X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خودشون قبول کردن شاخ و شونه هم کشیدن :biggrin1:
دانته بچه خوبیه ، گناه داره :( :دی
تازه خودشون هم همچینی خیلی قبول ندارنا :دی
من به عنوان نایب علی :biggrin1: میگم نه امکان نداره دانته و کریتوس رو رو به روی هم بزارین :biggrin1: چون اصلا انصاف نیس :biggrin1:
هیچ ربطی هم بهم ندارن :biggrin1:
ابتدا از روی نعش بنده رد شده، سپس به فکر این نظرسنجی باشید :دی

دانته بچه خوبیه ، گناه داره :( :دی
تازه خودشون هم همچینی خیلی قبول ندارنا :دی

پست بالا سرت رو ببین ! توهین بیشتر از این پذیرفته نیست :دی
گیمر هایی که الان تازه نسل اولشونه باید با یه مظهر ابهت و قدرت آشنا بشن بالاخره :دی

گیمر هایی که الان تازه نسل اولشونه باید با یه مظهر ابهت و قدرت آشنا بشن بالاخره :دی

به چه قیمتی :دی

+ من از همینجا چشم انداز نظرسنجی رو می بینم :دی

من پست صفحه پیشم رو پس می گیرم آقا :دی جو گیر شدم :دی کوتاه بیاین :دی

بام؟
شیب؟
کریتوس؟
قدرت؟
آقا به دور از تمام این سخنان من و شما دانته طرفدارهای خودشه داره کریتوس هم همینطور،هردو هم به حد نساب پر طرفدارند پس این نظر سنجی میتونه جالب باشه...
ولی از یک طرف باهاتون موافقم سر اینکه اصلا ربطی ندارن این دو برادرمون به همدیگه...

بد ترسیدینا...
دوست عزیز، من میدونم دارم چیکار می کنم! دیدم که میگم! اینجا تو بحث هایی که کریتوس و GOW توش حضور داشتن، HnS بودن Bayonetta زیر سوال رفت و کریتوس دارای کمبو های بی نهایت شد! میدونم دارم چیکار می کنم! اگه نمی خواین دانته و DMC هم کلا برن زیر سوال، بی خیال شید.

نه که DMC از این نسل شروع شده! :دی 2001 رو که یادته؟ :-/ :دی کریتوس از کی اومد؟ :-/ :دی
احسان، به Queen of Sheba قسم ـت میدم بی خیال شو :دی به کمبو های بی نهایت قسم ـت میدم بی خیال شو :دی یه تاپیک فان تو بازی سنتر داریم بذار فان باقی بمونه. :دی

دوست عزیز، من میدونم دارم چیکار می کنم! دیدم که میگم! اینجا تو بحث هایی که کریتوس و GOW توش حضور داشتن، HnS بودن Bayonetta زیر سوال رفت و کریتوس دارای کمبو های بی نهایت شد! میدونم دارم چیکار می کنم! اگه نمی خواین دانته و DMC هم کلا برن زیر سوال، بی خیال شید.

نه که DMC از این نسل شروع شده! :دی 2001 رو که یادته؟ :-/ :دی کریتوس از کی اومد؟ :-/ :دی
احسان، به Queen of Sheba قسم ـت میدم بی خیال شو :دی به کمبو های بی نهایت قسم ـت میدم بی خیال شو :دی یه تاپیک فان تو بازی سنتر داریم بذار فان باقی بمونه. :دی

کریتوس Vs دانته چه ربطی داره به گاو Vs دویل ؟ :دی از اونطرف حالا کمبوی بینهایت چه ربطی داره به هر دوی اینها ؟ :دی

نگرفتی منظور رو پسرم :دی بحث تاریخ شروع شدنشون نیست :دی اندکی توی پستم تفحص کن منظور میاد دستت :دی

پ.ن : آقایی که پیشنهاد دادی پاشو بیا یه کم گرد و خاک کن :biggrin1:
بله بله!
گرد و خاک!
من چندان بلد نیستم گرد و خاک کنم ولی خداییش دانته هم کم طرفدار نداره
به نظرم بد نمیشه این نظر سنجی

نه که DMC از این نسل شروع شده! :دی 2001 رو که یادته؟

هیچوقت به سن یک گیمر نگاه نکن برادر سایبری من!
من هر دو کاراکتر رو به اندازه ی کافی میشناسم و به اندازه ی کافی هم باهاشون بازی کردم...
در ضمن بنده نظرم رو گفتم که اگه خوب نباشه خوب مطمءنا توجهی بهش نمیشه.
پ.ن:نکات اخلاقی درون هر پست میتواند مفید باشد.

