟! :| ال؟ :| تعصب به چی آخه؟ :دی برای این میخواست جلوی لایت رو بگیره که عدالت برقرار بشه دیگه :دی عین تراکتور داشت ملت رو میکشت لایت :دی

میسا که هرچی بلا بیاد سرش حقشه :p

خب خدا میخواست بشه که عدالت رو برقرار کنه,حتی تیم دستگیریش هم یجورایی کاراش رو قبول داشتن که میزان و جرم و جنایت رو به شدت پایین اورده بود,اگه باهاش مخالفت نمیکردن آدمای بی گناه رو که نمیکشت!!
واسه اینکه نشون بده از لایت برتره و از شکست هم فراری بود,عدالت کجا بود این وسط!!!:d
میسا هم گناه داشت خدایی,ته گاگولا بود و اصلا حقش این بلاها نبود!!!:(

بابا امتحانا تموم شد دیگه کریتوس vs دانته بزارین ما بریم پی کارمون :|

اقا کریتوس که فقط Ps3 بازا میشناسن البته منم از روی Ps2 یه چیزای یادمه ولی خوب Dmc یه بازیه مولتی پلَت فُرمه معلومه که دانته برنده میشه
بابا امتحانا تموم شد
درضم امتحانا تا 20 خرداد هستش منم فردا هندسه دارم
اقا شما بزارین اون با من
biggrin1.gif

تازه تا حالا چنتا نظر سنجی بوده که شخصیتاش از انیمه بودن
خیلیام از جمله من انیمه نگاه نمیکنن
چشم اونم با شما:d
حرفتون کاملا متینه ولی انیمه رو دوطرف نمیشناسن ولی dante رو همه میشناسن ولی بازم هرطور مایلین
خو رای با اکثریت دیگه نمیشه نظرسنجی تا بیستم رو هوا باشه.
بعدشم شما که فردا امتحان داری الان اینجایی,حالا مثلا چی میشه
نظرسنجیم باشه؟
بازم حرفتون درسته ولی باید با این لحن میگفتین:
تو که فردا امتحان داری اینجا چه غلطی میکنی؟ حالا اگه نظر سنجی هم باشه توی خاک بر سر درس که نمیخونی :d

آخرین ویرایش:
اقا کریتوس که فقط Ps3 بازا میشناسن البته منم از روی Ps2 یه چیزای یادمه ولی خوب Dmc یه بازیه مولتی پلَت فُرمه معلومه که دانته برنده میشه

اقا شما بزارین اون با من :دی
تازه تا حالا چنتا نظر سنجی بوده که شخصیتاش از انیمه بودن
خیلیام از جمله من انیمه نگاه نمیکنن :دی
درضم امتحانا تا 20 خرداد هستش منم فردا هندسه دارم

خو رای با اکثریت دیگه نمیشه نظرسنجی تا بیستم رو هوا باشه.
بعدشم شما که فردا امتحان داری الان اینجایی,حالا مثلا چی میشه
نظرسنجیم باشه؟

آخرین ویرایش:

خیلی حرف خنده داری زدی
معلومه هر کسی که گیمر درست و درمونی باشه به کریتوس کبیر رای میده
چندین صفحه قبل بحث داشتیم که چند نفر از بزرگان دنیای گیم با هم میتونن کریتوس کبیر رو شکست بدن که متاسفانه به نتیجه ای دست پیدا نکردیم!

خیلی حرف خنده داری زدی
چندین صفحه قبل بحث داشتیم که چند نفر از بزرگان دنیای گیم با هم میتونن کریتوس کبیر رو شکست بدن که متاسفانه به نتیجه ای دست پیدا نکردیم!
اقا توروخدا ببخش منو خیلی حرفه غیره منطقیی زدم:|
پس بنظر شما گیمر خوب کسی هست که از بازیی که انجام نداده بخاطر معروف بودنه شخصیتش حمایت کنه:|

آخرین ویرایش:
یعنی خداییش ما اونهمه بحث کردیم همه برای هیچ و پوچ بود؟ :| بیست صفحه بحث کردیم که چرا این نظرسنجی رو نباید بذاریم. یادتونه دیگه؟

:arrowd:

خیلی حرف خنده داری زدی

فن بوی لاجیک که میگن اینه :دی هنوز نظرسنجی رو شروع نکرده خودمون و گیمر بودنمون رفت زیر سوال :دی بازم فکر می کنی دانته می بره؟

یعنی خداییش ما اونهمه بحث کردیم همه برای هیچ و پوچ بود؟ :| بیست صفحه بحث کردیم که چرا این نظرسنجی رو نباید بذاریم. یادتونه دیگه؟

:arrowd:

فن بوی لاجیک که میگن اینه :دی هنوز نظرسنجی رو شروع نکرده خودمون و گیمر بودنمون رفت زیر سوال :دی بازم فکر می کنی دانته می بره؟
نه خیرم دیگه بعد از شنیدنه این حرف
:d

Tommy Angelo Vs. Dante
اینم یه نظرسنجی عامه پسند
این نظرسنجی رو کسی نمیتونه پیش بینی بکنه:d

اقا توروخدا ببخش منو خیلی حرفه غیره منطقیی زدم:|

پس بنظر شما گیمر خوب کسی هست که از بازیی که انجام نداده بخاطر معروف بودنه شخصیتش حمایت کنه:|

:|
یعنی به نظر شما کسی هست که اسم خودشو گیمر بزاره و حداقل خدای جنگ 1 و 2 رو تو PS2 بازی نکرده باشه؟یعنی الان شما همتون تو نسل PS2 با ایکس باکس اولیه بازی میکردید؟:| اصلا هم رنگ بازی خدای جنگو ندیدین و فقط زل زدید تو چش مستر چیف بفهمید زیر اون کلاه چیه؟(شوخی):d
اگه به خیلی صفحه قبل(:d) برید میبینید که چطوری شد که گفتن کریتوس نباشه!:d
ولی جدا خدای جنگ 1 و 2 رو بازی نکردید؟:-o:-/:d

بابا بحث نداره دیگه :دی
اگه گذاشته بودین الان تموم شده بود دیگه :|

یعنی به نظر شما کسی هست که اسم خودشو گیمر بزاره و حداقل خدای جنگ 1 و 2 رو تو PS2 بازی نکرده باشه؟یعنی الان شما همتون تو نسل PS2 با ایکس باکس اولیه بازی میکردید؟
:|
اصلا هم رنگ بازی خدای جنگو ندیدین و فقط زل زدید تو چش مستر چیف بفهمید زیر اون کلاه چیه؟(شوخی)
اگه به خیلی صفحه قبل(
) برید میبینید که چطوری شد که گفتن کریتوس نباشه!
ولی جدا خدای جنگ 1 و 2 رو بازی نکردید؟
:-o:-/
باو همه سوپر فن سونی نیستن که خخخخخ
همه میشناسنش ولی همه بازی نکردن! نمیشه هر بازی که معروفه به همه زور کرد که! اوجوری باشه خوب فاینال فانتزی خیلی قدیمی و تاثیر گذار تر از هر سری نسل 6 و هفتمیه کسی بازی نکرده باشدش گیمر واقعی نیست؟! اونجوری کلا 20 درصد گیمرا میشن گیمر واقعی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or