کریتوس Vs دانته چه ربطی داره به گاو Vs دویل ؟ :دی از اونطرف حالا کمبوی بینهایت چه ربطی داره به هر دوی اینها ؟ :دی

نگرفتی منظور رو پسرم :دی بحث تاریخ شروع شدنشون نیست :دی اندکی توی پستم تفحص کن منظور میاد دستت :دی

اگه نظرسنجی برگذار بشه اینجا گاو به دویل که سهله، به فورتزا و ماینکرفت هم ربط داده میشه! :دی خودت هم خوب میدونی :دی کمبوی بی نهایت بحث مفصله باید در فرصت مناسب و در جای مناسب بحث بشه :دی

DmC :lol: بازم DmC :lol:
:دی

اگه نظرسنجی برگذار بشه اینجا گاو به دویل که سهله، به فورتزا و ماینکرفت هم ربط داده میشه! :دی خودت هم خوب میدونی :دی کمبوی بی نهایت بحث مفصله باید در فرصت مناسب و در جای مناسب بحث بشه :دی

DmC :lol: بازم DmC :lol:
:دی

همه چی رو سر فن های PS3 ننداز :دی بله هستن فن های PS3 که شورت کریتوس رو به رنگ قرمز فراری هم ربط میدن ولی کلاً تا قبل از بحث انحصاری و ... نسل پیش گاو کماکان عنوان محبوب تری بود این ربطی به این نسل هم نداره :دی

Oh...bingo...you found the point.
جمع کنین بابا هر جا کم میارین پای 360 وps3 وسط میکشین...
بابا سلیقه ها متفاوته خوب...من جز قسمت آخر(accension) g.o. wو نه گاو ،همه ی قسمت هاشو بازی کردم چه رویps2ی خودم چه روی ps3وpsp داداشم ولی خب dmc رو بیشتر میپسندم.
Done.
هر وقت نوشتم mmansori85 شما بیا دستور تخلیه بده
من دارم چی میگم شما داری چی میگی !

آخرین ویرایش:
Oh...bingo...you found the point.
جمع کنین بابا هر جا کم میارین پای 360 وps3 وسط میکشین...
بابا سلیقه ها متفاوته خوب...من جز قسمت آخر(accension) g.o. wو نه گاو ،همه ی قسمت هاشو بازی کردم چه رویps2ی خودم چه روی ps3وpsp داداشم ولی خب dmc رو بیشتر میپسندم.
پس لطفا بیخیال شین.
ادمین های تاپیک هم یه موضوع دیگه مطمءنا بهتر خواهد بود.
Done.

اصلاً اون پست چندتا لایک خورده؟! 2 تا ؟! :دی

پس تصویب نشد دیگه :دی
اینجا تو بحث هایی که کریتوس و GOW توش حضور داشتن، HnS بودن Bayonetta زیر سوال رفت و کریتوس دارای کمبو های بی نهایت شد! میدونم دارم چیکار می کنم!
تو هم که همه چی رو از دید کمبو میبینی 8-| :دی :دی

همه چی رو سر فن های PS3 ننداز :دی بله هستن فن های PS3 که شورت کریتوس رو به رنگ قرمز فراری هم ربط میدن ولی کلاً تا قبل از بحث انحصاری و ... نسل پیش گاو کماکان عنوان محبوب تری بود این ربطی به این نسل هم نداره :دی

نه مرتیکه DmC کجا بود ! خریداران سایر کنسولها منظورم بود :دی کسایی که نسل اولی هستن و قطعاً 90% ـشون هنوز نمی دونن کریتوس زنه یا مرد :دی تعدادشون اصلاً هم کم نیست :دی دیگه لازم به توضیح نیست که توی نسل جدید هر ایرانی یه 360 ؟ :دی

هر وقت نوشتم mmansori85 شما بیا دستور تخلیه بده
من دارم چی میگم شما داری چی میگی !

داداش علنا داری با جفت پا میزنی تو صورت من و امثال من دیگه...
خداییش غیر اینه بگو من معذرت خواهی نامه ام رو هینجا مطرح کنم...
سعی کن منظوراتت هم واضح تر بگی...

داداش علنا داری با جفت پا میزنی تو صورت من و امثال من دیگه...
خداییش غیر اینه بگو من معذرت خواهی نامه ام رو هینجا مطرح کنم...
سعی کن منظوراتت هم واضح تر بگی...

آخه مگه من اسم از کسی بردم که به شما بَر خورد ؟!
من یه گروه خاص رو دارم میگم که توی این سایت کم نیستن و شناخته شده هم هستن !

آخرین ویرایش:
آخه مگه من اسم از کسی بردم که به شما بَر خورد ؟!
من یه گروه خاص رو دارم میگم که توی این سایت کم نیستن و شناخته شده هم هستن !

یعنی برم تو کار معدرت خواهی نوشتن...؟؟
بابا من نوکر شماهم هستم...به قول naven(اگه درست نوشته باشم)؛بزارین تاپیک همینطور فان بمونه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or